Keurt Jennifer Garner de relatie tussen Ben Affleck en J-Lo goed?

Inhoudsopgave:

Keurt Jennifer Garner de relatie tussen Ben Affleck en J-Lo goed?
Keurt Jennifer Garner de relatie tussen Ben Affleck en J-Lo goed?
Anonim

Hollywood-sterren Ben Affleck en Jennifer Lopez is misschien wel een van de meest unieke liefdesverhalen in de branche - de twee kwamen bijna in 2021 weer bij elkaar na hun beruchte breuk begin 2004. Deze keer lijken de twee echter veel beter om te gaan met de razernij rond hun relatie, deels ook omdat de media sinds het begin van de jaren 2000 zijn veranderd.

Vandaag bekijken we wat de ex-vrouw van Ben Affleck, actrice Jennifer Garner, denkt over zijn nieuwe (en oude) relatie. Ben Affleck en Jennifer Garner zijn in 2018 gescheiden en zij co-ouderen samen met hun drie kinderen.

Wanneer kwamen Jennifer Lopez en Ben Affleck weer bij elkaar?

Hoewel Jennifer Lopez en Ben Affleck door de jaren heen schijnbaar contact bleven houden, waren de twee zeker geen goede vrienden nadat ze hun verloving in januari 2004 hadden opgezegd. leuke dingen te zeggen. In een interview uit 2016 zei Lopez: "Ik had het gevoel… 'Oké, dit is het', [maar] soms heb ik het gevoel dat wat je denkt dat mensen zijn en hoe je ze ziet als je van ze houdt anders is dan wanneer ze later onthullen. Ik denk dat een andere tijd anders is, wie weet wat er had kunnen gebeuren, maar er was een echte liefde daar."

Volgens een bron voor In Touch Weekly was Affleck degene die contact opnam met Lopez nadat ze begin 2021 afscheid had genomen van haar voormalige verloofde Alex Rodriguez. Volgens de bron wist Affleck "precies wat hij aan het doen was. Hij was single en zij was single." Tegen april 2021 wist iedereen dat de twee aan het daten waren, en kort daarna maakten ze hun relatie ook officieel Instagram.

18 jaar na hun mislukte verloving, kondigden Ben Affleck en Jennifer Lopez aan dat ze opnieuw verloofd zijn. Het nieuws brak uit op 8 april 2022 en fans wachten reikhalzend uit naar wanneer het paar in het huwelijksbootje stapt - en hopelijk deze keer zonder uitstel.

Hoe denkt Jennifer Garner over Bennifer?

De eerste keer dat Jennifer Garner's mening over de romance tussen Affleck en Lopez werd gemeld, was in mei 2021. Het kwam echter nooit rechtstreeks van de actrice, maar van een bron voor Entertainment Tonight die zei: "Jen heeft geen last van Ben gaat om met J. Lo of iemand anders. Ze wil wat het beste is voor Ben. Het belangrijkste voor haar is dat Ben een geweldige vader is. Ze zitten al een tijdje in een goede stemming als het gaat om co-ouderschap en Het geluk van hun kinderen is Jens belangrijkste prioriteit."

Een bron dicht bij Jennifer Garner vertelde E! Nieuws dat Affleck zijn ex-vrouw zelf vertelde over zijn hernieuwde romance."Ben heeft het aan Jen en de kinderen verteld, dus ze wisten ervan. Jen is blij voor Ben", zegt de bron. "En weet dat J. Lo op bepaalde manieren een positieve invloed heeft gehad."

Ben Afflecks ex-vrouw lijkt blij te zijn dat het goed gaat met de acteur in zijn privéleven. Een bron voor Entertainment Tonight onthulde dat Garner "het goed heeft met zichzelf en met Ben", eraan toevoegend dat de actrice "gelukkig voor hem is. Ze is blij dat Ben gezond is en denkt dat hij een heel goede vader is."

De bron onthulde ook dat zowel de ex-echtgenoten van Affleck als Lopez het goed vinden met de nieuwe hernieuwde relatie van het paar door te zeggen dat "Jen Garner en Marc Anthony elkaar blijven steunen en dat er geen zieke zal over de hele linie." De bron voegde toe: "Ze willen allemaal het beste voor elkaar en hun families."

De fans van Jennifer Garner weten echter al dat de actrice er de voorkeur aan geeft een rustig leven te leiden, ver weg van alle media-razernij. Daarom is het niet verwonderlijk dat een bron voor E! Nieuws onthulde dat Garner "op geen enkele manier deel wil uitmaken van het circus of de media-aandacht." Degenen die zich de eerste keer herinneren dat Ben Affleck en Jennifer Lopez een stel waren, weten zeker dat de waanzinnige media-razernij rond hun bruiloft heeft bijgedragen aan de annulering ervan. Volgens de bron probeert Jennifer Garner "haar leven te leven en haar kinderen op te voeden, en het laatste wat ze wil doen is omgaan met Ben's liefdesleven. Haar focus ligt altijd op het geluk van de kinderen en Ben een goede vader."

Het lijkt alsof Jennifer Garner oprecht blij is dat het goed gaat met haar ex-man. Naar verluidt sloot ze zich zelfs aan bij Affleck en Lopez voor Halloween 2021 toen ze trick-or-treating gingen doen. Gezien het feit dat Lopez ook twee kinderen heeft uit haar vorige huwelijk, lijkt het alsof iedereen op dezelfde pagina staat als het gaat om succesvol co-ouderschap en het prioriteren van hun kinderen.

Aanbevolen: