Kan Solange opschieten met Beyonce's echtgenoot Jay-Z na hun beruchte 'Met Gala Altercation'?

Inhoudsopgave:

Kan Solange opschieten met Beyonce's echtgenoot Jay-Z na hun beruchte 'Met Gala Altercation'?
Kan Solange opschieten met Beyonce's echtgenoot Jay-Z na hun beruchte 'Met Gala Altercation'?
Anonim

Wie kan de beruchte videobeelden vergeten van Beyonce's zus, Solange, die haar zwager Jay-Z aanviel in een lift terwijl ze in 2014 een Met Gala-afterparty verlieten? Een ding dat fans altijd dwars heeft gezeten aan de clip, was het feit dat er geen audio was om te onderscheiden wat de explosieve woordenwisseling eigenlijk veroorzaakte.

De pers maakte snel hun aannames, met bronnen uit allerlei publicaties die deelden wat volgens hen de oorzaak was van de schokkende vechtpartij, met insiders die destijds beweerden dat Jay-Z's voormalige vermeende affaire, Rachel Roy, stond in het middelpunt van het fiasco.

Roy, die ooit stagiaire was bij het Rocawear-bedrijf van de muziekmagnaat, zou een romantische affaire hebben gehad met de stylist voordat hij Beyonce ontmoette, maar in de nacht van de Met Gala-afterparty zou Jay-Z naar verluidt gedroeg zich niet als de getrouwde man die we van hem kennen.

Solange v alt Jay-Z aan

Kort nadat het Met Gala-diner voorbij was, gingen een aantal beroemdheden terug naar de Top of the Standard waar Solange, Jay-Z en Beyonce zich bij hun collega's uit de branche voegden voor een drankje en veel dans.

Maar de dynamiek veranderde snel toen Solange het pad kruiste met Rachel, wat vervolgens leidde tot een schreeuwpartij die moest worden ingegrepen door niemand minder dan Beyonce, die probeerde het humeur van haar zus te bedaren terwijl de ruzie voortduurde.

Een bron vertelde People dat "Solange werd uitgelokt door Rachel", voegde eraan toe dat het haar broer of zus was die in de hitlijsten stond die Roy zou waarschuwen om niet meer met haar zus te praten.

Ondertussen heeft E! Online liep met een ander verhaal en beweerde dat Jay-Z bij het voorval flirtte met Roy, en toen Solange eenmaal merkte wat er aan de hand was, benaderde ze de 46-jarige en confronteerde haar met haar vermeende shenanigans.

"Tijdens het gala flirtte Rachel met Jay", vertelde een bron aan de publicatie. "Toen iedereen eenmaal in de Boom Boom Room was voor de afterparty, werden haar flirts verhoogd."

Het was de Bootylicious Grammy-winnaar die Roy, die beste vrienden is met Kim Kardashian, liet weten dat ze haar acties als zeer ongepast beschouwde, wat Solange ertoe bracht in te grijpen - en ze was zeker niet van plan om vast te houden terug.

Beyoncé benaderde Rachel om haar te laten weten dat het gedrag respectloos was en dat ze haar voorgoed uit hun leven wilde hebben. Solange kwam langs om haar zus terug te krijgen, en het werd verhit tussen haar en Rachel.

“Jay zei wat oneerbiedige dingen tegen Beyoncé en Solange toen de confrontatie ten einde liep. Daarom brak de hel los in de lift en deed Beyoncé een stap achteruit en liet Solange Jay slaan.”

Hoe denkt Solange nu over Jay-Z?

In het Lucky Magazine van augustus 2014, slechts drie maanden nadat de beruchte woordenwisseling viraal was gegaan, besloot Solange de kwestie aan te pakken zonder al te veel details te geven over de reden waarom ze haar kalmte op Jay-Z verloor.

"Wat belangrijk is, is dat mijn familie en ik allemaal goed zijn", legde de I Decided-zangeres uit. "Wat we collectief te zeggen hadden, stond in de verklaring die we uitbrachten, en daar hebben we allemaal vrede mee."

In de verklaring die werd vrijgegeven na de explosieve vechtpartij, werd vermeld dat Jay-Z en Solange beiden "verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd" deelden, eraan toevoegend dat "ze allebei hun excuses hebben aangeboden aan elkaar en dat we verder zijn gegaan.”

Toen, in 2017, woog Jay-Z op het Met Gala-drama in een interview met Elliott Wilson, erop aandringend dat hij nooit een geschil met Solange heeft gehad, afgezien van het incident dat plaatsvond in mei 2014.

"We hebben één meningsverschil gehad. Voor en na waren we cool. Dat is mijn zus. Niet mijn schoonzus, nee, mijn zus. Punt."

Het lijkt er zeker op dat Solange en Jay-Z hun verschillen hebben opgelapt en het goedgemaakt met elkaar, gezien hoe ze als collectief gezin op eindeloze vakanties zijn gezien, en zo te zien de moeder -of-one bleef haar handen thuis houden.

Jay-Z was ook aanwezig op de bruiloft van Solange, die in november 2014 met filmmaker Alan Ferguson trouwde tijdens een uitbundige ceremonie in een operahuis in New Orleans - slechts zes maanden na het Met Gala-fiasco.

De twee zijn ook gezien als ondersteuning van Beyonce tijdens een handvol van haar shows, waaronder haar onvergetelijke Coachella-optreden in 2018, dus het is eerlijk om te zeggen dat zowel Solange als Jay-Z hun verschillen hebben verpletterd en zijn verder gegaan met het drama.

Toch blijft het een mysterie wat de zangeres ertoe bracht haar kalmte te verliezen over haar zwager in de lift, aangezien fans nooit het ware verhaal van de gebeurtenissen van de Carters zelf te horen kregen.

Maar uit wat er is verzameld, leek Roy een rol te spelen in de aanloop naar de vechtpartij op de afterparty van het Met Gala.

Aanbevolen: