10 sitcoms uit de jaren 90 waar niemand naar heeft gekeken (10 slechte die iedereen deed)

Inhoudsopgave:

10 sitcoms uit de jaren 90 waar niemand naar heeft gekeken (10 slechte die iedereen deed)
10 sitcoms uit de jaren 90 waar niemand naar heeft gekeken (10 slechte die iedereen deed)
Anonim

De jaren 90 waren een geweldige tijd om te leven. Het internet was inderdaad nieuw; iedereen had een walkman en mobiele telefoons waren gigantisch. Het belangrijkste van de jaren 90 waren natuurlijk de klassieke sitcoms. Er waren in die tijd veel geweldige shows. Velen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds populair. Er waren echter een paar shows die niet zo geweldig waren, maar iedereen keek ernaar. Deze shows voldeden niet aan de standaard van de jaren 90, maar deden het toch goed in de kijkcijfers. Tegelijkertijd waren er veel geweldige shows waar niemand naar keek. Deze shows hadden een kleine fanbase. Hoe dan ook, ze worden nu veel meer gewaardeerd. Het is tijd om de jaren negentig van dichterbij te bekijken. Hier zijn 10 beste sitcoms uit de jaren 90 die niemand heeft bekeken (10 slechte die iedereen deed).

20 Slechte: Sabrina, de tienerheks

Afbeelding
Afbeelding

Sabrina, The Teenage Witch, was een hitshow in de jaren 90. Het had een sterke en loyale fanbase, ondanks dat het de strips niet volgde. Critici zijn echter erg hard op de show geweest. Ze beschouwen het als een van de slechtste shows van de jaren 90. Velen vonden dat Sabrina alleen maar mooie kleren kon hebben en populair kon zijn vanwege magie. Ze vonden dat dit de verkeerde boodschap naar de jonge fanbase stuurde. Hoe dan ook, het was een enorm succes bij de beoordelingen.

19 Niemand keek: Phenom

Afbeelding
Afbeelding

Phenom volgt een jonge tennisser en haar familie. Ze heeft veel talent voor iemand van haar leeftijd. In het eerste seizoen deed de show het erg goed. Het volgde Full House en wist het grootste deel van het publiek vast te houden. Hoe dan ook, ABC annuleerde de show vóór seizoen twee. Het was een geweldige show waar niemand naar keek.

18 Slechte: stap voor stap

Afbeelding
Afbeelding

In de jaren 90 maakte T. G. I. F. was een van de meest kritische tv-avonden van de week. Het bevatte klassieke sitcoms en een aantal niet-zo-klassieke. Step By Step speelde iconen uit de jaren 70, Suzanne Sommers en Patrick Duffy. Ze trouwen en brengen hun twee grote families samen. Het was een kloon van de klassieke sitcom The Brady Bunch. Het was een slechte show die een publiek wist te vinden.

17 Niemand keek: twee jongens, een meisje en een pizzeria

Afbeelding
Afbeelding

Voor het grootste deel verandert alles wat Ryan Reynolds aanraakt in goud. Nou, de show, Two Guys, A Girl, And A Pizza Place is de uitzondering op de regel. Ook Groene Lantaarn. Hoe dan ook, de show deed het in het begin erg goed en had een kleine maar loyale fanbase. De show leed om twee belangrijke redenen in de kijkcijfers. Het was destijds een van de vele Friends-klonen. Bovendien verplaatste het netwerk de show naar vrijdagavond, waar het enorm flopte.

16 Slechte: familiezaken

Afbeelding
Afbeelding

Family Matters was een hitshow in de jaren 90. Het is inderdaad negen seizoenen uitgezonden en fans praten er nog steeds over. Het was een van de meest bekende T. G. I. F. shows. Het voldeed echter niet aan de normen van de andere sitcoms uit die tijd. Het sprong al vroeg op de haai en daalde al snel in beoordelingen. Hoe dan ook, Steve Urkel werd een icoon uit de jaren 90.

15 Niemand keek: Roc

Afbeelding
Afbeelding

Roc volgt het leven van een vuilnisman uit B altimore en zijn vrouw. De show leek een enorme hit in wording. In plaats daarvan duurde het maar drie seizoenen, ondanks lovende kritieken. Het tweede seizoen werd live uitgezonden, maar dat maakte niet veel uit. Later nam de show een meer dramatische aanpak, maar ook dat hielp niet. De show vond geen publiek.

14 Slechte: stadsjongens

Afbeelding
Afbeelding

City Guys maakte deel uit van de ochtendopstelling van NBC. Het volgde dezelfde formule als Saved By The Bell. Destijds was Saved By The Bell een populaire show. City Guys wist publiek te vinden en hield vijf seizoenen stand. Critici waren echter hard over de show, het slechte schrijven en de cast.

13 Niemand keek: Futurama

Afbeelding
Afbeelding

Futurama is een klassieke sitcom die het de eerste keer niet goed deed. FOX maakte al heel vroeg een einde aan de show, wat de fans teleurstelde. Natuurlijk kwamen ze samen om de show terug te eisen. Uiteindelijk kwam de show weer in de lucht. Het blijft een favoriete show onder zijn fanbase.

12 Slechte: schiet me maar neer

Afbeelding
Afbeelding

Just Shoot Me liep zeven seizoenen op NBC. Het volgde Seinfeld en deed het goed in de kijkcijfers. Aan de andere kant was het niet anders dan elke andere sitcom op tv. Het volgt dezelfde basisformule als alle andere sitcoms. Er was niets nieuws of anders aan. Het heeft wel een publiek weten te vinden.

11 Niemand keek: Hermans hoofd

Afbeelding
Afbeelding

Herman's Head was zijn tijd ver vooruit. De show volgt Herman met personages die verschillende aspecten van zijn psyche vertegenwoordigen. Jaren later gebruikte de Disney-film Inside Out een soortgelijk concept. Herman's Head ging maar een paar seizoenen door. Ondanks dat het een geweldige show was, kon het geen publiek vinden.

10 Slechte: zus, zus

Afbeelding
Afbeelding

Sister, Sister deed goede beoordelingen en had een trouwe fanbase. Het was een grote hit voor het netwerk en ging vele seizoenen door. Natuurlijk waren critici niet aardig voor de show. Het bleef het goed doen, maar het schrijven en de show zelf waren niet de beste. Hoe dan ook, het deed het beter dan de meeste shows in die tijd.

9 Niemand keek: The Critic

Afbeelding
Afbeelding

The Critic zal de geschiedenis ingaan als een geweldige sitcom waar niemand naar heeft gekeken. Voormalige Simpsons-schrijvers hebben de serie gemaakt en ze steken zelfs een paar keer over. Maar zelfs dat was niet genoeg om de show te redden. Veel critici vinden dat de show destijds te slim was voor het publiek. Het bevat ook veel inside jokes die de meeste leden van het publiek niet begrepen.

8 Slechte: nog lang en ongelukkig

Afbeelding
Afbeelding

De mede-maker van Married With Children verliet de serie in een poging om nog een klassieker te maken. Unhappily Ever After volgt een vergelijkbare formule als zijn laatste show. Dit was echter geen goede zaak. De show voelde als een goedkope knock-off en deed het slecht bij critici. Hoe dan ook, het ging vijf seizoenen door.

7 Niemand keek: Spin City

Afbeelding
Afbeelding

Spin City was een andere show die zijn tijd ver vooruit was. Het speelde Micahel J. Fox als loco-burgemeester in de lokale overheid. Fox hielp om van de show een klassieke komedie te maken. Het deed het een aantal seizoenen goed, maar kreeg nog steeds niet de kijkcijfers van andere shows. Fox verliet de show en Charlie Sheen nam zijn plaats in. De show zakte vervolgens in de kijkcijfers voordat ze werd geannuleerd.

6 Slechte: Dharma & Greg

Afbeelding
Afbeelding

Dharma & Greg volgt een zeer typische sitcom-formule. Twee tegenpolen worden verliefd en er ontstaat hilariteit. Dharma was een vrije geest en Greg was een en al zaken. De verhaallijnen waren allemaal hetzelfde en draaiden om dezelfde problemen. Het zijn tegenpolen die elkaar niet begrijpen. Hoe dan ook, het vond een publiek en ging vijf seizoenen door.

5 Niemand keek: Carol And Company

Afbeelding
Afbeelding

Carol and Company is een van die klassieke shows die in zijn tijd niet gewaardeerd werden. Het vergde een nieuwe benadering van sitcoms die het moeilijk maakte om een publiek te vinden. Elke week was een parodie op een andere show of film. Het was elke week dezelfde cast, maar een ander verhaal. De show was zijn tijd ver vooruit en kon geen publiek vasthouden.

4 Slechte: Babypraat

Afbeelding
Afbeelding

In de late jaren 80 en vroege jaren 90 was Looking Who's Talking een grote hit. ABC was er snel bij om het succes te verzilveren. Baby Talk volgt dezelfde formule als de films. Het duurde niet lang maar deed het goed. Het was een verrassingshit bij fans. Natuurlijk waren critici hard over de show en blij om te zien dat het ging.

3 Niemand keek: Nieuwsradio

Afbeelding
Afbeelding

Nieuwsradio heeft een ongelooflijke cast, schrijfstijl en komedie. De briljante show lanceerde enkele van de grootste sterren ter wereld. Toch had het maar een kleine fanbase. Hoe dan ook, ze waren loyaal aan de show. Het overlijden van Phil Hartman was echter een enorme klap voor de show. Het viel in de kijkcijfers en ging uit de lucht.

2 Bad One: Saved By The Bell

Afbeelding
Afbeelding

Saved By The Bell was een favoriete tienershow in de jaren 90. Er is niemand die de klassieke show niet kent. Natuurlijk waren critici hard op de show, het schrijven en de cast. Hoe dan ook, het ging vele seizoenen door en bevat twee spin-offs en een film die voor tv is gemaakt.

1 Niemand keek: The Larry Sanders Show

Afbeelding
Afbeelding

The Larry Sanders Show is een baanbrekende show die nog steeds invloed heeft. Critici prijzen de show als een van de grootste aller tijden. Comedian-icoon Garry Shandling speelde in de show en was mede-maker. Omdat het echter op HBO was, had het een kleine fanbase. Het blijft tot op de dag van vandaag een favoriete show.

Aanbevolen: