Een geschiedenis van Brad Pitt die zich kleedde als zijn beroemde vriendinnen

Inhoudsopgave:

Een geschiedenis van Brad Pitt die zich kleedde als zijn beroemde vriendinnen
Een geschiedenis van Brad Pitt die zich kleedde als zijn beroemde vriendinnen
Anonim

Onlangs merkte iemand online dat Brad Pitt niet alleen een lange staat van dienst heeft in het daten van mooie beroemdheden, maar dat hij ook de neiging heeft om de outfits van zijn dates te matchen. Ook dit is geen nieuw fenomeen. Mensen hebben hun speurtocht gedaan en ontdekten dat Brad Pitt al zo lang als beroemd is, zijn outfits afstemt met zijn partners.

Of het opzettelijk of onopzettelijk is, blijft een mysterie. Maar het is geen mysterie dat Brad Pitt inderdaad gematcht is met Angelina Jolie, Jennifer Aniston en Gwenyth P altrow, wiens twinsie-moment al geruime tijd een favoriet moment in de roddelbladen is.

10 Gwenyth P altrow en het 'toevallige' jumelagemoment

Volgens Gwenyth P altrow is het niet zozeer dat hij er graag uitziet als zijn dates, maar dat ze op hem willen lijken. Dat is tenminste haar kant van het verhaal. P altrow reageerde zo op Twitter en Instagram als een grap. Hoewel ze jaren geleden uit elkaar gingen, is het moment waarop P altrow en Pitt bijpassend blond haar hadden met een zijscheiding en volledig zwarte outfits nog steeds een favoriet bij fans.

9 Al hun andere jumelagemomenten

De tijd dat hij en P altrow eruitzagen als een blonde tweeling, was niet de enige keer dat ze bij elkaar pasten. Er is ook de tijd dat ze allebei witte overhemden en broeken droegen met bijpassende zonnebrillen, de tijd dat ze semi-bijpassende zilveren jassen droegen, en meer, vooral een zonnebril. Pitt staat niet per se bekend om zijn accessoires, in tegenstelling tot andere beroemdheden zoals Johnny Depp die zelden wordt gezien zonder op zijn minst een paar kettingen en ringen. Een ding dat Pitt vaak draagt en matcht met zijn partners, is een zonnebril. P altrow en Pitt werden de hele tijd in bijpassende zonnebrillen gezien voordat ze uit elkaar gingen.

8 De tijd dat hij en Juliette Lewis hetzelfde haar hadden

De beroemde P altrow-foto laat zien dat Pitt niet alleen graag shirts en zonnebrillen matcht, maar ook kapsels. Een beroemde haarmatch was met Juliette Lewis. Op een paparazzi-foto is het paar te zien met een middellange snit en beiden hadden een middenscheiding in hun haar. Grappig genoeg is het haar van Pitt langer dan dat van Lewis op de foto.

7 Wit T-shirt en jeans A La Shalane McCall

McCall en Pitt waren allebei in de show Dallas, hoewel Pitt's ambtstermijn veel korter was omdat McCall een prominente speler was. Toch leken de twee een klik te hebben en begonnen er geruchten te circuleren dat ze aan het daten waren, hoewel McCall's moeder het gerucht ontkent aangezien Pitt 24 was en McCall slechts 15 op dat moment. Toch werd een gezellig moment vastgelegd op een foto tijdens een skireis die ze eind jaren tachtig maakten. De twee zijn in klassieke vrijetijdskleding uit de jaren 80 met een wit grafisch T-shirt en een spijkerbroek onder een comfortabele gezwollen ski-jas.

6 Alle keren dat hij en Jennifer Aniston aan elkaar gewaagd waren

Terwijl ze met Aniston samen waren, werd het paar algemeen beschouwd als een van Hollywood's populairste koppels, en ze hadden de stijl die bij die reputatie paste. In een Paparazzi-kiekje zien we ze zowel in een zonnebril met een klein montuur, een populaire keuze in de jaren negentig, en een baggie cargobroek. Er is ook de tijd dat ze kort steil haar en beige pakken hadden, de tijd dat ze allebei laarzen en jassen droegen (hoewel ze verschillende hoeden droegen), en de tijd dat Aniston Pitts zwarte pak aanvulde met een zwarte avondjurk. Het lijkt erop dat zwart een topkeuze is voor Pitt.

5 Alle keren dat hij en Angelina Jolie matchten

Na Aniston kwam Angelina Jolie, en zo ging de traditie verder. Pitt en Jolie matchten outfits en kapsels bijna elke keer dat ze in het openbaar werden gezien. In de ene filmpremière zien we ze allebei met achterover gekamd haar, en in een andere zien we ze in zwarte pakken en grote zonnebrillen met een vierkant montuur.

4 De keren dat hij en Angelina Jolie soortgelijke outfits droegen bij elke première

Dit is niet de eerste keer dat iemand een patroon opmerkt in de modekeuzes van Brad Pitt. Brangelina was nog steeds een ding in 2008, een schrijver voor Glamour merkte op dat Pitt en Jolie een klein trucje hadden om er altijd zo goed uit te zien bij hun filmpremières: ze hielden vast aan dezelfde (of op zijn minst zeer vergelijkbare) outfits voor elk rode loper-moment. Pitt zou meestal een driedelig zwart pak hebben, open bij de kraag, en een wit overhemd. Angelina Jolie zou daar op zijn arm zijn in een elegante geheel zwarte avondjurk.

3 Wie houdt er meer van zwart?

De vraag moet worden gesteld, wie hield er meer van zwart, Jolie of Pitt? Zwart past wel bij Jolie's beroemde donkere en serieuze persoonlijkheid, maar Pitt ziet er gewoon zo goed uit in zwart. (Om eerlijk te zijn doet Jolie dat ook, het past perfect bij haar huidskleur). Dus nog een vraag die gesteld moet worden, wie droeg beter zwart? Dat moet de modepolitie beslissen.

2 De mooie bloemen op Christina Applegate

Mensen vergeten vaak dat Pitt ooit een affaire had met de Anchorman-ster, maar de bloemenprint die de twee begin jaren negentig droegen tijdens een uitje tijdens hun tijd samen, is onvergetelijk. Met een bijna grunge-achtige haarsnit aan het hoofdeinde, droeg Pitt een gebloemd colbert als aanvulling op Applegate's gebloemde jurk.

1 En de rest…

Laten we even stilstaan bij enkele van de vele andere sterretjes en outfits die in de archieven van Brad Pitt staan. Er is het lange haar en de brede rand hoeden die hij en Jill Schoelen droegen. Er is het lange haar en de nog langere jassen die hij matchte met Thandie Newton. De hippie-dippie-look die hij en Jitka Pohledek op hun avondjes samen rockten. En ja, er zijn ook veel andere momenten waarop hij en zijn date altijd helemaal in het zwart waren. Of het nu opzettelijk is of niet, het opmerken van Brad Pitts modebewuste combinatie met zijn dates is slechts een van die dingen die je niet kunt zien.

Aanbevolen: