Julia Fox spreekt Kanye West's gevoelens voor Kim Kardashian aan "Hij is nu bij mij"

Inhoudsopgave:

Julia Fox spreekt Kanye West's gevoelens voor Kim Kardashian aan "Hij is nu bij mij"
Julia Fox spreekt Kanye West's gevoelens voor Kim Kardashian aan "Hij is nu bij mij"
Anonim

Julia Fox is in een recent interview openhartig over haar romance met Ye, voorheen bekend als Kanye West.

De actrice, vooral bekend van haar optreden naast Adam Sandler in de film 'Uncut Gems' uit 2019, en de rapper werden voor het eerst samen gezien op oudejaarsavond in Miami, Florida.

Ze veroorzaakten relatiegeruchten, bevestigd in een stuk dat door Fox in het tijdschrift 'Interview' verscheen, waar ze haar band met West besprak. De rapper is gescheiden van ex-vrouw Kim Kardashian, die nu gekoppeld is aan komiek Pete Davidson.

Julia Fox zegt dat het "normaal" is dat Kanye West nog steeds gevoelens heeft voor Kim Kardashian

In een recent gesprek met gastheer Alex Cooper op de podcast 'Call Her Daddy', zei Fox dat ze het prima vindt dat West nog steeds gevoelens voor Kim heeft, maar dat ze zich toch veilig voelt in hun relatie.

"Ik weet zeker dat er nog wat resterende gevoelens zijn, en dat is normaal, het is menselijk," zei Fox.

"Ik weet ook dat hij nu bij mij is. En dat is het enige dat telt," voegde ze eraan toe.

Ze legde ook uit hoe ze naar elkaar verwijzen.

"Ik noem hem mijn vriendje en hij noemt mij zijn vriendin", zei ze.

Fox zei toen dat het "ongelukkig" was dat ze werd vergeleken met Kim Kardashian, waarbij sommigen probeerden ze tegen elkaar op te zetten omdat ze met dezelfde man uitgingen.

"We hebben een aantal van de vergelijkbare looks gedragen, die ik wist op het moment dat ik ze droeg, ik wist dat Kim het eerder had gedragen," zei Fox. "Maar ik vond het wel cool dat ze het had gedragen."

"Het is jammer omdat vrouwen altijd tegen elkaar worden opgezet en er is duidelijk 10 jaar geschiedenis die ze eerder hebben, en ik wil nooit uit de pas lopen en spreken over iets dat ik heb geen plaats om verder te praten, " vervolgde ze.

Fox stopt geruchten dat West haar 'liefde bombardeert' om haar te manipuleren

Wat betreft haar toekomst met West, de actrice lijkt positief en denkt dat de tijd zal bewijzen dat tegenstanders ongelijk hebben.

"De tijd zal het leren, je zult het gewoon zien," zei ze.

"Natuurlijk ziet het er op een bepaalde manier uit, maar mensen weten niet welke gesprekken er achter de schermen plaatsvinden, en weet je, ik ben in de buurt geweest."

Ze heeft eindelijk kritiek geleverd op Kanye die haar 'liefde bombardeert', zoals sommigen hebben opgemerkt. Dit is een praktijk waarbij een persoon iemand met aandacht of genegenheid overlaadt, vooral om ze te beïnvloeden of te manipuleren, en het komt vaak voor bij narcistisch gedrag.

Ze zei dat ze niet het gevoel heeft dat West het deed "omdat hij geen duistere bijbedoeling heeft".

Aanbevolen: