Hier is hoeveel Amy Poehler verdiende aan 'Parks And Recreation

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Amy Poehler verdiende aan 'Parks And Recreation
Hier is hoeveel Amy Poehler verdiende aan 'Parks And Recreation
Anonim

In de televisiewereld kan het behoorlijk moeilijk zijn om een plek te vinden dankzij de stevige concurrentie, maar vaker wel dan niet, heeft de crème de neiging om naar de top te stijgen. We hebben shows als Friends, The Office en The Bachelor gezien die allemaal hun plek behouden, wat bewijst dat de top voor heel weinigen is gereserveerd. Ondanks de concurrentie was Parks and Recreation in staat om op het toneel te verschijnen en een interessante erfenis achter te laten.

Amy Poehler speelde de hoofdrol van Leslie Knope in de serie, en op zijn hoogtepunt sleepte de serie met gemak nieuwe fans binnen. Dit heeft natuurlijk geleid tot speculatie over hoeveel de topster van de show werd betaald.

Laten we erin duiken en eens nader bekijken hoe Amy Poehler $ 250.000 per aflevering kon verdienen op Parks and Recreation !

Haar initiële loon is onbekend

Leslie Knope
Leslie Knope

In 2009 maakte Parks and Recreation zijn debuut op het kleine scherm, en aanvankelijk trok het een aantal vergelijkingen met The Office. Er waren zeker enkele overeenkomsten, maar de serie was uiteindelijk in staat om op eigen benen te staan en mensen te bewijzen dat het meer was dan alleen een Office-kloon.

Aan het begin van de serie zou de show zijn karakters en verhalen willen vestigen, en hoewel er enige liefde is voor wat de show aanvankelijk op tafel bracht, is de waarheid dat de meeste mensen de neiging hebben om de voorkeur te geven aan wat het was langs de lijn kunnen doen. De personages begonnen natuurlijker aan te voelen en de toevoegingen van acteurs als Adam Scott en Rob Lowe bleken een geniale zet voor de show.

Op dit moment is er geen vast salaris dat is bevestigd voor Amy Poehler tijdens de beginfase van de show. Meestal beginnen artiesten met een bescheiden salaris voordat ze dingen oppikken terwijl de show vordert. Het netwerk had zeker diepe zakken, maar dit betekent niet dat ze op dat moment helemaal bereid waren een hoop geld uit te geven aan een onbekende grondstof.

Zoals we zullen leren, zou Parks and Recreation een hit worden voor het netwerk, en als zodanig zou Amy Poehler een flink salaris gaan verzilveren terwijl de show in populariteit bleef stijgen.

Dingen stijgen tot $200, 000

Leslie Knope
Leslie Knope

Hoewel Amy Poehler misschien begon met een bescheiden salaris, zou ze binnenkort op het punt staan een flinke loonsverhoging te krijgen. Per slot van rekening nam Parks and Recreation afstand van de Office-naam en bewees iedereen dat het elke week iets leuks te bieden had.

Er is gemeld dat Amy Poehler in 2013 tot $ 200.000 per aflevering verdiende. Het rapport geeft geen indicatie over haar vorige salaris of hoe lang ze zoveel geld verdiende, maar op dat moment verzilverde ze zich als een van de best betaalde artiesten op het kleine scherm.

We hebben mensen van hitshows exponentieel meer zien besturen, met sommigen zelfs tot $ 1 miljoen per aflevering, maar geen enkele ziel op de planeet zal klagen over het verdienen van $ 200.000 per week om in een televisieshow te zijn. Parks and Recreation was officieel een hit en Amy Poehler werd gecompenseerd als een echte televisiester.

Hoe indrukwekkend haar salaris in deze periode ook was, de ster van Parks and Recreation zou uiteindelijk nog een loonsverhoging krijgen voordat de show ten einde liep.

Ze bereikte een top van $ 250.000 per aflevering

Leslie Knope
Leslie Knope

Na jaren hard werken, werd Amy Poehler betaald als de ster die ze was, maar dit weerhield haar er niet van om de zaken nog een stapje verder te zetten toen ze de kans kreeg. In feite zou de actrice voor het laatste seizoen van de show haar salaris opnieuw verhogen en een muntje verdienen voordat ze de zaken afrondde.

Volgens rapporten kon Poehler elke aflevering $ 250.000 verdienen voor het laatste seizoen van de show. Nu moet worden opgemerkt dat het laatste seizoen minder afleveringen had dan de traditionele seizoenen van de show, dus dit had een rol kunnen spelen bij de beslissing om haar loon te verhogen. Toch is het nog steeds een hele prestatie om dit soort geld te kunnen verdienen terwijl je in een serie speelt.

Uiteindelijk zou er een einde komen aan Parks and Recreation, maar de show blijft gedijen op streamingplatforms. Ondanks dat er enige tijd verstreken is, kunnen mensen nog steeds geen genoeg krijgen van de show, dus er is een kans dat Amy Poehler nog steeds geld verzilvert van de serie die ze tot leven heeft helpen brengen.

Krijgen tot $ 250.000 per aflevering komt op de hielen van onvermoeibaar werk, en het toont het talent en de arbeidsethos die Amy Poehler heeft.

Aanbevolen: