Lady Gaga heeft K-Pop-vibes in haar nieuwe muziek

Inhoudsopgave:

Lady Gaga heeft K-Pop-vibes in haar nieuwe muziek
Lady Gaga heeft K-Pop-vibes in haar nieuwe muziek
Anonim

Lady Gaga werkt samen met de Zuid-Koreaanse meidengroep Blackpink aan een nieuw nummer, Sour Candy.

UPI meldt dat het nummer net vandaag op YouTube is verschenen, maar ook zal verschijnen op Gaga's aankomende album, Chromatica, dat vrijdag uitkomt.

Sour Candy is een K-Pop-variant op de typische muziek van Gaga en is beschikbaar op muziekstreamingservices zoals Apple Music, Spotify en Amazon Music.

Kan deze grote verschuiving in muziekstijl Lada Gaga naar nog grotere hoogten brengen?

Zuur Snoep, Vereenvoudigd

Chromatica is een langverwacht album met de singles Stupid Love, Rain on Me en Sour Candy.

“Ik ben een zuur snoepje, zo lief dan word ik een beetje boos”, rappen Lisa en Jennie van Blackpink op het openingsvers. "Ik ben super psycho, maak je gek als ik het licht uitdoe."

De track, zoals gerapporteerd door Rolling Stone, gaat over het zijn als zuur snoep, "hard aan de buitenkant", maar lief aan de binnenkant.

Jennie zingt in het Koreaans: "Als je me wilt repareren, laten we dan hier en nu uit elkaar gaan."

Geruchten over deze samenwerking deden de ronde sinds maart, toen Target per ongeluk de Chromatica-tracklijst lekte.

"Ik wilde ze vieren omdat ze van krachtige vrouwen zoals wij houden, en ze wilden mij ook vieren, en we hadden een geweldige tijd samen met dit nummer", vertelde Gaga aan TV Groove. "Ik was opgewonden om ze het nummer in het Koreaans te horen interpreteren, en vertelde hen dat de rol zo creatief en leuk was."

Lady Gaga's significante comeback?

Chromatica wordt het zesde album van Lady Gaga, dat deze vrijdag aankomt na een vertraging van een maand.

Oorspronkelijk gepland voor 10 april, moest het album worden uitgesteld vanwege de pandemie van het coronavirus, maar dit weerhoudt Gaga er niet van om het moment te omarmen.

"Ik woon op Chromatica, dat is waar ik woon", zei ze tijdens een recent radio-interview, zoals bevestigd door de BBC. “Ik ging in mijn frame. Ik heb de aarde gevonden, ik heb hem verwijderd. De aarde wordt geannuleerd. Ik woon op Chromatica.”

Het is misschien een tijdje geleden dat ze haar laatste album uitbracht, maar er is geen twijfel over mogelijk: Lady Gaga is terug!

"Ik zou graag muziek willen uitbrengen die een groot deel van de wereld zal horen, en het zal een deel van hun dagelijks leven worden en hen elke dag blij maken", zei ze in het radio-interview.

Aanbevolen: