Leonardo DiCaprio verloor het volledig tijdens het 'Don't Look Up Around The Table'-segment toen Jonah Hill dit deed

Inhoudsopgave:

Leonardo DiCaprio verloor het volledig tijdens het 'Don't Look Up Around The Table'-segment toen Jonah Hill dit deed
Leonardo DiCaprio verloor het volledig tijdens het 'Don't Look Up Around The Table'-segment toen Jonah Hill dit deed
Anonim

Adam McKay had een stacked cast tot zijn beschikking tijdens 'Don't Look Up', met o.a. Jonah Hill, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep en Tyler Perry. Op de set hadden de begaafde acteurs een enorm talent, vooral als het ging om hun improvisatievaardigheden. Jennifer Lawrence had het moeilijk met Jonah Hill, gezien zijn hilarische vaardigheden tijdens scènes, terwijl Meryl Streep 20 verschillende keren een telefoontje improviseerde, waarbij Adam McKay elke take hilarisch noemde.

Achter de schermen groeiden Jonah Hill en Leonardo DiCaprio tijdens het filmen naar elkaar toe. Hun chemie was volledig te zien tijdens het 'Don't Look Up Around The Table'-segment voor EW, waardoor DiCaprio het volledig verloor door een apparaat dat door Jonah Hill werd gebruikt.

Laten we eens kijken hoe het allemaal ging en hoe de fans zich voelden over het moment.

Leonardo DiCaprio en Jonah Hill brachten veel tijd samen door tijdens de opnames van 'Don't Look Up'

Dankzij hun eerdere werk naast elkaar, zoals in de film 'The Wolf Of Wall Street', hadden Jonah Hill en Leonardo DiCaprio al een vaste relatie.

Bovendien hebben ze tijdens het filmen van 'Don't Look Up' besloten om samen te leven, zeker gezien de omstandigheden die destijds in de wereld gaande waren, midden in de pandemie.

Naast W Magazine herinnerde Hill zich de unieke ervaring van het leven naast zijn co-ster.

"Tijdens de lockdown, tijdens het maken van de film, besloten Leonardo DiCaprio en ik samen in Boston te gaan wonen. We konden niet naar restaurants, dus woonden we samen in een huis en keken tonnen films."

Hill zou naast Variety ook onthullen dat DiCaprio hem dwong om 'The Mandalorian' te kijken, Leo liet me naar 'The Mandalorian' kijken toen we 'Don't Look Up' maakten, en het was als, Baby Yoda was zo schattig, maar het kon me gewoon niet schelen omdat ik niets wist waar het over ging, 'zei Hill.

Het was zeker een geweldige ervaring tussen de twee - en bovendien zagen we hun duidelijke chemie volledig te zien tijdens een speciaal 'Around The Table'-segment op EW.

Leonardo DiCaprio verloor het volledig in het 'Don't Look Up Around The Table'-segment vanwege Jonah Hill's Fart Machine

Het was een met sterren bezaaide line-up tijdens het 'Around The Table'-segment van Entertainment Weekly, met 'Don't Look Up'-sterren Jonah Hill, Adam McKay, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep en Tyler Perry.

Het was een geweldig en interessant gesprek tussen de cast, waarin ze hun tijd in de film bespraken en wat er achter de schermen gebeurde. De dingen zouden echter een wending nemen als Jennifer Lawrence aan het woord was, omdat het leek alsof iemand van de cast gas gaf.

DiCaprio verloor het meteen en zei: "Ik wist dat dit zou gebeuren. Ik hoorde dit gisteravond, ik ben er klaar mee, Jonah heeft een scheetmachine."

Tijdens de outro van het segment barstte DiCaprio volledig in lachen uit, terwijl Hill opnieuw zijn scheetmachine zou gebruiken.

Jonah Hill zou de reden voor de scheetmachine bespreken tijdens Jimmy Fallon's 'Late Show', waarbij hij verklaarde dat hij het grappig zou vinden om de chicste Hollywood-sterren in één kamer te hebben, terwijl ze het meest kinderachtige apparaat gebruiken tijdens hun interview.

De tactiek werkte duidelijk omdat iedereen goed moest lachen, vooral Leo.

Fans op YouTube hadden veel plezier met het moment dat Leonardo DiCaprio's lichtere kant liet zien

Fans omarmden het moment echt, omdat het eindelijk de lichtere kant van Leonardo DiCaprio liet zien, vooral gezien zijn serieuze aard in de meeste films.

Jonah Hill kon zijn lichtere kant laten zien en fans in het commentaargedeelte op YouTube aten het volledig op.

"Leonardo doet alsof hij helemaal hip is terwijl hij het meeste uit iedereen lacht lmao!"

"Ik vind het geweldig hoe Leo tegen hem zegt als een klein kind: "Jonah heeft een scheetmachine!"

"Ik vind het geweldig dat dit het meeste is dat Leo ooit heeft gesproken in een groepsinterview, want hij geeft echt om dit onderwerp en wil daar specifiek op ingaan en niet over een filmrol die helemaal niet belangrijk is in vergelijking met de grootste probleem!"

De toevoeging van Jonah Hill maakte de film zeker een stuk interessanter. Zelfs Jennifer Lawrence zou vermelden dat het bijna onmogelijk was om niet te kraken als het ging om Hill's personage in de film, vooral als het ging om zijn geïmproviseerde scènes.

Al met al heeft de cast met veel plezier aan de film gewerkt en dat geldt vooral voor DiCaprio. Hopelijk zien we Leo en Jonah in de nabije toekomst samen op een andere.

Aanbevolen: