Ariana Grande schaamt zich voor trollen voor 'eruit zien als een 12-jarige

Ariana Grande schaamt zich voor trollen voor 'eruit zien als een 12-jarige
Ariana Grande schaamt zich voor trollen voor 'eruit zien als een 12-jarige
Anonim

Popstar Ariana Grande is de laatste tijd goed bezig. Haar 2020-release Positions werd al snel het vijfde nummer één-album van de superster in de VS.

Grande begon 2021 door te trouwen met haar makelaar, beau D alton Gomez, tijdens een rustige, elegante ceremonie, en recentelijk bereidde ze zich voor op de rol van rechter in de populaire NBC-talentenshow The Voice.

Maar niemand kan het allemaal hebben, en Grande's meest recente penseel met de lelijkere kant van roem bestond uit een stortvloed aan negatieve opmerkingen als reactie op foto's die waren geüpload naar de sociale media-accounts van de Grammy-winnaar.

De slanke, tengere bouw van de ster heeft ertoe geleid dat ze voortdurend te maken heeft gehad met bodyshaming. Grande heeft zelfs de tactiek geprobeerd om het trollen te omarmen en maakte er grapjes over in een foto die in 2015 naar haar Instagram-account werd geüpload, waarin ze een trui draagt met de slogan: "I have no tts!"

Maar de opmerkingen onder Grande's laatste post, waaronder "gebouwd als een 12-jarige", "verdomme, ze kreeg geen taart", en "plat", zijn door de fans van de zanger genoemd omdat ze te ver gingen.

Een Twitter-gebruiker schreef: "Ariana heeft nog nooit zo veel vertrouwen gehad in haar lichaam als nu. Het is zo triest om te zien dat veel mensen haar nog steeds bodyshamen omdat ze een natuurlijk klein lichaam heeft".

Ondertussen reageerde een andere fan op de originele Instagram-post en zei: "Je bent een prachtige liefde, luister niet naar al deze opgestoken tienerjongens die denken dat je hun validatie verwacht."

Sommige gebruikers waren bezorgd dat Grande de negatieve opmerkingen had gezien toen ze de reacties op haar meest recente berichten leek te beperken. Een fan schreef: "ariana beperkte haar Instagram-opmerkingen omdat veel mensen bodyshaming aan het doen waren… ik heb jullie allemaal zo lief".

Er was echter ook een suggestie dat, hoewel kritiek op Grande's lichaamstype haar misschien niet raakt, het wel van invloed kan zijn op anderen met een vergelijkbare bouw. Een Twitter-gebruiker schreef: "Uiteindelijk besteedt ariana waarschijnlijk niet veel aandacht aan de body shaming die ze krijgt, veel van de mensen die opletten zijn mensen die al last hebben van hun lichaamsbeeld".

Terwijl een andere fan speculeerde dat de negatieve opmerkingen vooral hard zouden kunnen toeslaan voor de hitmaker van "7 Rings", omdat ze botsen met de 3-jarige verjaardag van de dood van rapper Mac Miller. Miller en Grande waren romantisch verbonden tussen 2015 en 2017, en de ster leek de dood van haar voormalige vriend heel hard te nemen.

Aanbevolen: