Kan Reese Witherspoon's nieuwe echtgenoot Jim Toth opschieten met haar kinderen?

Inhoudsopgave:

Kan Reese Witherspoon's nieuwe echtgenoot Jim Toth opschieten met haar kinderen?
Kan Reese Witherspoon's nieuwe echtgenoot Jim Toth opschieten met haar kinderen?
Anonim

Actrice Reese Witherspoon speelde in tal van beroemde blockbusters en in de loop van haar carrière won ze talloze prestigieuze prijzen. De Hollywood-ster werd begin jaren '90 beroemd en sindsdien is ze niet te stoppen. Tegenwoordig wordt Witherspoon beschouwd als een van de meest veelzijdige actrices van haar generatie, aangezien ze niet alleen een Academy Award-winnende ster is met tal van veelgeprezen projecten in haar portfolio, maar ook schittert in blockbusters en televisieshows.

Vandaag nemen we het privéleven van Reese Witherspoon onder de loep. Laten we in het bijzonder eens kijken of de huidige echtgenoot van Reese Witherspoon, Jim Toth, echt overweg kan met haar kinderen uit haar vorige huwelijk met acteur Ryan Phillippe.

Reese Witherspoon heeft twee kinderen met haar ex-man Ryan Phillippe

Reese Witherspoon ontmoette collega-acteur Ryan Phillippe in maart 1997 op haar 21e verjaardagsfeestje - hoewel veel fans aannemen dat de twee elkaar ontmoetten op de set van het tienerdrama Cruel Intentions uit 1999, waarin ze allebei speelden. Witherspoon en Philippe verloofden zich in december 1998 en op 5 juni 1999 stapten de twee in het huwelijksbootje tijdens een ceremonie in Hollywood, South Carolina.

Samen heeft het paar twee kinderen - dochter Ava Elizabeth Phillippe geboren in 1999, en zoon Deacon Reese Phillippe geboren in 2003. Hoewel de twee een van Hollywood's meest geliefde koppels waren van de late jaren '90 en vroege jaren 2000, Witherspoon en Philippe besluiten uiteindelijk dat ze moeten scheiden. Het paar ging in oktober 2006 uit elkaar en een maand later vroeg Witherspoon een scheiding aan vanwege onverzoenlijke verschillen. De scheiding van Witherspoon en Phillippe werd in oktober 2007 afgerond en sindsdien delen de twee de gezamenlijke voogdij over hun kinderen.

Wie is Jim Toth, de huidige echtgenoot van Reese Witherspoon?

Rese Witherspoon werd voor het eerst in verband gebracht met talentagent Jim Toth in februari 2010. Toth is het co-hoofd van filmtalent bij Creative Artists Agency - het bureau waarvan de klant Witherspoon is. Toth heeft een tijdje in de entertainmentindustrie gewerkt en vertegenwoordigde talloze A-listers zoals Scarlett Johansson en Matthew McConaughey.

Net als bij Phillippe ontmoette Witherspoon Toth ook op een feestje. De actrice onthulde zelfs dat hij haar uiteindelijk heeft gered van een dronken man op het feest.

"Het gebeurde uit het niets. Deze echt dronken man sloeg op me, maakte zo'n idioot van zichzelf, schreeuwde tegen me. Hij zei [slurpend, fronsend, wijzende vinger in haar gezicht] 'Jij ken mij niet.' En ik dacht: 'Ja, ik weet het. Ik ken je niet!' Jim kwam naar me toe en zei: 'Excuseer mijn vriend, hij heeft het net uitgemaakt met iemand.' Jim was een heel goede vriend, die hem uit die situatie trok. Dat is gewoon een beetje wie hij is, een heel goed mens."

In december 2010 kondigden Witherspoon en Toth hun verloving aan, en ze trouwden op 26 maart 2011 in Ojai, Californië. Samen verwelkomde het paar een zoon, Tennessee James Toth, geboren in 2012. Het paar is al meer dan 10 jaar samen, en afgaand op wat ze af en toe delen in interviews en op sociale media, lijkt het zeker alsof hun relatie nog steeds zo is. sterk als altijd.

Komt Jim Toth goed samen met Ava Elizabeth en Deacon Reese?

Zoals eerder vermeld, heeft Reese Witherspoon twee kinderen uit haar vorige huwelijk met Ryan Phillippe, Ava en Deacon - en een zoon genaamd Tennessee met haar huidige echtgenoot Jim Toth. Degenen die Witherspoon op sociale media bijhouden, weten zeker al dat Toth het heel goed kan vinden met zijn stiefkinderen. In een interview met People magazine onthulde Witherspoon dat hij een geweldige vader is: "Hij is een ongelooflijke man, een geweldige organisator, een geweldige leider. Hij is erg geduldig en grappig met de kinderen, en hij moedigt ze echt aan om de humor in het leven te zien."

Het lijkt er zeker op dat Ava en Deacon geen probleem hebben met de man van hun moeder. Degenen die Witherspoon op Instagram volgen, weten al dat het hele gezin (inclusief alle drie de kinderen) graag samen de feestdagen doorbrengt, maar ook graag met elkaar naar leuke branche-evenementen gaat.

Een bron voor het tijdschrift People onthulde ook dat Witherspoon erg blij is met Toth en dat hij alle kinderen geweldig heeft behandeld. Dit is wat ze onthulden: "Sinds ze met Jim is getrouwd, is Reese getransformeerd. Zelfs nu wordt ze vaak duizelig als ze over hem praat. Ze vullen elkaar heel goed aan. Jim is een geweldige vader, stiefvader en echtgenoot. Hij is haar rots in de branding."

Witherspoon's kinderen zijn momenteel 22 (Ava), 18 (Deacon) en 9 (Tennessee). Gezien het feit dat Ava en Deacon de afgelopen 11 jaar met Toth als tweede vaderfiguur hebben doorgebracht, is er geen twijfel dat ze hem als familie beschouwen.

Aanbevolen: