Waarom Miley Cyrus haar tong liet verzekeren voor $1 miljoen

Inhoudsopgave:

Waarom Miley Cyrus haar tong liet verzekeren voor $1 miljoen
Waarom Miley Cyrus haar tong liet verzekeren voor $1 miljoen
Anonim

Miley Cyrus heeft een torenhoog vermogen en $ 1 miljoen van die waarde leeft echt in haar mond.

Net als een paar excentrieke sterren voor haar, heeft Miley ervoor gekozen om een verzekering af te sluiten voor een van haar lichaamsdelen. Het is haar tong, wat logisch is voor een zangeres. Hierdoor kan ze iconische teksten uitspreken als "Yeaaahhhh, it's a party in the U. S. A.!" (lol). Maar Miley's redenering om haar tong te verzekeren heeft verrassend weinig te maken met de functie ervan.

Zoals de wenkbrauwenfans ooit dachten dat ze dacht dat ze zich had afgeschoren, maakt Miley's tong deel uit van haar steeds veranderende (en superwinstgevende) imago. Dit is wanneer en waarom ze besloot haar tong een prijskaartje van een miljoen dollar te geven.

Miley worstelde met rode lopers voor 'The Tongue Thing'

Terug voordat Miley (of Noah) wild werd, vond ze rode lopers erg lastig om te navigeren.

"2008-2013, de Grammy's waren zwaar en zwaar voor mij", vertelde Miley aan Cosmopolitan. "Joepie!" Ja meid, we herinneren ons…

Ze legde in een interview met Barbara W alters uit hoe ze de onhandigheid van de awardshow overwon.

"Ik schaamde me om op de rode loper te staan, en zoveel van die verdomd walgelijke fotografen zeiden dat ik een kus moest geven, en dat ben ik niet! Ik wil niet om je een kus te geven,' zei Miley. "Ik wist niet wat ik met mijn gezicht moest doen, dus stak ik mijn tong uit, en het werd een rebels, punkrock ding."

Ze zei dat zodra ze ermee begon, fotografen het van haar verwachtten. Ze vroegen haar om 'het tonggebeuren' te doen, waar ze ook ging, en zo werd het haar handelsmerk.

Ze verzekerde het voor $ 1 miljoen na 'Bangerz'

Volgens de International Business Times in december 2013 verzekerde Miley haar beroemde tong rond die tijd voor $1 miljoen.

2013 was een geweldig jaar voor Miley. Ze bracht Bangerz uit met enorme commerciële en lovende kritieken, met iconische nummers en video's van 'We Can't Stop' tot 'Wrecking Ball'. Ze schokte ook de wereld door Robin Thicke te twerken tijdens de MTV Music Video Awards 2013.

"Miley is zich er volledig van bewust dat haar tong meer krantenkoppen ha alt dan zij," zei een insider van de Cyrus-familie, volgens IBT, "en het verzekeren ervan is slechts een deel van haar handelsmerk." Het is niet ongebruikelijk dat celebs de lichaamsdelen verzekeren die hun roem ondersteunen, en voor Miley in 2013 was dat haar grote, hangende tong.

Miley's meter heeft jaren geleden haar bezittingen verzekerd

Miley's keuze om ervoor te zorgen dat die tong misschien is geïnspireerd door haar peettante, Dolly Parton. Dolly was een van de eerste celebs die een deel van haar eigen lichaamsdelen verzekerde! Verrassend genoeg heeft geen van beide zangers hun stem/stembanden verzekerd, maar (volgens Lloyd's) heeft Dolly's borst sinds de jaren 70 een verzekeringspolis van $ 6 miljoen.

In Dolly's eigen woorden over haar 'meisjes': "Ik weet niet of ik hen steun, of zij mij."

Dolly weet dat haar imago haar merk misschien zelfs meer verkoopt dan haar stem, en geeft Miley al tientallen jaren het goede voorbeeld. Veel van Miley's showbusinesskeuzes zijn DIRECT beïnvloed door Dolly, zoals Miley uitlegde aan ET.

Ze zei dat Dolly's begeleiding haar heeft gered van de persoonlijke en financiële uitdagingen waarmee andere jonge sterren worden geconfronteerd. "Net als toen ik op zoek was naar een manager, kregen we degene die Dolly me vertelde dat hij me zou beschermen", legde ze uit.

Het lijkt erop dat Miley op meer dan één manier in de glinsterende voetstappen van haar 'fee' peettante volgt - en we zijn er niet boos op.

Aanbevolen: