Hoeveel verdient Billie Eilish van sociale media?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Billie Eilish van sociale media?
Hoeveel verdient Billie Eilish van sociale media?
Anonim

Hou van haar of haat haar, het is moeilijk te ontkennen dat Billie Eilish ongelooflijk getalenteerd is. Sinds ze bekendheid kreeg met haar hitsingle Ocean Eyes, is de jonge 20-jarige erin geslaagd om zowel de wereld als haar fans scherp te houden met haar pakkende en unieke liedjes. Naast het hebben van de stem van een engel, is Billie er echter ook in geslaagd om een modemagnaat van zichzelf te maken en een reputatie op te bouwen voor haar eigenzinnige en opvallende 'pasjes'.

Dankzij haar unieke stijl is Billie erin geslaagd om haar eigen niche binnen de popwereld te veroveren, en het is niet verwonderlijk dat veel fans zich willen vastzetten voor de rit. Sinds ze bekendheid heeft gekregen, heeft Billie in slechts vijf jaar tijd maar liefst 103 miljoen volgers verzameld, wat geen sinecure is.

Door zo'n grote aanhang te hebben, kan de popster effectief geld verdienen met zichzelf om nog meer geld te verdienen als ze dat wil. Maar hoeveel zijn merken bereid Billie te betalen en hoeveel verdient ze eraan?

Wat is het vermogen van Billie Eilish?

Volgens Forbes heeft Billie een onthutsend vermogen van $ 53 miljoen dollar verzameld toen ze slechts 20 jaar oud was. Veel hiervan komt natuurlijk van haar muziek- en tourverkopen, evenals merkdeals. Een voorbeeld van een van haar zeer succesvolle tours is de When We All Fall Asleep-tour die begon in 2019, met een brutowinst van in totaal $ 18 miljoen.

Haar meest recente Happier Than Ever-tour heeft tot nu toe $ 13,7 miljoen dollar aan inkomsten opgeleverd, en de tour zal in september van dit jaar worden afgesloten, dus het is waarschijnlijk dat het uiteindelijke cijfer hoger zal zijn. Nadat we in totaal al vijf tours hebben voltooid, is het gemakkelijk te zien hoe de cijfers kunnen optellen.

Dus, wat doet de zangeres met al dit geld? Zoals veel fans misschien al weten, is Billie een enorme autofan. Het mag dus geen verrassing zijn dat de zanger sinds het vinden van roem en fortuin verschillende auto's heeft uitgegeven. Een van haar meest gekoesterde auto's is haar Dodge Challenger SRT Hellcat, een auto die de ster zeer enthousiast leek te kopen.

Het is echter niet alleen Billie die een aardig centje heeft verdiend. Haar broer, Finneas, heeft ook een groot vermogen van 20 miljoen dollar verzameld, een behoorlijk indrukwekkend cijfer als je bedenkt dat hij niet zo bekend is als zijn zus op wereldschaal.

Hoeveel verdient Billie Eilish aan sociale media?

Na zo'n grote aanhang online te hebben verzameld, lijdt het geen twijfel dat Billie waarschijnlijk verbluffende bedragen verdient met gesponsorde berichten en merkdeals. Maar hoeveel verdient ze precies aan haar volgers?

Hoewel er geen officiële cijfers zijn, kunnen we wel raden hoe de Ocean Eyes-zanger verdient aan een gesponsorde post op Instagram. Ter vergelijking: Kendall Jenner heeft 239 miljoen volgers op Instagram en ze verdient naar schatting $ 473.000 - $ 788.000 per gesponsorde Instagram-post.

Met behulp van de Instagram-calculator van Influencer Marketing Hub verdient Billie Eilish naar schatting tussen $ 205, 359 - $ 342, 265 per gesponsorde post. Het hangt echter ook af van factoren zoals betrokkenheidspercentages, waardoor de prijs kan fluctueren. Billie's betrokkenheidspercentage wordt net boven het gemiddelde beoordeeld, namelijk 6,28%. Dit cijfer zou de vraagprijzen mogelijk kunnen opdrijven.

De zanger heeft ook een YouTube-account, dat volgens de statistieken van Social Blade naar schatting £ 293,8K - £ 4,7 miljoen per jaar binnenha alt. Geconverteerd naar dollars, zijn de cijfers ongeveer gelijk aan $ 366, 868 - $ 5, 868, 890 dollar per jaar. Omdat het aantal weergaven constant hoog is voor haar video's, betekent dat Billie's advertentie-inkomsten bijna altijd torenhoog zijn, net als veel andere populaire beroemdheden.

Naast haar YouTube en Instagram kan Billie ook hoge bedragen vragen voor een gesponsorde tweet. Nogmaals, met behulp van een sociale media-calculator, kan slechts een enkele gesponsorde tweet de ster ergens tussen $ 50, 942 - $ 84, 903 verdienen. Hoewel het cijfer niet zo hoog is als haar inkomsten uit haar andere sociale-mediaplatforms, is het nog steeds een vrij genereus bedrag.

Als we alle drie deze platforms samen combineren, kunnen we schatten dat Billie alleen al met haar sociale media meer dan $ 1 miljoen per jaar zou kunnen verdienen, afhankelijk van of ze gesponsorde berichten of merkdeals aanneemt. Sinds het begin van haar carrière heeft dit ongetwijfeld een mooie aanvulling op haar totale vermogen gegeven.

Naast het uitbetalen van gesponsorde berichten, lijkt Billie haar platform ook te gebruiken om haar eigen waren te verkopen; een recente parfumlancering doet het ook best goed.

Het lijkt erop dat wat Eilish ook online doet, ze ervoor zorgt dat de bank het doet.

Aanbevolen: