Neem een kijkje in het Hollywood Mansion van Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Neem een kijkje in het Hollywood Mansion van Jennifer Aniston
Neem een kijkje in het Hollywood Mansion van Jennifer Aniston
Anonim

Jennifer Aniston plaatste onlangs een zonsopgangfoto op Instagram die een pittoreske tuin en een panoramisch uitzicht op Hollywood liet zien, en ze ondertitelde het; "Morgen glorie."

Zoals bevestigd door The Sun, werd dit gevolgd door een interview met Architectural Digest waarin Aniston fans een kijkje gaf in haar dromerige huis in Californië.

Een intieme blik in haar weelderige herenhuis

“Als ik geen actrice was, zou ik ontwerper willen worden. Ik hou van het proces', vertelde Aniston aan Architectural Digest. "Er is iets aan het uitkiezen van stoffen en afwerkingen dat mijn ziel voedt."

De actrice verwierf het pand in 2011, net nadat het voortkwam uit een renovatie door architect Frederick Fisher.

"Het had een zeer dramatische volgorde van binnenkomst die leidde tot deze enorme voordeur die in Chinees rood was geverfd", herinnert Aniston zich. “Esthetisch was het nog het verst van wat ik wilde, maar ik had meteen het gevoel dat het zou kunnen werken. Het is moeilijk te omschrijven, maar ik voelde een connectie.”

Een weerspiegeling van de actrice

Met de hulp van AD100 interieurontwerper Stephen Shadley, werd het Bel Air-huis gevormd op een manier die het modernistische ethos van het landhuis zou behouden, terwijl de afwerkingen werden verzacht.

“Jen wordt aangetrokken door hout, steen en brons, materialen die echt inhoud en diepte hebben,” zei Shadley. “Hoe mooi of glamoureus iets ook is, het moet warm en uitnodigend zijn.” Net als Jen zelf.

“Sexy is belangrijk, maar comfort is essentieel”, voegt Aniston toe.

Een huisgenoot in hart en nieren

Hoewel Aniston zegt dat ze dol was op bewegen, voelt ze zich nu meer aangetrokken tot het idee van een huis.

“Er was een tijd dat ik dacht dat er iets romantisch was aan het elke drie maanden ergens anders oppakken en wegdraven. Nu word ik meer kieskeurig over de projecten die ik neem, "zei ze. "Ik kijk om me heen naar mijn man en mijn honden en ons huis, en ik wil nergens anders zijn."

Aanbevolen: