Armie Hammer trekt zich terug uit JLo's nieuwe film te midden van schandalige ondergang van sociale media

Armie Hammer trekt zich terug uit JLo's nieuwe film te midden van schandalige ondergang van sociale media
Armie Hammer trekt zich terug uit JLo's nieuwe film te midden van schandalige ondergang van sociale media
Anonim

Als 2020 een slecht jaar was voor Armie Hammer, moet 2021 hem echt schoppen terwijl hij down is. Onlangs haalde de Rebecca-acteur de krantenkoppen omdat hij vroeg om zijn hoofdrol tegenover Jennifer Lopez in Shotgun Wedding te herschikken.

Het was echter niet dat nieuws dat zijn ex-vrouw Elizabeth Chambers schokte, die met de twee kinderen van de acteur in quarantaine zit op de Kaaimaneilanden; zijn dochter, Harper en zijn zoon, Ford.

Het lijkt erop dat, hoewel Hammer de beweringen heftig ontkent, hij Instagram DM's heeft gestuurd naar verschillende vrouwen die beweren "100% een kannibaal" te zijn en verschillende seksuele fantasieën beschrijft waarbij bloed vaak als katalysator betrokken was. Screenshots van de DM's die hij naar verluidt stuurde, kwamen van Instagram naar Twitter en verspreidden zich als een lopend vuurtje over het internet.

Hoewel er duidelijk wat heen en weer is geweest over de vraag of de berichten authentiek zijn, zei Jessica Ciencin Henrique, die naar verluidt met Hammer uitging, dat het account meer dan waarschijnlijk echt was, en had dit ook te zeggen als reactie op zou - ben tegenstanders:

“Ik zie veel berichten de ronde doen over hoe ik een mensenhater ben en ik zou graag willen verduidelijken: Ja. Ik hou van vrouwen, ik respecteer vrouwen … ik sta achter vrouwen en ik haat mannen die dat niet doen.”

Zoals gebruikelijk is geworden in situaties als deze, zal de schade aan Hammers carrière waarschijnlijk blijven bestaan, zelfs als deze beschuldigingen ongegrond blijken te zijn. Het heeft al effect op Hammer en de mensen om hem heen, en met de exponentieel langere houdbaarheid van drama in het tijdperk van internet, zullen die effecten waarschijnlijk erger worden voordat ze beter worden.

Toch staat de acteur gepland voor een rol in een vervolg op Call Me By Your Name, waarin hij speelde, en hij neemt deze beweringen zeker niet licht op.

"Ik zal niet reageren op deze bull_-claims", zei de acteur in een interview met ET. "Maar in het licht van deze wrede en onechte online aanvallen op mij, kan ik nu met een goed geweten mijn kinderen vier maanden lang niet laten filmen in de Dominicaanse Republiek."

Bij beschuldigingen als deze komt het meestal neer op tijd als de beslissende factor tussen de echte ondergang en wat er in eerste instantie gebeurt. Nu Hammer in 2022 verschillende projecten zal doen, zullen we moeten afwachten of zijn fans zullen volgen.

Aanbevolen: