20 foto's van Jennifer Garner en Ben Affleck voor, tijdens en na hun relatie

Inhoudsopgave:

20 foto's van Jennifer Garner en Ben Affleck voor, tijdens en na hun relatie
20 foto's van Jennifer Garner en Ben Affleck voor, tijdens en na hun relatie
Anonim

Ben Affleck haalde onlangs de krantenkoppen, nadat hij had gezegd dat hij spijt had van zijn scheiding van de Golden Globe Award-winnende actrice Jennifer Garner.

Ze verschenen voor het eerst als koppel in 2004, maar leerden elkaar pas echt kennen in 2000, op de set van het iconische oorlogsdrama van Michael Bay, Pearl Harbor. In die tijd was Jennifer getrouwd met Scrubs-acteur Scott Foley, terwijl Ben zijn relatie met actrice Gwyneth P altrow beëindigde. Ze begon later een nieuwe romance met zangeres Jennifer Lopez.

Ben en Jennifer groeide hun vriendschap terwijl ze samen in andere films bleven spelen. In 2003 scheidde Jennifer van Scott Foley en in 2004 verbraken Ben en Jennifer Lopez hun verloving. Ben en Jennifer konden eindelijk aan hun liefdesverhaal beginnen.

In dit artikel zullen we foto's bekijken die de relatie van Jennifer en Ben laten zien door alle ups en downs.

20 Hun gewaagde strijd

In 2002 werden Jennifer en Ben gecast als hoofdrolspelers in de superheldenfilm van Mark Steven Johnson, Daredevil. Hoewel Jennifer toen de rol van Elektra Natchios vertolkte, die Daredevil's liefdesbelang is (gespeeld door niemand minder dan Ben Affleck), waren het paar in die tijd gewoon vrienden.

19 Op de set van DareDevil

Ben gaf in de media toe, een paar jaar later na de release van Daredevil, dat hij tijdens het filmen van de superheldenfilm met Jennifer echt verliefd op haar werd. Ondanks dat hij destijds een relatie had met zangeres Jennifer Lopez, had Ben zijn oog laten vallen op een andere mooie en getalenteerde Jennifer.

18 Toen ze samen Daredevil promootten

Rond het jaar 2003 brachten Jennifer en Ben veel tijd samen door om Daredevil te promoten. Zoals veel beroemde koppels die samenwerkten, werden ze uiteindelijk steeds meer van elkaar. Ze zien er hier best tevreden uit, niet? Ze zien er eigenlijk best schattig uit samen.

17 Daredevil filmen

Filming Daredevil deed Ben vallen voor de 13 Going 30-actrice. Omdat het paar later een van de meest iconische Hollywood-powerkoppels werd, liet deze Daredevil-koppeling fans zien dat de twee een verbazingwekkende chemie deelden. Ze werden verliefd terwijl ze filmden. ook al waren ze technisch gezien gewoon vrienden.

16 Ze waren gewoon Daredevil aan het promoten als co-sterren en vrienden

Toen de acteurs van 'just friends' verschillende premières voor Daredevil bijwoonden, moest Ben Jennifers status als getrouwde vrouw respecteren. Het resultaat was een geweldige vriendschap, wat hen later hielp om geweldige co-ouders te zijn, ondanks dat ze gescheiden en vervolgens gescheiden waren.

15 De eerste keer dat ze samen als koppel verschenen

In 2004 werd Bens een jaar wachten eindelijk beloond en werd Jennifer officieel zijn vriendin. De Elektra-actrice was inmiddels gescheiden van Scott Foley en was nu in het openbaar te zien met haar nieuwe partner. Ben en Jennifer's eerste publieke optreden als koppel was bij een Red Sox-wedstrijd.

14 Toen ze PDA deden en het niets kon schelen

Deze schattige foto is gemaakt in 2013 toen de relatie tussen Jennifer en Ben nog als inspirerend werd ervaren. Hun romance ging sterk. Het paar werd vaak gezien in L. A. en aangrenzende gebieden, omdat ze erg aanhankelijk met elkaar waren. Ze leken echt verliefd te zijn.

13 Toen Ben een kus stal

De vroege jaren 2010 waren een goede periode voor de twee Daredevil-acteurs. In 2012 werd Ben Affleck gezien terwijl hij een brutale kus van zijn liefje stal. Beide acteurs leken erg gelukkig in elkaars gezelschap en leken altijd een sterk stel op rode loper-evenementen.

12 Ze leken blij als altijd bij de Golden Globes

In 2007 waren de twee tortelduifjes nog in hun huwelijksreisfase, aangezien ze slechts twee jaar eerder waren getrouwd. Deze foto toont een gelukkige Ben en Jennifer die genieten van de rode loper-ervaring tijdens de Golden Globes 2007. Wat een stijlvol stel waren ze! Het is jammer dat deze vreugde niet eeuwig kan duren.

11 Toen Jennifer haar man steunde bij de Oscars

In 2013 won Ben een Oscar voor Beste Film voor zijn historische drama, Argo. Deze geweldige beloning was een eerbetoon aan de carrière van de Batman-acteur als een ervaren regisseur en als acteur. Jennifer stond natuurlijk aan zijn zijde tijdens deze welverdiende overwinning. Het paar zag er even glamoureus uit als altijd.

10 Samen naar sport kijken was een van hun favoriete koppelactiviteiten

In 2005, slechts een jaar nadat de iconische paparazzi-opname van het paar werd gemaakt tijdens een Red Sox Game, verscheen er nog een foto. Deze keer toonde een hoogzwangere Jennifer vergezeld van echtgenoot Ben. Het delen van een liefde voor honkbal en het steunen van hetzelfde team moet een leuke bezigheid zijn geweest voor de twee Hollywoodsterren.

9 Ze werden vaak gespot op dates

Tegen 2010 stond het paar internationaal bekend als het ultieme Hollywood-paar. Ze inspireerden de liefde wereldwijd en maakten velen jaloers op hun relatie, omdat ze zo romantisch waren samen, maar ook beste vrienden. Paparazzi-opnamen van het kussen van Ben en Jennifer werden altijd door de pers gekocht.

8 Toen ze de coolste ouders ooit waren

Tegen 2012 hadden Ben en Jennifer een prachtig gezin van vier personen gevormd. De Alias-actrice beviel in 2005 van dochters Violet Anne en in 2009 Seraphina Rose Elizabeth. Deze foto lijkt te zijn genomen vlak voordat de eerste zoon van het paar werd geboren. Samuel Garner werd geboren in februari 2012.

7 Toen ze een gezin stichten

In 2011 was Jennifer zwanger van haar eerste zoon, Samuel. De pers was wanhopig op zoek naar een foto van het paar terwijl ze zwanger was. Ben en Jennifer konden hun geluk niet echt verbergen, zelfs als er fotografen op de loer lagen, en leken altijd van wang tot wang te glimlachen.

6 Toen Ben vader werd

In 2008 stond de Good Will Hunting-acteur op het punt voor de tweede keer vader te worden. Jennifer was in verwachting van haar tweede dochter, Seraphina Rose Elizabeth. De wereld had het geluk om getuige te zijn van dit prachtige stel dat een gezin stichtte. Paparazzi zijn vervelend, maar ze leggen soms geweldige momenten vast.

5 Jennifer en Ben deden altijd leuke dingen samen

Begin 2010 stonden Jennifer en Ben bekend als een Hollywood-koppel, maar ook om hun inspirerende familie. Deze foto, genomen in 2010, toont de twee Daredevil-acteurs op de markt met hun jongste dochter, Seraphina, die toen een jaar oud was.

4 Ze waren het ultieme rode loperpaar

Als er één ding was waar het powerkoppel uitblonk, dan was het zeker hun rodeloperspel. Deze foto is gemaakt tijdens de Golden Globes 2013 en laat zien hoe glamoureus ze werkelijk waren. Ben en Jennifer zorgden echt voor een mooi stel.

3 Ondanks dat ze uit elkaar gingen, waren ze co-ouders en bleven ze vrienden

2015 was een treurig jaar voor alle gelovigen in ware liefde. Jennifer en Ben begonnen aan hun echtscheidingsproces. Dit nieuws kwam als een schok, vooral omdat het aan de oppervlakte kwam een paar maanden nadat Ben ervan werd beschuldigd Jennifer te hebben bedrogen met hun oppas. Dit weerhield het paar er niet van om co-ouderschap te voeren.

2 Ze genieten nog steeds van familietijd samen

Deze foto is gemaakt in 2017. Het was een moeilijk jaar voor het paar, omdat geruchten suggereerden dat hun scheiding werd afgeblazen, terwijl hun echtscheiding officieel was ingediend. Ondanks deze rotsachtige weg leken de Daredevil-sterren de juiste weg te vinden en worden ze nu vaak samen gezien, als ouders en vrienden.

1 Ben en Jennifer bewezen dat scheiden geen oorlog betekent

Sinds vorig jaar doen Ben en Jennifer uitstekend werk als co-ouderschap en hebben ze vaak gezien dat ze veel tijd met het gezin doorbrengen samen met hun drie kinderen. Deze foto is afgelopen februari 2019 genomen en laat zien hoe een scheiding niet altijd het einde van een vriendschap betekent.

Aanbevolen: