Schattig of griezelig? Tyga heeft naar verluidt urenlang naar Stormi's TikTok gekeken

Inhoudsopgave:

Schattig of griezelig? Tyga heeft naar verluidt urenlang naar Stormi's TikTok gekeken
Schattig of griezelig? Tyga heeft naar verluidt urenlang naar Stormi's TikTok gekeken
Anonim

Rapper Tyga keek urenlang naar TikTok-video's van zijn ex-vriendin Kylie Jenner's dochter Stormi - tenminste, dat zegt Instagram-beïnvloeder Brooke Schofield. Tyga en Kylie hebben het in 2017 uitgemaakt, maar het lijkt erop dat de Rack City-rapper herinneringen opha alt aan de tijd die ze samen doorbrachten.

Tyga bracht een meisje mee naar huis, maar bracht toen de hele nacht door op TikTok

Brooke was onlangs in een aflevering van Geannuleerd met Tana Mongeau -waar ze vaak optreedt als co-host - toen het gesprek ging over connecties met beroemdheden en Tyga. Tana gaf toe dat ze niet langer om de rapper gaf, of dat ze "ooit weer met elkaar praten", en Brooke onthulde dat ze ooit "van plan" was om contact met hem op te nemen, maar de dingen gingen niet helemaal zoals gepland.

"En dus nodigde hij me uit op een avond toen ik daarheen ging, en we zaten ongeveer zes uur op een Lovesac naar TikToks te kijken … huilend lachend om TikToks, en toen ging ik gewoon naar huis, "zei ze. "We hielden elkaars hand vast, nooit aangesloten, hij probeerde het niet eens… Het was als het meest gezonde, ik heb zoiets van 'echt Tyga?'"

Ze voegde eraan toe: "Het was ook grappig, want hij zal zijn als 'b---h waarom heb je het hier in godsnaam over', maar wat dan ook - hij vond al deze Stormi TikToks leuk."

Tana leek verbijsterd door het nieuws en hijgde toen Brooke bleef uitleggen dat zij en Tyga door zijn gelikete video's scrolden, en ze merkte dat Tyga meerdere video's van de vierjarige Stormi leuk vond.

Kylie Jenner is nu aan het daten met Travis Scott, met wie ze twee kinderen heeft, terwijl Tyga's reputatie een hit heeft

Fans moeten hun adem niet inhouden voor een reünie tussen Tyga en Kylie. Zij en Travis verwelkomden onlangs de geboorte van hun tweede kind in februari, een zoon die ze besloten Wolf te noemen, voordat ze prompt van gedachten veranderden.

Er gingen geruchten dat de Kylie Cosmetics-mogul een open relatie had met de Astro World-rapper, maar dat ontkende ze snel. Vorige week legde Kylie die geruchten voor eens en voor altijd tot rust toen ze een foto van haar met diamanten beklede ringvinger plaatste. De jongste Jenner droeg een met diamanten ingelegde band naast een eenvoudig goudstuk, waardoor velen dachten dat zij en Travis in het geheim verloofd waren.

Zelfs als ze in de positie was om weer bij Tyga te komen, zou ze dat waarschijnlijk niet doen. Eerder dit jaar ontsnapte de rapper ternauwernood aan beschuldigingen van huiselijk geweld na een woordenwisseling met een andere ex-vriendin. Hij wordt ook aangeklaagd voor $ 128.000 nadat hij de rekening van zijn Ferrari en Rolls Royce niet had betaald.

Aanbevolen: