Jennifer Aniston verloor deze Oscar-winnende film, dit is wat er is gebeurd

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston verloor deze Oscar-winnende film, dit is wat er is gebeurd
Jennifer Aniston verloor deze Oscar-winnende film, dit is wat er is gebeurd
Anonim

Jennifer Aniston is een razend populaire artiest die het al eeuwen in Hollywood vasthoudt. In dit stadium van haar carrière verzilvert ze nog steeds Friends en verdient ze een fortuin met The Morning Show.

Gedurende haar hele carrière heeft de actrice de juiste keuzes gemaakt, wat haar heeft geleid tot waar ze nu is. Alles is volgens plan verlopen, maar er zijn toch een aantal gemiste kansen geweest die het nog leuker hadden kunnen maken.

Laten we eens kijken naar de carrière van Aniston en zien welke Oscarwinnende film ze heeft gemist.

Jennifer Aniston heeft een legendarische carrière gehad

Sinds haar uitbraak in de jaren negentig is Jennifer Aniston een van de meest populaire actrices in heel Hollywood. Vrienden was het voertuig met de hoofdrol dat haar naar de mainstream bracht, en hoewel die show alleen al meer dan genoeg was om van haar een legende te maken, is ze doorgegaan met het toevoegen van haar illustere carrière.

Op het kleine scherm blijft Friends een van de grootste en populairste sitcoms aller tijden, maar daar stopt het niet voor Aniston. De afgelopen jaren was ze uitzonderlijk in The Morning Show met Reese Witherspoon.

In de filmwereld heeft Aniston een stiekem goede carrière gehad. De meeste mensen zien haar als een tv-ster, maar in werkelijkheid heeft ze haar aandeel in de hits op het grote scherm gehad. Enkele van Anistons grootste films zijn Office Space, Bruce Almighty, Along Came Polly, The Break-Up, Horrible Bosses, We're the Millers en nog veel meer.

De Friends-ster heeft haar grote kansen verzilverd, maar er zijn er genoeg die haar door de vingers zijn geglipt.

Aniston heeft een aantal grote kansen gemist

Het missen van grote kansen is gewoon een onderdeel van het spel in Hollywood. De waarheid is dat zelfs de grootste artiesten wegversperringen zullen hebben die hen ervan weerhouden om indrukwekkende projecten uit te voeren. Hoe succesvol Jennifer Aniston's carrière ook is geweest, sommige van haar gemiste kansen hadden het nog groter kunnen maken.

Aniston heeft bijvoorbeeld films als Broken Arrow, Enchanted, Titanic en zelfs Pulp Fiction gemist.

Volgens Mental Floss: Uma Thurman is misschien het letterlijke gezicht van de posters en het marketingmateriaal van Pulp Fiction, maar ze was niet de enige kanshebber voor de rol. Volgens ScreenRant beschouwde Quentin Tarantino zowel Aniston als haar mede-NBC-ster Julia Louis-Dreyfus om de rol van Mia Wallace te spelen. Uiteindelijk vormden hun drukke schema's voor kleine schermen (respectievelijk met Friends en Seinfeld) een planningsprobleem voor beide actrices.

Al deze rollen hadden enorm kunnen zijn voor Aniston, maar ze gingen in plaats daarvan naar andere artiesten.

Op een gegeven moment vond Aniston zichzelf op voor een andere film die een aantal indrukwekkende hardware mee naar huis nam bij de Academy Awards.

Jennifer Aniston was op voor de rol van Roxie Hart in 'Chicago'

Dus, welke andere Oscar-winnende film heeft Jennifer Aniston gemist? Het lijkt erop dat het niemand minder dan Chicago was, die jaren geleden de Oscar voor Beste Film won.

"Aniston was al een van de grootste televisiesterren toen Rob Marshall's Chicago belde. Ze werd overwogen voor de rol van de nogal ondeugende Roxie Hart - een rol die uiteindelijk naar Renée Zellweger ging (en haar een Oscar voor Beste Actrice opleverde nominatie), " schreef Mental Floss.

Dit is een interessant project voor Aniston om voor te gaan, omdat ze nooit bekend is geweest om haar zang- of dansvaardigheden. Dit wil niet zeggen dat ze niet kan zingen of dansen, maar eerder dat deze gebieden zijn nooit geweest waar ze bekend om staat.

Interessant is dat Zellweger ook niet bekend stond om haar zang en dans, en ze had beperkte ervaring voordat ze in de film speelde.

"Ik probeerde Hair uit op de universiteit, en ik keek naar Hair vanuit het publiek en vond het erg leuk… Ik zong veel onder de douche, en mijn broer zei dat ik veel moest zwijgen, en ik zong een paar noten in "Empire Records". Ik speelde een meisje dat zangeres wil worden, maar die te bang is om te zingen en niet echt kan zingen, dus dat is er. En dan waren er natuurlijk een paar fantastische vocale momenten in 'Bridget Jones'", vertelde Zellweger aan Playbill.

In plaats van dat Aniston het optreden kreeg, kreeg Renee Zellweger de rol van Roxie Hart. Zellweger was uitstekend in de film en ze werd zelfs genomineerd voor Beste Actrice bij de Academy Awards in hetzelfde jaar dat Chicago de Beste Film won.

Jennifer Aniston had geweldig werk kunnen doen als Roxie Hart in Chicago, maar het is duidelijk dat Renee Zellweger de juiste persoon was voor de rol.

Aanbevolen: