George R.R. Martin keurt 'House Of The Dragon' aflevering 1 goed, zegt "in zeer goede handen"

Inhoudsopgave:

George R.R. Martin keurt 'House Of The Dragon' aflevering 1 goed, zegt "in zeer goede handen"
George R.R. Martin keurt 'House Of The Dragon' aflevering 1 goed, zegt "in zeer goede handen"
Anonim

George R. R. Martin schreef de epische fantasyreeks Song of Ice and Fire, die later werd aangepast in de met een Emmy Award bekroonde HBO-serie Game of Thrones. Het is een tijdje geleden dat de show eindigde, en nu komt er weer een belangrijke boekaanpassing van Martin uit in 2022.

House of the Dragon, gebaseerd op zijn roman getiteld Fire & Blood, verschijnt volgend jaar, en de veelgeprezen romanschrijver heeft onlangs de ruwe versie van de eerste aflevering bekeken. Hij heeft er geweldige dingen over te zeggen!

De Targaryens zijn in goede handen

Hoewel Daenerys een onvervangbaar onderdeel was van Game of Thrones, weten we eigenlijk heel weinig over de Targaryens, afgezien van het feit dat alle andere Grote Huizen van Westeros ze verachten. Het helpt niet dat ze praktisch uitgestorven zijn, waarbij Daenerys de laatste in haar soort is - en later Jon Snow (geboren Aegon Targaryen).

De eerste werd vermoord door de laatste, en niemand weet of House Targaryen voorbij de gebeurtenissen van Game of Thrones heeft geleefd, maar er was een tijd dat het geweldige huis bloeide. Martin heeft de eerste aflevering van de verwachte show gezien en hij is behoorlijk opgetogen over hoe groots het is.

Op woensdag schreef Martin op zijn blog over de serie, na de vermelding als de meest verwachte nieuwe tv-show voor 2022, door IMDB.

"Ik moet bekennen, ik was opgelucht toen ik las dat de meest verwachte nieuwe show, volgens IMDB, was … (tromgeroffel, alsjeblieft) HOUSE OF THE DRAGON!" Maarten schreef. "Dat is ook een hele lijst om bovenaan te staan. Amazon's nieuwe Tolkien-serie? Neil Gaiman's SANDMAN? Marvel-shows? STAR WARS-shows?"

De auteur gaf toe dat hij een "ruwe versie van de eerste aflevering" had gezien en "ervan hield". Zijn beschrijving van de show is genoeg om elke fan enthousiast te maken. "Het is donker, het is krachtig, het is visceraal… precies zoals ik van mijn epische fantasie hou."

Martin verklaarde verder dat, hoewel fans maar een paar acteurs zullen kennen, ze op het punt staan verliefd te worden op veel van hen. "Ik denk dat de Targaryens in zeer goede handen zijn. Anticipeer weg. Ik denk niet dat je teleurgesteld zult zijn," concludeerde hij.

House of the Dragon is een prequel spin-off serie die zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspeelt. Het volgt de opkomst en ondergang van Huis Targaryen en beschrijft de gebeurtenissen die hebben geleid tot de burgeroorlog in Targaryen, bekend als de 'Dance of the Dragons'.

Aanbevolen: