Meghan Markle zal naar verluidt om deze reden prins Harry naar het VK vergezellen

Inhoudsopgave:

Meghan Markle zal naar verluidt om deze reden prins Harry naar het VK vergezellen
Meghan Markle zal naar verluidt om deze reden prins Harry naar het VK vergezellen
Anonim

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben zich naar verluidt gevestigd op de locatie voor de doop van hun dochtertje Lilibet.

In juli meldde The Daily Mail dat de hertog en hertogin van Sussex wilden dat de doop van hun dochter zou plaatsvinden in Windsor Castle. Toen Harry Londen bezocht voor de onthulling van het standbeeld van zijn moeder prinses Diana (eerder in opdracht van William en hemzelf) in juni, maakte hij zijn "bedoelingen duidelijk".

De Sussexen hebben erover nagedacht om de doop van hun dochter in het VK te organiseren, en Meghan zal naar verwachting ook het evenement bijwonen, haar eerste familieverloving sinds het paar aftrad als senior royals.

Een bron heeft aan Instagram-beroemdhedenaccount DeuxMoi onthuld dat Harry verschillende keren naar het paleis heeft gebeld, en Meghan maakt er deel van uit.

Het wordt Meghan's eerste bezoek terug

Een bron onthulde aan het account dat Prins Harry zijn best deed om het evenement in Londen te houden, met zijn familie. De hertog heeft naar verluidt “veel telefoontjes gepleegd naar Londen om een reis rond zijn verjaardag en Lili’s doop te regelen. Hij dringt aan op een evenement met William en misschien een of twee met zijn goede doelen, maar het zou vooral een familiebezoek zijn.

Harry's verjaardag is op 15 september, minder dan twee weken na het vermeende nieuws.

De bron voegde ook toe: Meghan is opgenomen in de plannen. Het lijkt alsof het een opwelling was en er is niets concreets besloten.”

Het is niet meer dan normaal dat Markle een belangrijke dag in het leven van haar dochter niet zou missen, zelfs als dat betekende dat ze naar het VK moest reizen en opnieuw contact zou maken met de vervreemde familie van haar man.

De eerstgeborene Archie's doop vond ook plaats in de privékapel in Windsor Castle en werd geleid door de aartsbisschop van Canterbury twee maanden na zijn geboorte op 6 juli 2019. Lilibet wordt op 4 september 3 maanden oud. dus het is waarschijnlijk dat de Sussexen zich haasten om het evenement te houden terwijl ze nog een baby is.

Het zou Meghan's eerste bezoek aan Londen zijn sinds ze het land begin 2020 verliet, slechts enkele dagen nadat ze had aangekondigd dat haar man prins Harry en zijzelf hun rol als senior werkende leden van de koninklijke familie zouden 'opzeggen'.

Aanbevolen: