Een kijkje in het leven van Guy Fieri voordat hij lid werd van Food Network

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het leven van Guy Fieri voordat hij lid werd van Food Network
Een kijkje in het leven van Guy Fieri voordat hij lid werd van Food Network
Anonim

Het zou niet overdreven zijn om Guy Fieri's naam tussen andere top reality-tv-sterren te plaatsen. De 54-jarige Emmy Awards-winnende restaurateur is een zeldzame, unieke traktatie en ontvangt een ster op de Hollywood Walk of Fame dankzij zijn bijdrage aan het hosten van talloze culinaire shows op het Food Network. Tegen 2022, volgens Celebrity Net Worth, klokt zijn vermogen op $ 50 miljoen, en hij zal daar niet stoppen.

Voordat hij werd wie hij nu is, leefde onze favoriete invloedrijke culinaire ster een heel leven. Hij heeft Italiaanse roots, ging naar Frankrijk als uitwisselingsstudent, ontmoette zijn huidige vrouw terwijl hij een restaurant in Long Beach leidde, en vele andere interessante verhalen omringen Guy Fieri. Hier is een korte blik in zijn leven voordat hij bij het Food Network kwam, en wat de toekomst biedt voor de kookster.

6 Hoe Guy Fieri liefde voor koken vond

Guy Fieri's liefde voor eten begon eigenlijk op zesjarige leeftijd, toen hij zes jaar lang zachte pretzels verkocht en afwas. Dat geld was genoeg om hem een plek te bezorgen om in het buitenland te studeren in Chantilly, Frankrijk, waar hij zijn interesse in koken nog verder ontwikkelde als een buitenlandse uitwisselingsstudent. Een opstandige, jonge Fieri was toen pas 16 jaar oud, maar zijn passie om zijn droom na te jagen was groter.

"Ik herinner me dat ik deze eetervaring had: "Wacht, wacht, wacht, wacht, wacht -- dit zijn allemaal verschillende werelden die hun eigen ding over eten hebben. Ik was niet goed bij mijn hoofd. Ik kwam terug en dat was het. Ik ging niet eens terug naar de middelbare school, ik ging meteen naar de universiteit, "herinnerde hij zich tijdens een interview met Thrillist.

5 Guy Fieri studeerde af aan de Universiteit van Nevada, Las Vegas

Kort daarna schreef Guy Fieri zich in aan de Universiteit van Nevada, Las Vegas, waar hij in 1990 afstudeerde in hotelmanagement. De universiteit heeft een aantal van de meest invloedrijke mensen voortgebracht in hun respectievelijke carrièrepaden, waaronder voormalig Death Row Records CEO Suge Knight, Imagine Dragons' frontman Dan Reynolds, WWE-worstelaar Ryan "Ryback" Reeves, UFC-ringgirl Arianny Celeste en meer. Hij keerde terug naar zijn universiteit nadat hij de Food Network-ster was geworden om in 2011 de headliner te zijn van UNLV's Chef Artist Dinner Series-fondsenwervingsevenement en om met enkele hotelstudenten over zijn ervaring te praten.

"Het is grappig om te bedenken dat mijn carrière deze snelle opkomst de afgelopen jaren heeft meegemaakt", zei de reality-tv-ster. "Ik was gewoon een man die graag kookte. Ik werkte zeven dagen per week in de keuken. Het is wie ik ben. Nu betalen mensen me om met middelbare scholieren te praten. Het is raar."

4 Hoe Guy Fieri zijn vrouw ontmoette

Guy Fieri trouwde in 1995 met zijn oude geliefde Lori, net voordat zijn carrière als restaurateur naar een heel nieuw niveau werd getild. Het paar ontmoette elkaar toen hij een restaurant runde in Long Beach, Californië, en het klikte meteen. In die tijd was ze net op bezoek bij een vriend terwijl ze door het land verhuisde van Rhode Island naar Zuid-Californië. Ze hebben twee zonen, namelijk Hunter en Ryder.

"Haar vriendin was uit het restaurant ontslagen en ze hadden daar niet mogen zijn," legde Fieri uit. "Ik sprak met haar vriend en zei 'Hé, luister, wacht een paar weken voordat je binnenkomt', en achter haar staat dit blonde meisje met blauwe ogen en geeft me deze gemene mok."

3 Guy Fieri's 'California Pasta Grill'

Rond dezelfde tijd dat Guy Fieri zijn vrouw ontmoette, sloot de ondernemer zich aan bij een oude zakenpartner Steve Gruber om een "California Pasta Grill"-restaurant in Santa Rosa te openen. Een tweede en een derde locatie werden geopend in respectievelijk Windsor en Petaluma in 1999 en 2001, en een andere in Roseville eind 2008.

Helaas duurde de onderneming niet lang. Zoals in 2015 door Courthouse News werd gemeld, had de met platina getufte chef-kok stappen ondernomen om de restaurantketen van zijn Johnny Garlic te sluiten, maar Gruber klaagde hem aan om de restaurants overeind te houden. Ouch.

2 Guy Fieri's verzameling klassieke auto's

Fieri is een fervent fan van klassieke auto's en is nooit verlegen geweest om zijn gerapporteerde vermogen van $ 50 miljoen te gebruiken om dingen in zijn autocollecties op te fleuren. De beroemde chef-kok bevestigde zijn naam als een echte petrolhead met bizarre collecties van 1969 Chevrolet Corvette, 1976 Jeep CJ-5, CSX Cobra, Pontiac Firebird, een volledig aangepaste Chevrolet C10-truck, een '96 Chevrolet Impala en meer. Hij heeft ook een paar supercars in zijn garage, waaronder Lamborghini Gallardo Spyder en Aston Martin DB9.

1 Wat volgt er voor de reality-tv-ster?

Dus, wat biedt de toekomst voor de uitgesproken celeb-kok? Vorig jaar heeft hij net een 3-jarig contract getekend met Food Network, dat naar verluidt tot $ 80 miljoen waard is. Zijn naam behoort momenteel tot de best betaalde hosts van kabeltelevisie voor zijn populaire shows Diners, Drive-Ins en Dives en Guy's Grocery Games. Zoals exclusief gemeld door People, kocht hij ook een ander huis in Florida om de deal te vieren.

Aanbevolen: