Pink Lady Gaga Oreos & Andere coole dingen die ze naast muziek heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Pink Lady Gaga Oreos & Andere coole dingen die ze naast muziek heeft gedaan
Pink Lady Gaga Oreos & Andere coole dingen die ze naast muziek heeft gedaan
Anonim

Lady Gaga is een fantastische artiest die buitengewoon getalenteerd is in de muziekindustrie. Ze trad zelfs op tijdens de Super Bowl in 2017. Enkele van de prijzen die ze in de loop der jaren heeft gewonnen, zijn onder meer meerdere Grammy's en de Billboard Music Award voor Top Artist. Lady Gaga staat misschien bekend om haar muziek, maar er is zoveel meer voor haar dan alleen haar albums, haar optredens en haar zangtalenten.

Ze heeft onlangs samengewerkt met een van de grootste merken die de mensheid kent, haar eigen cosmeticalijn gelanceerd, behoorlijk wat acteerwerk gedaan, een boek uitgebracht, een boek uitgebracht en haar eigen stichting begonnen! Hier zijn enkele van de interessante feiten en details over alles wat Lady Gaga buiten haar muziekcarrière heeft gedaan.

10 Ze richtte 'Born This Way Foundation' op om te pleiten voor geestelijke gezondheid en welzijn

Lady Gaga begon haar eigen stichting genaamd de "Born This Way Foundation", die is opgericht om te pleiten voor mensen die worstelen met geestelijke gezondheid of mensen die hulp van buitenaf nodig hebben. De stichting richt zich sterk op LHBTQ-personen die ondersteuning nodig hebben. Miley Cyrus begon op dezelfde manier een stichting voor geestelijke gezondheid genaamd "Happy Hippie" en het biedt een aantal van dezelfde diensten.

9 Ze bracht het boek 'Channel Kindness: Stories Of Kindness &Community' uit

Channel Kindness: Stories Of Kindness & Community is de naam van het boek dat Lady Gaga in september vorig jaar uitbracht. Het creatieve en verbazingwekkende boek staat vol met precies 51 verhalen verzameld van verschillende mensen die zinvolle verhalen te delen hebben. De verhalen gaan over momenten van moed, fasen van vriendelijkheid en de kracht van veerkracht. Vriendelijk zijn voor anderen is iets wat Lady Gaga prioriteit geeft en dit boek is een voorbeeld van dat denkproces.

8 Ze lanceerde haar cosmeticalijn 'Haus Laboratories'

Lady Gaga heeft op briljante wijze besloten om haar eigen cosmeticalijn te lanceren, zoals zoveel andere beroemde celebs al hebben gedaan. Kylie Jenner's merk Kylie Cosmetics floreert met alle producten die ze te bieden heeft. Een andere populaire cosmeticalijn voor beroemdheden is Fenty Beauty van Rihanna. Lady Gaga lanceerde Haus Laboratories, een veganistische en dierproefvrije make-upcollectie. De lijn bevat een aantal prachtige schoonheidsproducten.

7 Haar Chromatica Oreo Cookie Collab

Lady Gaga werkte samen met Oreo-koekjes voor roze Chromatica-koekjes met groene vulling. De koekjes doen het erg goed in de verkoop omdat mensen van Lady Gaga houden en mensen houden van de kleurencombinatie van roze en groen. Het heldere, excentrieke en out-there cookie-kleurenschema trekt als een gek de aandacht. Fans van Lady Gaga posten foto's van zichzelf terwijl ze de Chromatica Oreo-koekjes eten sinds ze voor het eerst werden verkocht.

6 Ze bracht haar parfumlijn 'FAME' uit

Lady Gaga heeft haar eigen parfumgeur uitgebracht, bekend anders dan 'Fame'. Ze is zeker niet de enige beroemdheid die met succes een parfumlijn heeft gelanceerd! Iedereen die naar Lady Gaga wil ruiken (of wil ruiken naar hoe het zou kunnen ruiken om beroemd te zijn) zal waarschijnlijk investeren in haar parfum. De fles ziet er zeer stijlvol uit met zijn zwart-gouden kleurenschema en ovale fles.

5 Ze speelde in 'A Star Is Born' met Bradley Cooper

Lady Gaga is geen onbekende in de kunst van het acteren. Ze kreeg een hoofdrol in de film A Star is Born met Bradley Cooper. De film is een remake van de klassieker met in de hoofdrollen Barbra Streisand en Kris Kristofferson.

Lady Gaga eerde de rol ongelooflijk door de rol met zoveel hart en ziel te spelen. Ze zong het nummer "Shallow" met Bradley Cooper voor de film en het was ongelooflijk.

4 Ze speelde in 2 seizoenen van 'American Horror Story'

American Horror Story heeft Lady Gaga twee seizoenen vastgehouden! De show staat bekend als griezelig, edgy, spookachtig en natuurlijk soms zelfs gruwelijk. In een van de seizoenen speelde Lady Gaga de rol van Elizabeth en in de andere was ze de nagespeelde Scáthach. Lady Gaga weet de beklijvende sfeer heel goed uit te dragen, dus het is logisch dat ze in de rol van een American Horror Story-ster past.

3 Ze was jurylid bij 'RuPaul's Drag Race'

Lady Gaga verscheen in een aflevering van RuPaul's Drag Race om te beoordelen welke deelnemers het meest fel waren en welke moesten worden geëlimineerd. Dit is eigenlijk niet de enige show waarin ze voor een enkele aflevering is verschenen. Ze trad op een gegeven moment ook op in een aflevering van Gossip Girl. Haar optredens op deze twee shows waren heel verschillend, maar ze kwam toch opdagen en voegde haar magie toe.

2 Ze produceerde haar eigen documentaire 'Gaga: Five Foot Two'

Echte fans van Lady Gaga weten dat ze speelde in een documentaire over haar leven en carrière genaamd Gaga: Five Foot Two. Wat haar fans misschien niet weten, is dat ze de film ook heeft geproduceerd, samen met een handvol andere individuen.

De film werpt een licht op hoe het leven is voor de mooie zangeres achter de schermen - Haar schrijfproces, haar worsteling met chronische pijn en nog veel meer. De film is klaar voor streaming op Netflix.

1 Ze klimt voor fitness

Volgens haar Instagram-account vertrouwt Lady Gaga de laatste tijd om fitnessredenen op rotsklimmen. Ze ondertitelde de foto met een spier- en hartemoji en kreeg uiteindelijk meer dan 2 miljoen likes. Veel mensen wenden zich tot buitentrainingen, omdat sportscholen overal met veel beperkingen gesloten of geopend zijn. Lady Gaga's buitentraining werkt duidelijk voor haar!

Aanbevolen: