Hier is hoe het vermogen van Ray J is geklommen tot $ 14 miljoen sinds het lek van Kim Kardashian-tape

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het vermogen van Ray J is geklommen tot $ 14 miljoen sinds het lek van Kim Kardashian-tape
Hier is hoe het vermogen van Ray J is geklommen tot $ 14 miljoen sinds het lek van Kim Kardashian-tape
Anonim

In het jaar 2007 werd het internet opgeschrikt toen een intieme opname van Kim Kardashian en Ray J online werd uitgebracht en het leek alsof vrijwel elke volwassene ernaar keek. Sinds dat opmerkelijke moment in de popcultuur is Kim Kardashian een van de meest spraakmakende 'reality'-show-persoonlijkheden ter wereld geworden. Bovendien bouwde ze een zakenimperium op dat haar ongelooflijk rijk heeft gemaakt.

In tegenstelling tot Kim Kardashian, die tegenwoordig om veel redenen beroemd is, kennen veel mensen Ray J in werkelijkheid nog steeds het beste als de man die op die tape stond. Iedereen die zijn leven en carrière van dichterbij heeft gevolgd, zal echter weten dat dat jammer is, want de man heeft het erg druk gehad en heeft in de loop der jaren ontzettend veel bereikt.

Hoewel hij ongetwijfeld veel minder geld heeft dan Kim, heeft Ray J veel geld verdiend en veel gedaan sinds zijn band met Kardashian werd uitgebracht. Volgens celebritynetworth.com heeft Ray J zelfs een fortuin van 14 miljoen dollar, een bedrag dat de overgrote meerderheid van de mensen graag zou willen hebben. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op, hoe heeft Ray J zijn nettowaarde van $ 14 miljoen vergaard?

Carrièrebegin

Gezien de naam William Ray Norwood Jr. bij de geboorte, lijkt het er vaak op dat Ray J werd geboren om een muziekster en allround entertainer te worden. Hij is tenslotte de achterneef van een van de beste rappers aller tijden, Snoop Dogg, en de aanstaande getalenteerde zanger Brandy Norwood is zijn zus. Met dat in gedachten had het niemand moeten verbazen toen Ray J in 1995 tekende bij Elektra Records.

Nadat hij voor het eerst mainstream-aandacht kreeg toen zijn debuutalbum "Everything You Want" in 1997 werd uitgebracht, verscheen zijn eerste single "Let It Go" op de soundtrack van de film Set It Off. Daarna nam Ray J een nummer op voor de soundtrack van Dr. Dolittle en werkte hij samen met zijn zus Brandy aan een cover van "Another Day in Paradise".

Ray J bleef in de muziekindustrie werken en bracht in 2001 en 2005 zijn tweede en derde album uit, respectievelijk "This Ain't a Game" en "Raydiation". Helaas voor hem was geen van beide platen een groot succes, hoewel de eerste singles van beide albums er op zijn minst in slaagden om in de hitparade te staan.

Aan de positieve kant, in de jaren '90 en het begin van de jaren 2000, kreeg Ray J een nieuwe carrière van de grond toen hij begon op te treden in een reeks films en tv-shows. Ray J, een ervaren sitcomacteur, verscheen van 1993 tot 2006 in een hele reeks populaire comedyseries, waaronder The Sinbad Show, Moesha en One on One.

Tabloid en internetsensatie

In de voetsporen van Pamela Anderson en Tommy Lee of Paris Hilton en Rick Salomon, stonden Kim Kardashian en Ray in 2007 in de schijnwerpers nadat de wereld hun intieme tape had gezien. Kardashian en Ray J waren al kapot toen hun band voor het publiek werd vrijgegeven, en bevonden zich plotseling in het vizier van de paparazzi en tabloidschrijvers.

Naast alle aandacht die Ray J kreeg voor zijn optreden in een privé-opname met Kim, schreven de roddelbladen eind jaren 2000 regelmatig artikelen over elk aspect van zijn liefdesleven. In de jaren 2000 was Ray J gekoppeld aan een lange lijst van beroemde vrouwen, waaronder Whitney Houston, Tila Tequila, Lil 'Kim en Pamela Anderson, veel mensen waren gefascineerd door zijn persoonlijke leven. In feite zijn mensen de afgelopen jaren de ups en downs van het huwelijk van Ray J blijven volgen.

Geld verdienen bij elke beurt

Sinds het jaar 2007 maakt hij optimaal gebruik van de aandacht die hij kreeg van de privétape die hij met Kim Kardashian maakte, hoewel Ray J zei dat hij geschokt was dat het was uitgelekt. Bijvoorbeeld, Ray J's laatste album tot nu toe, "All I Feel", kwam uit het jaar nadat de tape dat deed en zijn nieuwe muziek omarmde toen de werelds indruk van hem. Eerder beschouwd als een behoorlijk gezinsvriendelijke artiest, was Ray's J's album uit 2008 een stuk explicieter dan de muziek die hij tot dan toe had uitgebracht.

Schijnbaar bewust dat muziek niet langer zijn beste manier was om veel geld te verdienen, begon Ray J zich in de jaren 2010 meer te concentreren op het verschijnen in films en tv-shows. Nog steeds een semi-succesvolle acteur, speelde Ray J in een sitcom genaamd The Rickey Smiley Show en hij verscheen in Sharknado 3: Oh Hell No! Toen, in 2009, debuteerde zijn eerste "reality" -show, For the Love of Ray J, en sindsdien heeft hij niet meer achterom gekeken. Hij speelde tenslotte in Brandy en Ray J: A Family Business, en tegenwoordig is hij vooral bekend als onderdeel van Love & Hip Hop: de hoofdcast van Hollywood.

Ray J, een harde werker, richtte Raytroniks Inc. op, een bedrijf in consumentenelektronica dat sterren als Snoop Dogg, Justin Beiber, Stephen Curry en Brandy betaalde voor productplaatsingsdeals. Van daaruit ging Ray J een zakelijk partnerschap vormen dat Raycon Global Inc., een bedrijf dat mensen wilde helpen een efficiënter leven te leiden door de verkoop van elektronica. Hopelijk gaan deze bedrijven door met het verdienen van veel geld aan Ray J, aangezien zoveel beroemdheden failliet gaan.

Aanbevolen: