James Van Der Beek heeft zijn gezin van de kaart naar Texas verplaatst en heeft nooit meer achterom gekeken

Inhoudsopgave:

James Van Der Beek heeft zijn gezin van de kaart naar Texas verplaatst en heeft nooit meer achterom gekeken
James Van Der Beek heeft zijn gezin van de kaart naar Texas verplaatst en heeft nooit meer achterom gekeken
Anonim

Fans van tienerdrama op televisie uit de jaren '90 en de jaren 2000 zullen zich waarschijnlijk Dawson's Creek herinneren. De WB-serie werd tussen januari 1998 en mei 2003 zes seizoenen op het netwerk uitgezonden.

De twee grootste personages in de show werden gespeeld door Katie Holmes (als Joey Potter) en James Van Der Beek als Dawson Leery, Joey's beste vriend. Hoewel beide na Dawson's Creek meer succes hebben geboekt, zou het argument kunnen worden aangevoerd dat Joey en Dawson hun belangrijkste rol tot nu toe blijven.

Van Der Beek trouwde in 2003 voor het eerst met collega-acteur Heather McComb. Ze gingen na ongeveer zes jaar uit elkaar en hun scheiding werd in 2010 bevestigd. In datzelfde jaar trouwde hij met zijn tweede vrouw, een bedrijfsadviseur die bekend staat als Kimberly Brook.

Het echtpaar woonde het daaropvolgende decennium in L. A., tot rond september 2020, toen ze aankondigden te verhuizen naar – en een nieuw leven op te bouwen in Texas.

Van Der Beek en Brook wonen sindsdien samen met hun zes kinderen in de staat.

James Van Der Beek verloor zijn moeder in juli 2020

James Van Der Beek's beslissing om van L. A. naar Texas te verhuizen, werd gedeeltelijk in gang gezet door een zeer tragische ervaring in juli 2020. Na een paar jaar worstelen met haar gezondheid, stierf de moeder van de acteur, Melinda op de leeftijd van van 70.

De acteur deelde het trieste nieuws met een bericht op zijn Instagram-pagina, met een reeks foto's van Melinda en verschillende leden van hun familie door de jaren heen.

De post ging vergezeld van een emotioneel bijschrift met de tekst: 'Mijn moeder is vorige week overgestoken. Ook al wisten we dat dit eraan zat te komen - en hadden we eigenlijk gedacht dat we bijna anderhalf jaar geleden aan het einde waren - ik ben nog steeds in shock.'

Van Der Beek sprak enige opluchting uit dat haar lijden voorbij was. ‘Ik ben dankbaar dat ze geen pijn meer heeft, ik ben verdrietig, ik ben boos, ik ben opgelucht… allemaal tegelijk en op verschillende momenten. Ik probeer gewoon ruimte te houden en alles toe te staan,’ schreef hij.

De acteur bracht ook hulde aan de rol die ze in zijn carrière had gespeeld en onthulde dat zij degene was die hem naar zijn eerste auditie dreef.

Kimberly Brook had ook meerdere miskramen gehad

Naast het verlies van hun moeder, had de familie van James Van Der Beek in de loop der jaren ook veel meer pijn doorstaan. Tijdens een toespraak op The Make Down Podcast in oktober 2020 onthulde Kimberly Brook dat ze in totaal vijf miskramen had gehad.

"Ik begrijp dat ik heel gezegend ben dat ik vijf kinderen kan baren", zei ze. (Hun zesde kind – zoon Jeremia – werd ongeveer een jaar later in november 2021 geboren).

“Ik heb ook vijf miskramen gehad, waarvan er twee echt zware ervaringen waren”, vervolgde Brook. "Het heeft mijn dagelijkse leven behoorlijk veranderd, omdat ik me nu in een zeer helende modus bevind."

Van Der Beek had in het openbaar gesproken over een van die miskramen, een bijzonder pijnlijke die heel laat in de termijn in november 2019 plaatsvond.

“Gesloopt. Verwoest. Geschokt. Dat is hoe we ons nu voelen nadat de ziel waarvan we dachten dat we [we] in april in onze familie zouden verwelkomen … een kortere weg heeft genomen naar alles wat buiten dit leven ligt. We hebben dit eerder meegemaakt, maar nog nooit zo laat in de zwangerschap”, schreef Van Der Beek.

Waarom heeft James Van Der Beek zijn gezin van de kaart naar Texas verplaatst?

De moeilijkheden waarmee de familie Van Der Beek in L. A. werd geconfronteerd, speelden een rol bij het verontrusten waar ze waren. Pas toen James Van Der Beek en Kimberly Brook naar Austin, Texas vlogen voor hun jubileum in 2020, realiseerden ze zich echter dat ze een thuis konden creëren in de staat Lone Star.

De twee werden na hun verhuizing geïnterviewd door Austin's City Lifestyle Magazine. Specifiek gevraagd naar de motivatie voor de verhuizing, zei Van Der Beek: “We wilden de kinderen uit Los Angeles halen. We wilden ze de ruimte geven en we wilden dat ze in de natuur zouden leven.”

Na alle pijn die ze hadden meegemaakt, wees Brook er ook op dat het iets was dat ze nodig hadden om hun lichaam, hart en geest te genezen.

"Toen we hier vlogen voor ons jubileum, voelde ik een energie voor Austin", voegde Van Der Beek eraan toe. “De energie is de plek. Het was echt cool om te beseffen: 'Oh, ik kan daar zijn. We kunnen binnenlopen en onze familie daar naartoe brengen.'”

Aanbevolen: