Dit is waarom Brad Pitt zich verkleedde als kip voor El Pollo Loco

Dit is waarom Brad Pitt zich verkleedde als kip voor El Pollo Loco
Dit is waarom Brad Pitt zich verkleedde als kip voor El Pollo Loco
Anonim

De banen vóór de grootsheid van Hollywood waren voor veel beroemdheden interessant, vreemd en vaak levensveranderend. Ze doen klusjes om de eindjes aan elkaar te knopen, ze zouden er graag van dromen om het in de bioscoopwereld te maken. Als we zouden raden wat de werkaffaire van Brad Pitt was voordat we naar Hollywood vertrokken, en de invloed en status van Pitt in de industrie in overweging nemen; we zouden ons een hartverscheurende brandweerman, of model, of gewoon een drop-dead knappe barman voorstellen.

Het blijkt dat Pitt veel optredens heeft geprobeerd voordat hij zich vestigde als de vogue-meester van Hollywood. Interessant genoeg had hij bij elke baan die hij opnam niets anders dan Hollywood in zijn hoofd, wat ook verklaart waarom de locatie van al zijn werk Los Angeles was. Ja, al zijn banen waren gevestigd in LA, onmiddellijk nadat hij de universiteit van Missouri had verlaten, verhuisde hij naar LA om te acteren.

De eerste, Pitt was een chauffeur voor strippers. Geen grapje, strippers naar stripclub en terug rijden voor een kwestie van een paar maanden, worstelende Pitt was op zoek naar een kans om zijn weg te vinden naar de beroemde acteerles die werd gegeven door Roy London. Naast zijn werk als chauffeur probeerde Pitt ook meubels te verplaatsen als meubelverhuizer. Deze banen lijken nogal vreemd voor nu de waanzinnig populaire Pitt, maar wacht tot je alles weet over zijn werkprofiel.

Waarschijnlijk de meest populaire van allemaal, Brad Pitt was een mascotte voor El Pollo Loco, hij verkleedde zich als een kip en zwaaide met het spandoek om klanten aan te trekken voor de grootse opening op Sunset en La Brea in Los Angeles, Californië.

Tijdens een van zijn optredens in The Ellen Degeneres Show, onthulde Pitt hoe hij zich voelde over zijn baan als mascotte, en zoals verwacht van de acteur, is Pitts kijk op zijn werk hilarisch voorzichtig.

Brad Pitt begrijpt blijkbaar hoe essentieel klusjes zijn tijdens de moeilijke dagen van een man. Hij zegt dat hij zich niet schaamt voor wat hij vroeger deed. En precies, "een man moet eten." Het loon moet goedkoop zijn geweest, hij wist niet eens meer hoeveel het was. Maar wat hij zich heel goed herinnerde, is dat hij te vaak werd weggeklikt. Hij zei: "Ik weet het niet (het loon) maar ik werd vaak gekwetst." In Ellen's woorden: "de vogel heeft de vogel."

Brad Pitt begon aan zijn acteerreis met tal van niet-gecrediteerde rollen in films zoals Hunk en No Way Out. Terwijl hij de strijd voortzette, wist Pitt dat hij zich niet op zijn gemak kon voelen op het belangrijkste moment van zijn leven. Hij was vastbesloten om door te slaan totdat hij na 5 oneven jaren zijn eerste doorbraakrol als Cowboy Hitchhiker in Thelma & Louise vond.

Kort daarna zette hij, met behulp van zijn onvoorstelbare acteervaardigheden, halverwege de jaren 90 een show op voor bioscoopbezoekers met zijn rollen in Seven, 12 Monkeys en Interview With The Vampire. De rest is allemaal gouden geschiedenis.

Aanbevolen: