Jennifer Lopez helpt Beiroet 'Rise From The Ashes

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez helpt Beiroet 'Rise From The Ashes
Jennifer Lopez helpt Beiroet 'Rise From The Ashes
Anonim

Jennifer Lopez heeft de krachten gebundeld met de Libanese modeontwerper Zuhair Murad om de mensen van Beiroet de broodnodige hulp te bieden.

Toen het nieuws over de bomaanslag in Beiroet de krantenkoppen haalde, hielpen veel landen met financiële hulp, en beroemdheden gingen naar hun sociale-mediakanalen en vroegen mensen om genereus te geven aan deze gemeenschap die zo ernstig afhankelijk is van externe bronnen voor hun dagelijkse overleving. Donaties blijven binnenstromen en de hulpverlening was hartverwarmend, maar er is meer nodig, en dat is hard nodig.

Jennifer Lopez laat haar liefdadigheidskant zien, want ze heeft genereus samengewerkt met Murad in een oproep tot actie om degenen die het moeilijk hebben in Beiroet te helpen, terwijl ze ook een tastbaar aandenken biedt aan degenen die vriendelijk genoeg zijn om deel te nemen. Murad heeft een fantastische lijn T-shirts ontworpen als onderdeel van zijn merk, en JLo moedigt fans aan om ze te kopen om geld in te zamelen in deze tijd van nood.

Met je aankoop van een van Murads speciaal ontworpen t-shirts, kun je de inwoners van Beiroet 'Rise From The Ashes' helpen.

Fashionably Rising from the Ashes

Fans hebben nu de mogelijkheid om een T-shirt in beperkte oplage te kopen om de hulpverlening van verschillende reddings- en liefdadigheidsorganisaties in Beiroet te ondersteunen. Zuhair Murad is een wereldberoemde ontwerper en dit is jouw kans om een van zijn zeer beperkte ontwerpen te dragen. Op dit moment zijn er nog maar 4 dagen over voor de verkoop van deze t-shirts, dus wie niet snel genoeg handelt zal teleurgesteld zijn. De kosten van de tee's zijn zeer redelijk, vastgesteld op ongeveer $ 30 per stuk.

Jennifer Lopez steunt haar goede vriend Murad en geeft haar stem en invloed van beroemdheden om haar 129 miljoen volgers aan te moedigen snel te handelen en nu te kopen. Als Jennifer Lopez een van de geweldige t-shirts op haar Instagram-pagina modelleert, ziet ze er prachtig uit, en het is duidelijk te zien dat de shirts modieus zijn ontworpen met aandacht voor detail.

Er is geen betere manier om de slachtoffers van de tragedie te steunen.

De Verwoesting

Absoluut alles veranderde op 6 augustus voor de inwoners van Beiroet. De explosie schokte deze gemeenschap tot op het bot, waarbij minstens 150 mensen omkwamen en duizenden gewonden en nog veel meer daklozen achterbleven. Het dodental blijft stijgen omdat veel burgers blijven vechten voor hun leven te midden van de chaos van een worstelende samenleving. In een stad die al worstelde met de economische neergang te midden van een wereldwijde pandemie, was deze klap veel te veel om te verdragen.

Door een T-shirt te kopen, gaat het gegenereerde geld rechtstreeks naar mensen in nood. 100% van het gegenereerde geld gaat rechtstreeks naar OffreJoie en wordt gebruikt om humanitaire hulp te bieden aan de meest behoeftigen.

Met jouw hulp kunnen de mensen van Beiroet deze tragedie misschien 'opstaan uit de as'.

Aanbevolen: