Een kijkje in de nieuwe spin-off van het Amerikaanse horrorverhaal

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de nieuwe spin-off van het Amerikaanse horrorverhaal
Een kijkje in de nieuwe spin-off van het Amerikaanse horrorverhaal
Anonim

Fans van de American Horror Story-franchise zullen dolblij zijn te horen dat Ryan Murphy plannen heeft om de franchise nieuw leven in te blazen in de vorm van een spin-off-bloemlezing.

Afbeelding
Afbeelding

De laatste serie van de geliefde franchise, American Horror Story: 1984, kreeg gemengde reacties van fans en velen vroegen zich af of dit voorgoed het einde was van American Horror Story. Nou, het blijkt dat de gemengde reactie Murphy er niet van heeft weerhouden door te gaan met zowel de moederschipshow als een spin-off, en we zijn erg enthousiast over wat hij in petto heeft.

Ryan Murphy's verrassingsaankondiging

Het kwam als een schok toen Ryan Murphy aankondigde dat hij een nieuw American Horror Story-project aan het plannen was. De productieve schrijver en producer is de laatste tijd erg druk geweest met andere projecten, nadat hij onlangs aan Netflix' Hollywood. heeft gewerkt.

Dus het kwam als een grote verrassing toen hij via Instagram aankondigde dat er weer een American Horror Story-project op komst was en dat het met een twist zal komen, deze serie zal een complete spin-off zijn van de originele serie en zal Amerikaanse horrorverhalen worden genoemd. Het zal ook de vorm hebben van een bloemlezing van originele verhalen.

Klinkt ongelooflijk toch?

Deze intrigerende nieuwe serie werd onthuld tijdens een Zoom-gesprek tussen Murphy en een aantal veteranen van de American Horror Story-cast, zoals Evan Peters, Kathy Bates en de enige echte Sarah Paulson.

Murphy verklaarde dat hij en de cast "herinneringen aan de goede tijden … de spin-off die we doen genaamd" American Horror Stories " (een uur bevat afleveringen) … wanneer we zullen beginnen met het filmen van het volgende seizoen van de moederschip… en andere dingen die ik niet kan afdrukken. Het was zo leuk en ik ben blij dat we het hebben ingehaald. Ik mis iedereen!”

De geruchten rond Amerikaanse horrorverhalen

Dit nieuws bracht de fandom van American Horror Story in een opwelling en velen speculeerden wat voor soort verhalen in deze mysterieuze nieuwe bloemlezing zullen worden opgenomen en welke castleden een centrale rol zullen spelen in de verhalen.

Helaas zijn de details over de verwachte aankomende serie nog steeds erg onder de duim en het zit nog steeds vast in de speculatiefase totdat meer details worden onthuld.

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws over deze spin-off kwam slechts een maand nadat Murphy de verontrustende nieuwe trailer voor American Horror Story seizoen 10 onthulde, die nog steeds gepland staat om in de herfst op FX te verschijnen.

Echter, zoals de meeste shows van vandaag, wordt de productie stopgezet, dus of seizoen 10 wordt uitgesteld, moet nog worden afgewacht.

Wanneer wordt het uitgebracht?

Helaas, vanwege het gebrek aan details die tot nu toe zijn onthuld en de aanhoudende conflicten met betrekking tot de productie van de belangrijkste American Horror Story-serie, is het nog steeds onbekend wanneer deze serie daadwerkelijk zal worden uitgebracht.

De recente aankondiging dat American Horror Story ook met nog eens drie seizoenen wordt verlengd, waardoor het in ieder geval seizoen 13 wordt, betekent ook dat we mogelijk tot volgend jaar moeten wachten om American Horror Stories te zien.

Aanbevolen: