Stappen die Disney moet nemen om het succes van de Fantastic Four in de MCU te verzekeren

Inhoudsopgave:

Stappen die Disney moet nemen om het succes van de Fantastic Four in de MCU te verzekeren
Stappen die Disney moet nemen om het succes van de Fantastic Four in de MCU te verzekeren
Anonim

Sinds Disney de rechten op hun geliefde stal van A-lijsthelden heeft verworven, zijn fans vol verwachting over welke acteurs de schermen in vuur en vlam kunnen zetten (bedoelde woordspeling) als Marvel's eerste familie. De aanstaande komst van The Fantastic Four zal fase vier afsluiten met hun debuut en heeft een enorme buzz gecreëerd bij fans van de MCU die de Reed Richards, Peter Parker en Bruce Banner het scherm wilden zien delen.

Fans zijn echter al eerder op deze weg geweest. Binnen de wereld van de cinema hebben The Fantastic Four niet de viersterrenbehandeling gekregen (ja, woordspeling bedoeld). Fox's eerdere pogingen om van de helden een geldgenererende franchise te maken, zijn niet goed uitgepakt. Marvel Studios heeft een track record van 13 jaar van succes (op enkele uitzonderingen na), maar als Marvel geen aandacht schenkt aan de fouten van de verleden, zijn ze gedoemd het te herhalen.

6 Laat maar komen

De meest iconische schurken die ooit het leven van Marvel's eerste familie hebben bedreigd en gewoon een van de grootste schurkenperiode, Dr. Doom is al meer dan 60 jaar een doorn in het oog van de FF. De gedachte om de tiran King of Latveria te zien samenzweren om verwoesting aan te richten binnen de MCU is iets waarvan fans dachten dat het nooit zou gebeuren. Nu de FF weer thuis zijn bij Marvel, is het slechts een kwestie van tijd voordat Doom zijn triomfantelijke debuut maakt. Kofi Outlaw van Comic Book Resources schrijft: "Er is een indrukwekkende lijst van schurken die de F4 heeft uitgeschakeld en die van hun MCU-debuut een echte 'event'-film kunnen maken. Voor veel die-hard Marvel-fans zal de MCU Fantastic Four-film echter hetzelfde terrein moeten betreden als de versie uit de jaren 2000: door Doctor Doom in de MCU te introduceren."

5 De fans hebben gesproken

Toen Disney 20th Century Fox verwierf, begon het casten van fans voor The Fantastic Four vrijwel onmiddellijk. Omdat de namen van verschillende acteurs online werden rondgegooid over wie de schoenen van Marvel's eerste familie zou vullen, zijn twee namen consistent geweest. De echte man en vrouw John Krasinski en Emily Blunt zijn door fans voorgesteld als de meest geschikte keuze voor Reed en Sue Richards. Het idee om te worden gecast als Marvel-personages is niet vreemd aan het paar (met The Office ster in de race voor Captain America en "Jungle Cruise"ster's naam wervelend rond de Captain Marvel-rol), volgens Uproxx, heeft Krasinski zijn gevoelens duidelijk gemaakt over het willen spelen van het personage: "Ik zal eerlijk zijn, en mijn eerlijke antwoord was als, 'Hell yeah. I' d speel Mr. Fantastic."

4 Doom

Doom goed gedaan. Het lijkt een no-brainer, maar dat was in het verleden niet het geval. Beide pogingen van Fox om Doom naar het grote scherm te brengen, werden met vreemde keuzes beantwoord of misten het doel volledig.

Steve Gustafson van 411Mania stelt hoe belangrijk het is om Dr. Doom goed te krijgen: Voor mij maakt of breekt Doctor Doom de Fantastic Four-film. Outside Thanos en Loki, Marvel heeft een gemiddelde schurkenset, dus dit is een perfecte gelegenheid om het goed en laat de wereld een werkelijk indrukwekkende superschurk zien.

Geef me een indrukwekkende Doom, een cast die er natuurlijk uitziet bij elkaar, een fatsoenlijk script dat een eerbetoon is aan het stripboek en een verhaal dat…fantastisch van opzet is, en ik ben klaar om te gaan.'

3 Blijf bij de oorspronkelijke oorsprong

Een van de vele problemen die de gedoemde (nog een andere woordspeling) plaagde 2015's Fantastic Four was de beslissing om de opnieuw bedachte oorsprong van de (losjes) aan te passen Mark Millar schreef Ultimate Fantastic Four in plaats van het origineel. Volgens insiders van Marvel, Mikey Sutton, zullen " Marvel Studios niet dezelfde fouten maken. Er is nog geen schrijver of regisseur geselecteerd, maar er zijn gesprekken begonnen over hoe de FF mogelijk op epische wijze op het grote scherm zal worden gebracht. Inside-bronnen hebben me verteld dat het huidige plan is om de FF terug te brengen naar de basis, hun essentie te vinden en wat hen anders maakt in de MCU. Ten eerste zijn ze geen team zoals de Avengers; ze zijn een familie en dat zal in deze franchise benadrukt worden."

2 Niets duisters, bedankt

Als je aan The Fantastic Four denkt, heb je de neiging om helder, luchtig plezier te denken. Dat is niet precies wat fans kregen de laatste keer dat ze de geliefde helden op het grote scherm zagen. Fox's Fantastic Four was iets nogal onverwachts. Volgens Cnet.com: " Die film had een geweldige cast -- Miles Teller als Reed, Kate Mara als Sue, Michael B. Jordan als Johnny, Jamie Bell als Ben en Toby Kebbell als Doom -- maar het bleek een vreugdeloze puinhoop. Sindsdien zei Trank dat hij geen interesse heeft in het regisseren van nog meer Marvel- of DC-films."

1 Introduceer ze sneller in de MCU dan de andere helden

Nu Black Widow is gekomen en gegaan, heeft de MCU de laatste van zijn gevestigde helden hun decenniumlange verhaalboog zien voltooien. Met een leegte die nu opdoemt in het filmische universum, kon de toevoeging van The Fantastic Four niet snel genoeg komen. Volgens Mike Cecchini van Den Of Geek: "De release van Avengers: Endgame markeert niet alleen het einde van de nieuwste 'fase' van Marvel-films, het luidt ook een tijdperk in waarin de verhalen van zware slagmensen zoals Captain America en Iron Man hun gang gaan, terwijl het publiek al enthousiast is over meerdere Avengers-films. Wat ooit onmogelijk was, is plotseling gemeengoed, en dit is waar The Fantastic Four een kans om zich te onderscheiden."

Aanbevolen: