Kanye West spreekt zich uit over abortusdrama 'Iedereen was bezorgd om mij

Inhoudsopgave:

Kanye West spreekt zich uit over abortusdrama 'Iedereen was bezorgd om mij
Kanye West spreekt zich uit over abortusdrama 'Iedereen was bezorgd om mij
Anonim

Rapper Kanye West ging vrijdagochtend opnieuw naar Twitter om zich uit te spreken over de gemeenschap die hij 'bezorgd' had. Hij zorgde er ook voor dat hij zijn mening over abortus herhaalde.

Slechts enkele dagen nadat Kanye in tranen uitbarstte tijdens zijn presidentiële campagnebijeenkomst, opende Kanye zich over de manier waarop mensen op hem reageerden. "Iedereen was zo bezorgd om mij", twitterde de rapper.

De tweet van Kanye drukt echter geen enkele vorm van positieve gevoelens uit jegens degenen die hun zorgen hebben geuit over de precaire toestand van de geestelijke gezondheid van de rapper.

In plaats daarvan koos Kanye ervoor om nog een kritiek te schrijven op het abortusbeleid dat voor de keuze stond, door te schrijven dat hij gelooft dat abortus een onderwerp is dat tranen verdient."Ik huilde bij de gedachte mijn eerstgeborene te aborteren", bekende hij, voordat hij kritiek uitte op degenen die niet dezelfde emotionele reactie ervaren met betrekking tot de medische procedure. "Ik maak me zorgen om de wereld die vindt dat je niet moet huilen over dit onderwerp", tweette Kanye.

Privacy Alsjeblieft

Kanye's recente Twitter-berichten over persoonlijke zaken zoals huilen komen net nadat de rapper zijn excuses heeft aangeboden aan zijn vrouw Kim Kardashian voor het niet respecteren van de privacy van hun familie.

In een Instagram-bericht bood Kanye een dramatische verontschuldiging aan Kim aan omdat hij op sociale media over het huwelijk van het paar praatte. In zijn post schreef hij: "Ik wil mijn vrouw Kim mijn excuses aanbieden voor het openbaar maken van iets dat een privézaak was."

Of Kim zal reageren op deze specifieke tweet moet nog blijken.

Aanbevolen: