John Travolta's dochter bouwt een carrière op door de verschrikkelijke pijn die haar familie heeft geleden

Inhoudsopgave:

John Travolta's dochter bouwt een carrière op door de verschrikkelijke pijn die haar familie heeft geleden
John Travolta's dochter bouwt een carrière op door de verschrikkelijke pijn die haar familie heeft geleden
Anonim

Wanneer iemand een ster wordt, verandert hun leven op vele manieren. Aan de positieve kant, de meeste beroemde mensen zijn erg rijk, ze hebben een groep mensen die hun biedingen doen, en mensen doen hun best om hen gelukkig te maken. Aan de andere kant van het spectrum, wanneer een ster het verknoeit, verzamelen ze de krantenkoppen, schenden de paparazzi hun privacy en kunnen ze niet in het openbaar uitgaan zonder constante onderbrekingen.

Voor de meeste mensen is de enige manier waarop ze zich kunnen voorstellen hoe het is om beroemd te zijn, door hun verbeeldingskracht aan te spreken. Voor kinderen van beroemdheden groeien ze echter op en kijken ze naar wat hun ouders doormaken, inclusief de beste en slechtste delen van roem. Met dat in gedachten is het fascinerend wanneer kinderen van beroemdheden beroemder worden dan hun ouders nadat ze in hun voetsporen zijn getreden. Aan de andere kant is het ook interessant wanneer kinderen van beroemdheden kiezen voor een loopbaan die ervoor zorgt dat ze anoniem blijven. Met dat alles in gedachten, als we kijken naar wie Ella Bleu Travolta is geworden, is de vraag aan welk uiteinde van het spectrum ze is beland.

Wat is er gebeurd met de familie van John Travolta en Kelly Preston?

In de loop der jaren zijn er enkele voorbeelden geweest van sterren die met hun fans zijn uitgegaan of op zijn minst met mensen die nooit beroemd zijn geweest. Aan de andere kant hebben de meeste beroemdheden alleen andere beroemde mensen gedateerd sinds ze bekend werden. Helaas gaan veel beroemde koppels na het daten hun eigen weg. Aan de andere kant zijn sommige koppels van beroemdheden al jaren en zelfs decennia bij elkaar.

Hoewel er in de loop der jaren veel is gespeculeerd over de relatie van John Travolta en Kelly Preston, bleven ze tientallen jaren bij elkaar. Tijdens hun bijna drie decennia durende huwelijk hadden Travolta en Preston drie kinderen, een dochter genaamd Ella en twee zonen genaamd Jett en Benjamin. Op basis van alles wat er is gezegd over hun relatie met hun kinderen, lijkt het heel duidelijk dat Travolta en Preston allebei dol waren op hun kinderen.

Helaas voor de familie van John Travolta en Kelly Preston hebben ze in de loop der jaren meer dan hun deel van de tragedie gezien. In 2009 hebben Travolta en Preston bijvoorbeeld iets meegemaakt waar elke ouder vooral bang voor is toen hun oudste zoon plotseling overleed. Jett Travolta was toen nog maar 16 jaar oud en was op vakantie met zijn gezin op de Bahama's toen hij zijn leven verloor na een aanval volgens zijn overlijdensakte. In een poging om iets goeds te maken van de tragedie, richtte het paar de Jett Travolta Foundation op, "een non-profitorganisatie om kinderen met speciale behoeften te helpen".

In een verbluffende gang van zaken stierf een tweede lid van de familie van John Travolta en Kelly Preston veel te vroeg in 2020. Na een uiterst succesvol leven en carrière te hebben genoten, blies Kelly Preston op de relatief jonge leeftijd van 57 jaar haar laatste adem uit. Voor de miljoenen fans van Preston leek haar heengaan plotseling omdat ze geen idee hadden wat ze had meegemaakt. In werkelijkheid was bij Preston echter twee jaar voordat hij aan de vreselijke ziekte bezweek, de diagnose borstkanker gesteld. Hoe triest de fans van Preston ook waren, dat verbleekt in vergelijking met wat haar directe familie heeft meegemaakt. Gelukkig was Travolta er om zijn kinderen te begeleiden bij het rouwproces om het verlies van hun moeder.

Wat doet Ella Bleu, de dochter van John Travolta en Kelly Preston, nu?

Als enige dochter van John Travolta en Kelly Preston, had Ella Bleu Travolta veel kunnen waarmaken sinds de dag dat ze werd geboren. Op basis van alles wat er bekend is over de jonge vrouw, lijkt ze die potentiële druk haar niet te laten overkomen, omdat ze het te druk heeft om haar eigen weg in de wereld te vinden. Dat betekent echter niet dat Ella tegen het idee is om in de voetsporen van haar ouders te treden.

Volgens rapporten beschouwt Ella Bleu Travolta zichzelf als een acteur. Dat gezegd hebbende, heeft Ella tot nu toe slechts een handvol rollen op zich genomen. Ella is bijvoorbeeld verschenen in een paar films waarin haar beroemde vader de hoofdrol speelde, Old Dogs uit 2009 waarin ze een kleine rol speelde en The Poison Rose uit 2019, waar ze een veel groter deel van uitmaakte. Bovendien zal Ella de hoofdrol spelen in een aankomende film genaamd Get Lost, een "moderne gekke kijk op Disney's Alice in Wonderland-film".

Naast het lanceren van een acteercarrière, heeft Ella Bleu Travolta bewezen dat ze veel van de andere talenten deelt die van haar vader een ster maakten. Ella is bijvoorbeeld een getalenteerde zangeres die haar eigen liedjes schrijft en opneemt. In 2021 plaatste Ella een video waarin ze een van haar originele liedjes op sociale media zingt, die haar vader prees. De clip werd ook gevierd door de meeste van haar volgers en zelfs Mötley Crüe's drummer Tommy Lee stemde in met lof, hoewel het moet worden gezegd dat hij een familievriend is. Naast Ella's zang liet ze zien hoe goed ze kan dansen toen ze samen met haar vader in een reclamespot van Scotts Miracle-Gro schitterde en het paar samen hun moves liet zien.

Aanbevolen: