Waarom Tom Hanks volledig werd verwaarloosd toen hij jong was

Inhoudsopgave:

Waarom Tom Hanks volledig werd verwaarloosd toen hij jong was
Waarom Tom Hanks volledig werd verwaarloosd toen hij jong was
Anonim

Als mensen terugkijken op de laatste drie decennia aan films, zullen er een handvol acteurs zijn die zullen opvallen als een van de beste van het tijdperk. Omdat Tom Hanks in zoveel extreem succesvolle films heeft gespeeld, zal hij natuurlijk op die lijst thuishoren. Bovendien bevestigt het feit dat veel van Hanks 'co-sterren zijn lofzangen zijn nalatenschap als een van de groten in de geschiedenis van Hollywood verder.

Het feit dat Tom Hanks zoveel heeft bereikt, betekent natuurlijk niet dat hij een perfect leven heeft geleid. Per slot van rekening heeft Hanks in de loop der jaren in een aantal slechte films gespeeld en net als iedereen heeft zijn persoonlijke leven een aantal grote ups en downs gehad. Het blijkt zelfs dat de jeugd van Hanks veel moeilijker was dan de meeste van zijn fans beseffen.

Waarom Tom Hanks opgroeide in een donkere tijd

Zoals oudere Tom Hanks-fans zich ongetwijfeld zullen herinneren, werd de gevierde acteur voor het eerst beroemd toen hij speelde in de sitcom Bosom Buddies. Hoewel Bosom Buddies slechts twee seizoenen werd uitgezonden en de rol van Hanks in de show niet vroeg om de dramatische acteerkarbonades die hij later in zijn carrière liet zien, begon hij op dat moment toch fans te vergaren.

Gezien het feit dat de massa voor het eerst kennismaakte met Tom Hanks toen hij probeerde te lachen op televisie, hebben sommige mensen misschien aangenomen dat hij zijn komische vaardigheden heeft opgedaan tijdens een leuke jeugd. In werkelijkheid blijkt echter dat toen Hanks een jongere was die opgroeide in Noord-Californië, het een erg donkere tijd was om in dat gebied te wonen.

In 2019, toen A Beautiful Day in the Neighborhood uitkwam, publiceerde The New York Times een artikel over de vriendelijkheid van de acteur. In dat artikel werd erop gewezen dat toen Hanks jong was, Noord-Californië jarenlang op scherp stond. Immers, "Hanks groeide op in Noord-Californië, in het tijdperk van de Zodiac Killer en Patty Hearst en de Black Panthers en de People's Park-rellen". Gezien hoe bang de mensen in Californië in die tijd waren, zou het geweldig zijn geweest als Hanks daar een volwassene had die een actieve rol zou spelen om hem door die dagen te leiden.

Waarom Tom Hanks zegt dat hij als kind "door de kieren viel"

Als Tom Hanks over zijn leven praat, komt hij niet verrassend over als buitengewoon dankbaar voor de manier waarop alles voor hem is verlopen. Met dat in gedachten zou het niemand moeten verbazen dat toen Hanks werd geïnterviewd door Graham Bensinger, hij zei dat zijn jeugd een "perfecte achtergrond was voor een man wiens taak het is om kleding aan te trekken die niet van hem is en zich voor te doen als iemand die hij is." niet". Op het eerste gezicht is er geen reden om te denken dat Hanks niet oprecht is in het uiten van zijn dankbaarheid voor zijn achtergrond. Wanneer Hanks echter praat over zijn leven toen hij een kind was, noemt hij terloops enkele dingen die die tijd in zijn leven in een heel duister licht werpen.

Helaas voor zijn familie waren de ouders van Tom Hanks niet gelukkig samen, wat ertoe leidde dat ze gingen scheiden toen hij nog maar vijf jaar oud was. Hoewel veel mensen gescheiden ouders hebben en dat alleen lang niet genoeg is om iemands jeugd als tragisch te beschrijven, is het probleem voor Hanks dat hij werd verwaarloosd vanwege de scheiding van zijn ouders.

Toen Tom Hanks met The New York Times sprak voor het bovengenoemde artikel over hem, onthulde hij dat toen hij een kind was, er niemand was om hem zelfs maar de basis te leren. "Niemand heeft me verteld hoe ik mijn tanden moet poetsen… Ik heb nooit geflost totdat ik van de middelbare school af was, omdat mondhygiëne werd behandeld door een filmstrip die we in de tweede klas zagen en die zei, echt, probeer een appel te eten, en dat maakt schoon je tanden. Dus, hey, ik had vorige week een appel, dus mijn tanden zijn een beetje schoon."

Naast dat Tom Hanks gedwongen werd om zelf de eisen van mondhygiëne te bepalen, bracht Tom Hanks het grootste deel van zijn jeugd alleen door, wat soms erg problematisch was. Bijvoorbeeld, in hetzelfde interview met Graham Bensinger, waarin hij noemde dat zijn jeugd 'perfect' was voor zijn latere carrière, zei Hanks 'er was een zekere mate van eenzaamheid' omdat hij 'door de kloven viel'.

Hoe triest het ook is om je voor te stellen dat Tom Hanks zich als kind eenzaam voelt, het meest verontrustende deel van zijn jeugd is wat er gebeurde. De toekomstige acteur ging als kind alleen naar toneelstukken en films. Terwijl hij met Graham Bensinger sprak, onthulde Hanks dat hij gedwongen werd om met een aantal echte engerds om te gaan omdat hij alleen werd gelaten. "Ik zal zeggen dat ik soms in de rij de avances moest uitstellen van een aantal oudere heren die erg geïnteresseerd waren in een jonge man die alleen naar het theater zou komen."

Aanbevolen: