Sandra Bullock liet haar vriend Bryan Randall een NDA ondertekenen om haar privéleven te beschermen

Inhoudsopgave:

Sandra Bullock liet haar vriend Bryan Randall een NDA ondertekenen om haar privéleven te beschermen
Sandra Bullock liet haar vriend Bryan Randall een NDA ondertekenen om haar privéleven te beschermen
Anonim

Sandra Bullock acteert tegenwoordig niet zo veel, maar fans hebben in de tussentijd een overvloed aan haar topfilms om uit te kiezen. Ze is tegenwoordig toegewijd aan haar leven als moeder en kiest ervoor om uit de schijnwerpers te komen.

In het volgende zullen we kijken naar haar verschillende gezinsdynamiek, samen met de presentatie van haar relatie met partner Bryan Randall.

De twee hadden heel verschillende omstandigheden toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. We bekijken hoe het allemaal is verlopen en waarom de fotograaf een NDA moest tekenen.

Sandra Bullock is erg privé als het om haar kinderen gaat

Het is inmiddels bekend dat de kinderen van Sandra Bullock zijn geadopteerd. Hoewel ze de details van haar privé-gezinsleven stil houdt, erkende de actrice wel dat de beslissing alles voor haar veranderde.

"Als je eenmaal een ouder bent, kun je niet door andere ogen kijken dan die van een ouder," zei ze. “De vraag: wat is een ouder? is echt belangrijk voor me, "vertelde ze aan ET Canada.

Bullock gaf verder toe dat ze geen gezin zou hebben zonder de adoptieroute: "Mijn familie, als het niet voor adoptie en pleegzorg was, zou ik mijn familie niet hebben, dus deze film Het raakte echt een snaar omdat er miljoenen en miljoenen baby's en kinderen op deze planeet zijn die niemand hebben om van hen te houden … er zijn miljoenen en miljoenen volwassenen die zouden willen dat ze een ouder konden zijn."

Ondanks de vreugde van het ouderschap, heeft Bullock onthuld dat ze er vandaag de dag nog steeds onzeker over is. "Als blanke ouder die meer van haar kinderen houdt dan van het leven zelf, ben ik overal bang voor", zei ze."Ik weet dat ik ze allerlei existentiële angst opleg. Ik moet nadenken over wat ze zullen ervaren als ze het huis verlaten. Ze zullen mijn angst hebben, maar hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn angst klopt, beschermend?"

De angst is verminderd dankzij haar partner Bryan Randall. Het verhaal van hun relatie is allesbehalve gewoon, vooral in het begin.

Sandra Bullock's partner Bryan Randall ondertekende een NDA toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten voor foto's

Sandra Bullock en Bryan Randall hadden nogal de eerste interactie. In het begin was het niet allemaal liefde en in plaats daarvan heel professioneel. Bryan Randall werd gevraagd om foto's te maken op het vijfde verjaardagsfeestje van Sandra Bullock's zoon. Op zijn beurt werd hem gevraagd een NDA te ondertekenen, zodat Bullock de privacy van haar familie zou beschermen.

Ik zei: 'Weet je nog die NDA die je ondertekende toen je mijn zoon fotografeerde?' Ik zei: 'Weet je, dat geldt nog steeds', zei Bullock over hun ontmoeting voordat hij onthulde dat ze adopteerde.

Naast Hello Magazine onthulde Bullock een grote bom die ze op de fotograaf liet vallen terwijl ze aan het daten waren, en vertelde haar partner dat ze een kind mee naar huis nam uit Toronto.

"Hij zei: 'Waarom?' Ik zei: 'Ik breng een kind mee naar huis als ik terugkom uit Toronto.'"

"Hij was zo blij, maar hij was bang. Ik ben een bulldozer", gaf ze toe. "Mijn leven was al op de rails, en hier is deze mooie mens die niets met mijn leven te maken wil hebben, maar de juiste mens om daar te zijn."

Het is allemaal gelukt voor de twee, die nog steeds veel succes hebben met het co-ouderschap van hun kinderen.

Sandra Bullock en Bryan Randall hebben een gezonde co-ouderschapsrelatie

Net als andere stellen zijn de twee het altijd over alles eens, onthult Bullock. "Ik ben het niet altijd met hem eens en hij niet altijd met mij", zei ze. "Maar als ze daar afstand van kunnen nemen en dat is waar ze zich tot aangetrokken voelen, dan is hij precies de juiste ouder om in deze positie te zijn."

Ondanks de verschillen, verklaarde de actrice dat ze niet zou willen dat de dingen anders waren, vooral gezien de gezinsdynamiek thuis.

“Ik heb geen krant nodig om een toegewijde partner te zijn, een toegewijde moeder. Ik hoef niet te worden verteld dat ik ooit aanwezig moet zijn. Ik hoef niet te horen dat ik de storm moet doorstaan met een goede man.'

Een behoorlijke ommekeer voor Bullock en haar persoonlijke leven. Wat het huwelijk betreft, onthulde de actrice dat dit niet in de plannen zit, hoewel ze op dit moment dol is op co-ouderschap en partnerdynamiek.

Aanbevolen: