Jennifer Lopez is terug op de set, bouwt anticipatie op voor mysterieus project

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez is terug op de set, bouwt anticipatie op voor mysterieus project
Jennifer Lopez is terug op de set, bouwt anticipatie op voor mysterieus project
Anonim

Jennifer Lopez heeft een aankomend nieuw project geplaagd, rechtstreeks vanaf een mysterieuze set op 9 augustus 2020.

De gloeiende popster droeg een witte badjas en geen make-up en richtte zich tot haar 128 miljoen volgers. Ze wenste haar fans een fijne zondag en legde uit dat ze zo vroeg op was omdat ze zich "extra dankbaar en opgewonden" voelde.

Wat is Jennifer Lopez van plan?

"Ik heb de afgelopen twee dagen een video gemaakt en ik zou nu moeten slapen, maar ik weet het niet, misschien ben ik opgewonden om weer op de set te komen", zei J. Lo in de video.

"Wil je weten waar we aan hebben gewerkt?" zei de zangeres en actrice ook, terwijl ze haar fans plaagde en hen vroeg om commentaar te geven om meer te weten.

Een van de opmerkingen lijkt te verraden wat Lopez de laatste tijd heeft gedaan.

Colombiaanse zangeres Maluma merkte op en smeekte J. Lo om fans te vertellen wat ze heeft uitgespookt, en voegde voor de goede orde een emoji voor biddende handen toe.

Maluma en J. Lo moesten tijdens de lockdown delen van hun aankomende rom-com Marry Me opnemen vanwege Zoom-oproepen. De twee bevonden zich in verschillende landen, aangezien Maluma geïsoleerd was in zijn geboorteland Colombia, en Lopez in Miami was met verloofde Alex Rodriguez en hun families.

De film van Kat Coiro is een bewerking van de gelijknamige graphic novel en bevat ook Owen Wilson, Sarah Silverman en Jameela Jamil. De Colombiaanse zangeres speelt de verloofde van J. Lo, de verloofde van Kat, die haar in de steek laat voordat ze in het huwelijksbootje stapt, wat Kat ertoe aanzet om met een vreemde te trouwen.

Jennifer Lopez en Maluma brengen samen nieuwe muziek uit

Het is niet duidelijk of J. Lo extra scènes heeft opgenomen voor de romantische komedie of aan iets anders werkt met Maluma. Marry Me zal nieuwe muziek van zowel haar als Maluma op de soundtrack opnemen, maar de twee hebben ook aangekondigd dat ze in juli samen aan nieuwe nummers werken. De aankondiging bracht sommige fans ertoe te speculeren dat J. Lo en de Colombiaanse artiest de video voor een van hun nieuwe nummers zouden hebben opgenomen.

Onder de aankomende projecten van J. Lo is er de STX Entertainment-serie The Godmother, waar ze zal schitteren als de Colombiaanse drugsbaron Griselda Blanco. De serie, geïnspireerd op ware gebeurtenissen, is momenteel in ontwikkeling en zal de terugkeer van J. Lo naar televisie markeren na de headliner van misdaadshow Shades Of Blue van 2016 tot 2018.

Meer recentelijk haalde Lopez de krantenkoppen na het behalen van vier Emmy-nominaties voor haar rustshow in de Super Bowl LIV samen met Shakira. Hun legendarische optreden is een van de shows op de shortlist voor Best Variety Show (Live).

Aanbevolen: