Dit is wat acteurs hebben gezegd over het werken aan een Amerikaans horrorverhaal

Inhoudsopgave:

Dit is wat acteurs hebben gezegd over het werken aan een Amerikaans horrorverhaal
Dit is wat acteurs hebben gezegd over het werken aan een Amerikaans horrorverhaal
Anonim

Geef het toe. Hoe graag je ook van komedie en drama houdt, je wilt af en toe eens goed schrikken. Nou, dat is precies het punt van het hebben van een tv-serie zoals American Horror Story. Het is de kans om koude rillingen over je rug te krijgen zonder naar een volledige film te hoeven kijken.

In American Horror Story worden duistere verhaallijnen zorgvuldig gecultiveerd om je te laten schrikken en je eigen fantasie op gang te brengen. Het bevat verdraaide verhalen die je vaak in shock achterlaten. Achter de schermen was het werken aan de show ook een sensatie voor acteurs. Kijk maar eens wat ze hebben gezegd.

10 Zachary Quinto werd al vroeg verteld over het tweede seizoen

Zachary Quinto
Zachary Quinto

“Ryan kwam midden vorig seizoen naar me toe en vertelde me zijn plan”, vertelde Quinto aan The Guardian. "Het maakte me zo opgewonden omdat dat niet echt gebeurt op de Amerikaanse televisie, waar acteurs in wezen onderdeel worden van een repertoirebedrijf en verschillende personages en totaal verschillende werelden kunnen creëren en verschillende verhalen kunnen vertellen." Tijdens het eerste seizoen van de show werd Quinto binnengehaald om Chad Warwick te spelen, de voormalige eigenaar van het Murder House. Ondertussen speelde Quinto tijdens het tweede seizoen de psychiater Dr. Oliver Thredson die de mentale toestand van Kit Walker beoordeelde.

9 Leslie Grossman zei dat de buitenpostbunker een "zintuiglijke deprivatiezone" is

Leslie Grossman
Leslie Grossman

“Het enige is, want met deze ondergrondse bunker is het zo humeurig en donker, het is een beetje alsof je in Las Vegas bent als je [niet] weet hoe laat het is, ' vertelde Grossman aan Variety.“Het is drie uur in de ochtend, wie weet hoe lang we daar binnen waren!? Het is een beetje een sensorische deprivatiezone, maar het is niet claustrofobisch of iets dergelijks geweest.” Apocalypse is een van de meest ambitieuze seizoenen van de show omdat het een cross-over is tussen eerdere seizoenen, Coven en Murder House.

8 Madison van Emma Roberts had terug kunnen keren in het hotelseizoen

Emma Roberts
Emma Roberts

“Weet je, Ryan en ik hebben het er in het verleden over gehad om haar terug te brengen in seizoenen van “Horror Story”,” vertelde Roberts aan Variety. "Er was een moment dat ze misschien terug zou komen in 'Hotel'. Maar ik ben zo blij dat we hebben gewacht en het nu hebben gedaan, want dit seizoen is gewoon zo leuk en zo speciaal en we hebben echt de hele bende weer bij elkaar." In de show zijn slechts verschillende personages in verschillende seizoenen binnengebracht. Onder hen is een van Roberts 'personages, Madison Montgomery.

7 Sarah Paulson kreeg meteen scripts terwijl ze aan asiel werkte

Sarah Paulson
Sarah Paulson

“Wat zo geweldig was, was dat we er vier kregen toen we de scripts voor het eerst kregen. We hadden de eerste vier afleveringen", vertelde Paulson aan Collider. “Ik moet zeggen dat het tweeledig was. Ik was zowel geschokt over wat er met Lana was gebeurd, als ook zo opgewonden over wat ik als actrice zou gaan spelen." Asylum is het tweede seizoen van de show. Hier speelde Paulson Lana Winters, een journaliste die was toegewijd aan het Briarcliff Manor nadat ze had geprobeerd de donkerste geheimen van de plaats bloot te leggen.

6 Kathy Bates zei dat ze al vroeg had geleerd dat Mead een robot was

Kathy Bates
Kathy Bates

“Ik leerde al vroeg dat ze dat zou worden, maar ze vertelden me ook dat ze geen robot is…,” vertelde Bates aan Variety. “Ik wilde niet dat ze stijf en emotieloos zou zijn, dus daar hebben we het allemaal over gehad. Toen ik doorging en het script bestudeerde, maakte ik een lijst van ongeveer een triljoen vragen over haar. Bates is in de loop der jaren gecast om verschillende personages in de show te spelen. In het seizoen Apocalypse speelde ze de rol van satanische handlanger Miriam Mead.

5 Frances Conroy baseerde Myrtle Snow op moderedacteur Diana Vreeland

Frances Conroy
Frances Conroy

Gelukkig was er een documentaire over Vreeland uitgekomen. En dus vertelde Conroy aan Huffington Post: En ik heb ernaar gekeken - ik weet niet eens hoe vaak - om haar te bestuderen, naar haar mond te kijken terwijl ze spreekt, om naar haar accent te luisteren omdat ze is geboren en getogen in Parijs en kwam toen als 10-jarige naar New York.”

Myrtle Snow was een personage dat Conroy speelde tijdens het Coven-seizoen. Myrtle is een heks die ook het hoofd is van de heksenraad. Het personage wordt het best herinnerd voor haar executiescène waarin ze modieus "Balenciaga!"uitriep

4 Denis O'Hare kreeg geen verhalen terug voor zijn personages

Denis O'Hare
Denis O'Hare

Tijdens het spelen van de rol van Stanley zei O'Hare tegen Collider: Nee, we krijgen eigenlijk bijna niets. Het is echt te gek. Ik denk dat een deel van Ryans genialiteit zijn vertrouwen is in wie hij inhuurt, en ik denk dat hij ons inhuurt omdat hij weet dat we allemaal creatieve, inventieve mensen zijn en dat we een spel zijn.' Het personage van O'Hare is een oplichter die verscheen in het seizoen Freak Show. Naast het spelen van Stanley, heeft O'Hare gedurende verschillende seizoenen ook andere personages in de show geportretteerd. Deze omvatten Larry Harvey, Spalding en William van Henderson.

3 Angela Bassett zei dat niemand wist hoe seizoen vijf zou eindigen

Angela Bassett
Angela Bassett

Bassett vertelde InStyle: "Nou, we tasten in het duister. Ik weet het einde niet." Desalniettemin onthulde ze ook hoe ze het einde wilde laten verlopen door te zeggen: "Ik weet dat ik in het begin zei:" Laat me haar neerhalen! Ik wil de gravin vermoorden! Ik denk dat ik de Allerhoogste zou moeten zijn! Sorry, dat was Coven. Maar we vroegen ons allemaal af, wie is de Allerhoogste? Een koningin! En ik dacht dat het Marie Laveau had moeten zijn.”

Naast het vertolken van de Voodoo Queen, was Bassett ook gecast voor de rol van Desiree Dupree in Freakshow, Ramona Royale in Hotel en Monet Tumusiime in Roanoke.

2 Jessica Lange heeft zich in eerste instantie maar voor één seizoen aangemeld

Jessica Lange
Jessica Lange

“Weet je, toen ik er oorspronkelijk mee instemde om dit te doen, was het voor één seizoen”, vertelde Lange aan Deadline. "Toen had ik het zo'n geweldige tijd om het het eerste jaar te doen, toen ze me benaderden om het opnieuw te doen, dacht ik: oké, misschien kunnen we het van seizoen tot seizoen doen. In plaats daarvan stemde ik ermee in om nog drie seizoenen te doen." Door de jaren heen had Lange personages gespeeld zoals Constance Langdon, Fiona Goode, Elsa Mars en Sister Jude Martin. De actrice had ook twee Emmy's gewonnen voor haar werk aan de show.

1 Dylan McDermott werd fit om zich voor te bereiden om naakt te gaan

Dylan McDermott
Dylan McDermott

"Ik wist dat ik erin ging dat er naaktheid was en dat veel mensen zouden kijken, dus ik wist dat ik in een heel goede vorm moest zijn", vertelde McDermott aan The Advocate. "Ik ben geen dwaas, dus ik ging naar de sportschool en keek wat ik at. Eigenlijk, toen ik de rol voor het eerst kreeg, belde de productie me en vroeg: 'Wie is je lichaamsdubbel?' Ik zei: 'Oh, nee. Ik ben het allemaal, schat.'” McDermott schoot naaktscènes toen hij de rol van Ben Harmon in de show speelde. Door de seizoenen heen speelde Dermott ook het karakter van Johnny Morgan.

Aanbevolen: