Hier is hoe het vermogen van Tom Holland is veranderd sinds hij Spider-Man is geworden

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het vermogen van Tom Holland is veranderd sinds hij Spider-Man is geworden
Hier is hoe het vermogen van Tom Holland is veranderd sinds hij Spider-Man is geworden
Anonim

Tom Holland acteert sinds 2010, maar hij werd echt beroemd toen hij verscheen in Captain America: Civil War, waarin hij zijn rol als Spider-Man opzette. Sindsdien is hij in tal van Marvel-films verschenen. Na zijn doorbraakrol in Spider-Man: Homecoming is Nederland enorm beroemd geworden.

Naast de MCU speelde Holland in vele andere rollen, zoals Onward, Cherry, Chaos Walking, The Devil All The Time. Lip Sync Battle en meer. Nu staat hij op het punt om in nog twee films te spelen: Uncharted en Spiderman: No Way Home.

Niet alleen zijn veel mensen fan van zijn rollen, maar ze zijn ook van Holland gaan houden als persoon. Hij heeft veel fanpagina's aan hem gewijd en heeft zelfs lange rijen op Comic Con.

Dus, nadat hij een A-List-acteur was geworden, dankzij Spider-Man, is zijn vermogen enorm vergaard, zoals dat van elke beroemde acteur. Dit is hoe het vermogen van Tom Holland is veranderd sinds hij Spider-Man is geworden.

8 Vroege leven

Voordat hij het grote scherm sierde en met webben zwaaide als Spider-Man, werd Tom Holland een jonge ster. Hij groeide op in een artistiek gezin. Zijn moeder was een fotograaf en zijn vader was een komiek en auteur. Als kind begon hij met muziektheater en dans en werd hij gepest om te dansen. Holland volgde de BRIT School for Performing Arts and Technology. Hij was in een productie van Billy Elliot The Musical. Tijdens zijn tijd in de musical leerde Holland ook gymnastiek.

7 Zijn carrièrebegin

Na een paar jaar te hebben gedanst en toneelgeacteerd, besloot Holland zijn aandacht te richten op acteren op het scherm. In 2011 maakte hij zijn debuutrol in The Secret World of Arrietty, waarin hij het personage Sho uitsprak. Zijn eerste rol op het scherm was echter in The Impossible uit 2012. De film bereikte een kritisch en commercieel succes en verdiende wereldwijd $ 180,3 miljoen. Hij won verschillende prijzen voor deze rol. Het jaar daarop speelde Holland als Isaac in de film How I Live Now en nam hij zijn rol in Billy Elliot the Musical Live opnieuw op. Hij speelde van 2013 tot 2015 in andere films voordat hij deel ging uitmaken van het MCU.

6 'Captain America: Civil War'

Holland maakte zijn doorbraakrol in Captain America: Civil War als Peter Parker/Spider-Man. In 2015 stond zijn "leven op zijn kop", tweette hij later toen hij een deal met zes foto's tekende met Marvel Studios. Captain America ging in première in 2016 en was een enorm kritisch en commercieel succes, met een brutowinst van meer dan $ 1,1 miljard wereldwijd, waardoor het de meest winstgevende film van het jaar is. Hij ontving $ 250.000 voor de kleine rol die hij speelde. Holland kreeg lovende kritieken en zijn eerste grote salaris. Hij ging verder met het scoren van andere rollen, waaronder The Lost City of Z, Edge of Winter en meer, waarmee hij nog meer geld verdiende.

5 'Spider-Man: Thuiskomst'

Het jaar daarop hernam Holland zijn rol als Parker/Spider-Man in Spider-Man: Homecoming. De film kreeg positieve recensies en Nederland kreeg ondanks zijn jonge leeftijd veel lof. Zijn optreden werd "een stervoorstelling gegeven door een geboren acteur" genoemd. Homecoming verdiende wereldwijd $ 800 miljoen en leverde hem een Guinness Book of World Records-titel op als de jongste acteur die een titelrol in het MCU speelde. Deze rol deed zijn carrière een enorme vlucht nemen en zorgde voor veel succes.

4 MCU-films

Na het succes van Homecoming speelde Holland in meer Marvel-films. In 2018 hernam hij zijn rol opnieuw in Avengers: Infinity War. Het jaar daarop was het druk voor Nederland, want hij speelde niet alleen in de vervolg- en laatste film van de film, Avengers: End Game, maar speelde ook in de tweede Spider-Man-film Far From Home, waarin hij $ 500 kreeg, 000 voor.

Infinity War maakte bijna het dubbele van wat Captain America: Civil War deed, met een opbrengst van $ 2,048 miljoen. Endgame verdiende $ 2,798 miljoen aan de kassa. Hij verdiende $1,5 miljoen voor Homecoming en het dubbele voor Endgame. Spider-Man: Far From Home slaagde voor al die films en maakte een nettowinst van $ 339 miljoen. Het was de best verdienende film voor SONY. No Way Home, de derde aflevering, zou hem nog meer geld moeten opleveren.

3 Rollen buiten MCU

Na zijn succes in Marvel werd Tom Holland gescout voor nog veel meer rollen, waardoor hij een van de populairste acteurs van Hollywood is. Het lijkt erop dat hij in elke grote film die uitkwam, erin zat, inclusief Onward, Cherry, The Devil All The Time, Chaos Walking, DoLittle en meer. Voorwaarts verdiende $ 141,1 miljoen wereldwijd. Chaos Walking verdiende vervolgens $ 21,9 miljoen aan de kassa. En DoLittle verdiende $ 251,4 miljoen. De rest van de films zijn uitgebracht op streamingdiensten. Dus Holland verdiende veel mulah met het spelen van die rollen.

2 Huidige netto waarde

Volgens Celebrity New Worth verdient Tom Holland $ 4 tot $ 5 miljoen basissalaris per film, en hij is ongeveer $ 15 miljoen tot $ 18 miljoen waard. Met zijn carrière op zijn hoogtepunt, zal Nederland de komende jaren een hoger vermogen vergaren. De 25-jarige heeft nog veel meer films op zijn naam staan, en met zijn succes in MCU speelt Nederland zich jarenlang af. Het laat zien dat talent en hard werken zijn vruchten afwerpt.

1 Welke Spider-Man heeft het hoogste vermogen?

Spider-Verse_Tobey_Andrew_Tom
Spider-Verse_Tobey_Andrew_Tom

Spider-Man is vele malen opnieuw gemaakt en alle films zijn zeer succesvol geweest, dus welke Spider-Man heeft het hoogste vermogen? Tobey MaGuire begon op jonge leeftijd met acteren en werd in 2002 gecast als Spider-Man. De eerste film verdiende $ 820 miljoen, de tweede verdiende $ 784 miljoen en de derde verdiende $ 890 miljoen. Hij werkte aan andere films in zijn carrière en in 2021 meldde Celebrity Net Worth dat MaGuire $ 75 miljoen waard is.

Bijna een decennium later nam Andrew Garfield de rol van superheld op zich. Hij was ook een gevestigde acteur voordat hij de hoofdrol speelde in The Amazing Spider-Man in films als The Social Network, Lion For Lambs en meer. Zijn eerste Spidey-rol verdiende $ 757 miljoen en de tweede $ 709 miljoen. Sindsdien is hij gaan schitteren in andere films zoals Hacksaw Ridge en Breathe, waardoor zijn nettowaarde vandaag ongeveer $ 13 miljoen is.

Holland wordt geschat op ongeveer $ 15 miljoen, dus MaGuire wint hier, maar Holland is een stuk jonger dan hij, en met het succes van zijn eerdere films zal hij MaGuire zeker inhalen als hij is zijn leeftijd.

Aanbevolen: