Hier is hoe het vermogen van Saweetie omhoogschoot tot $ 4 miljoen in 2022

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het vermogen van Saweetie omhoogschoot tot $ 4 miljoen in 2022
Hier is hoe het vermogen van Saweetie omhoogschoot tot $ 4 miljoen in 2022
Anonim

Hoewel ze haar debuutalbum nog moet uitbrengen, heeft Saweetie een enorme schare fans verzameld sinds ze haar platencontract met Warner in februari 2018 tekende. Dankzij haar pakkende nummers, waaronder Tap In, My Type en Best Friend met Doja Cat, de 28-jarige, is een van de meest gestreamde vrouwelijke rappers geworden en toont duidelijke tekenen dat Saweetie op weg is naar een supersterrendom.

Er wordt aangenomen dat ze sinds het begin van haar muziekcarrière begin 2018 al een indrukwekkend fortuin heeft vergaard ter waarde van $ 4 miljoen, maar te oordelen naar hoe goed haar liedjes het deden in de hitlijsten, bovenop de vele goedkeuringsdeals die ze heeft op zijn plaats zal het vermogen van Saweetie zeker omhoogschieten zodra haar inkomsten zijn bijgewerkt.

Dus, ondanks het feit dat ze nog een volledig oeuvre moet uitbrengen, hoe heeft Saweetie haar al miljoenen kunnen verdienen, en wat is de toekomst voor de vrouwelijke rapper? Hier is het dieptepunt …

Wat is er gebeurd met Saweetie's netto waarde?

Saweetie's debuutalbum Pretty Bh Music heeft meerdere releasedatums gekend sinds de rapper het project voor het eerst plaagde in 2019.

Er werd gezegd dat PBM naar verwachting in de zomer van 2020 in de winkels zou liggen, maar na de pandemie werd het record verschoven naar het volgende jaar, waarin Saweetie aanstaande samenwerkingen met onder meer Tinashe en Cardi B.

“Ik herinner me dat ik Tinashe zag optreden [op SXSW] en het meisje zingt, danst en klinkt net als haar plaat. Ik had zoiets van wow, ze is geweldig, "zei ze in een interview met 102.7 KIIS FM terwijl ze het had over artiesten waarmee ze wilde samenwerken voor haar debuutalbum.

“Ik dacht dat het klaar was, maar ik luisterde ernaar… en ik denk dat instinct en reactie niet liegen. Er waren een aantal nummers waarvan ik dacht dat ze iets misten, dus ik ga terug om ervoor te zorgen dat elk nummer zijn eigen persoonlijkheid heeft."

Maar in november 2021 wachtten fans nog steeds op de release van het project, wat Saweetie ertoe bracht haar supporters te verzekeren dat de plaat "binnenkort" zou uitkomen.

“Het da alt binnenkort. Eerlijk gezegd, het was een oeuvre zonder ziel. Dus op dit moment werk ik aan de details, omdat ik echt wil dat de wereld mij voelt', vertelde ze aan MTV News.

Sindsdien is er geen update over PBM geweest.

Hoe verdient Saweetie haar geld?

Naast muziek heeft Saweetie bewezen een behoorlijk zakenvrouw te zijn.

Vorig jaar werkte ze bijvoorbeeld samen met McDonald's om haar eigen Saweetie Meal uit te brengen, die bestond uit een Big Mac, friet, een vierdelige nugget, Tangy BBQ-saus, Saweetie 'n Sour” saus, en een Sprite.

In januari 2022 werkte ze ook samen met MAC Cosmetics en popicoon Cher voor een gezamenlijke campagne om de nieuwste make-uplijn van het bedrijf uit hun Challenge Accepted-assortiment te promoten.

Sprekend over haar nieuwste zakelijke onderneming, zei ze tegen Elle: Ik heb het gevoel dat we als vrouwen constant worden verteld wat we kunnen doen, hoe we perfect kunnen zijn, welke onderdelen we kleiner kunnen maken. Er zijn veel dingen die mooi zijn. Maar laten we onszelf uitdagen om comfortabel te zijn in het moment, niet eens alleen met ons leven, maar in één moment.

“We moeten elkaar uitdagen om gewoon blij te zijn met wie je op dat moment bent. En dat moment zal uiteindelijk een gewoonte worden. En die gewoonte zal dan een gemoedstoestand worden.”

Voorheen heeft Saweetie ook merkpartnerships gehad met Revolve, Fashion Nova en een langdurige werkrelatie met PrettyLittleThing, voor wie ze in het verleden verschillende collecties heeft ontworpen.

Met wie is Saweetie uitgegaan?

Saweetie is al romantisch verbonden met een reeks Hollywood-sterren lang voordat ze een begrip werd.

Ze had naar verluidt vier jaar een relatie met de Amerikaanse acteur Keith Powers voordat ze een kortstondige romance had met Justin Combs, de zoon van P Diddy.

Vanaf daar had de hitmaker van Sway With Me een relatie van drie jaar met rapper Quavo voordat hij halverwege 2021 stopte te midden van claims van ontrouw.

Ze richtte zich op de verwoestende breuk tot haar fans op Twitter en schreef: Cadeaus zijn geen pleisters op littekens en de liefde is niet echt wanneer de intimiteit wordt gegeven aan andere vrouwen.

“Ik heb lang geleden emotioneel uitgecheckt en ben weggegaan met een diep gevoel van vrede en vrijheid. Opgewonden voor dit nieuwe hoofdstuk van verheffing."

Aanbevolen: