De SNL-cast verloor het volledig toen de stagehand op de show werd betrapt

Inhoudsopgave:

De SNL-cast verloor het volledig toen de stagehand op de show werd betrapt
De SNL-cast verloor het volledig toen de stagehand op de show werd betrapt
Anonim

Er zijn niet veel shows in de geschiedenis van de televisie die ook maar in de buurt komen van het succes en de erfenis van Saturday Night Live. De show richtte zich eerder op een specifiek publiek, en dit gaf het succes een kickstart.

Sinds zijn debuut is het een kracht op tv gebleven. De show heeft een aantal verontrustende schetsen gehad en heeft ook enkele beruchte blunders gehad. In feite kunnen deze fouten zo nu en dan het beste deel van de show worden.

Laten we terugkijken op een van de grappigste fouten in de geschiedenis van de show.

Waarom kon de cast van 'SNL' niet stoppen met lachen?

Oktober 1975 markeerde een gedenkwaardige gelegenheid op tv, toen Saturday Night Live zijn officiële debuut maakte. Mensen wisten niet wat ze konden verwachten van de sketch comedy show, en niemand had kunnen voorspellen dat het een steunpilaar op televisie zou worden.

Mensen hebben tegenwoordig zeker verschillende meningen over de algehele kwaliteit van de show in vergelijking met hoe het vroeger was. Desalniettemin stemmen mensen regelmatig af om de getalenteerde cast, de geweldige gaststerren en de gedenkwaardige muzikale gasten te zien.

Een ding dat nog steeds waar blijft over de show, is dat het nog steeds in staat is om een gedenkwaardige schets uit te pompen. De schetsen kunnen nu viraal gaan, waardoor mensen blijven terugkomen voor meer.

Er is veel voorbereiding nodig om de show elke week tot leven te brengen, maar desondanks zijn de liveshows niet zonder fouten. Zo nu en dan kunnen fouten hun weg vinden naar de show, wat kan leiden tot hilarische resultaten.

Dingen gaan niet altijd zoals gepland op 'SNL'

Nu zijn er enkele castleden geweest die hun irritatie hebben geuit omdat anderen vaker wel dan niet hun karakter verbreken, maar deze momenten kunnen nog steeds grappig zijn voor leden van het publiek om te zien. Hoewel het soms frustrerend kan zijn voor degenen die bij de schets betrokken zijn, is de waarheid dat het de bedoeling is om het publiek aan het lachen te krijgen.

Fans houden er echt van als een schets perfect werkt, maar de waarheid is dat sommige van de fouten die onderweg gebeuren, kijkers memorabele momenten kunnen bezorgen.

In 2015 ging bijvoorbeeld een sketch met artiesten als Kate McKinnon en Ryan Gosling viraal omdat de cast hun lach niet kon bedwingen.

"McKinnon, Cecily Strong en gastheer Ryan Gosling speelden buitenaardse ontvoerden in een 2015-scène die voorbestemd was voor grootsheid. McKinnon's "Miss Rafferty" had een heel andere buitenaardse ervaring dan haar medeburgers, en haar verhaal wordt steeds absurder,,Iedereen, ook de actrice, worstelt om hun glimlach te verbergen'', schreef People.

Dit is natuurlijk maar een van de vele voorbeelden. De fouten zijn niet altijd grappig, maar als ze dat wel zijn, kan zelfs de cast niet anders dan lachen.

Slechts een paar jaar geleden vond een van de meest beruchte en hilarische fouten van de shows plaats.

De fout van deze stagehand was hilarisch

In 2019 vond er een schets plaats rond Inside the Beltway in de show, met namen als Woody Harrelson en Kenan Thompson. Het ging goed, maar het was tijdens deze schets dat alles op de grappigste manier uit elkaar viel.

Per The Washington Post, "Er was misschien al een inside joke aan het brouwen. Kijkers begonnen dwalend te lachen aan het einde van de clipreeks en Bryant glimlachte al toen het paneel weer in beeld kwam. Toen een vrouw liep de set op om de felroze blazer van Bryant te verwisselen voor de grijze die ze droeg in de tijdlijn van "Inside the Beltway's" 2019."

Het is echt een verrassend moment en je kunt voelen dat de cast hun best deed om hun verwarring te maskeren en hun wachtende gelach te bedwingen. Helaas veroorzaakte dit moment op de grappigste manier een breuk in karakter.

"Bryant probeerde haar lach te onderdrukken terwijl ze haar collega beleefd wegwuifde, maar ze zat in de knoop na een cutaway-reeks die haar kostuumverandering mogelijk maakte. Ze giechelde zich een weg door de rest van de schets, die eindigde met haar personage het leveren van een regel die al dan niet gescript is: "Ga naar reclame", vervolgde de site.

Tot op de dag van vandaag blijft dit een van de grappigste fouten in de shows in de moderne geschiedenis.

Je weet nooit wat je in de show te zien krijgt, en het zijn de ongeplande fouten die soms het meest memorabele deel van een schets kunnen zijn.

Aanbevolen: