Halloweentown was jarig en Marnie Piper helpt ons vieren

Halloweentown was jarig en Marnie Piper helpt ons vieren
Halloweentown was jarig en Marnie Piper helpt ons vieren
Anonim

Marnie Piper is de lieveling van Halloweentown, maar in de sterfelijke wereld is ze Kimberly J. Brown, en dit jaar hielp ze fans de 22e verjaardag van Halloweentown te vieren.

Twitterfans vierden feest met een groot evenement georganiseerd door Freeform als onderdeel van hun filmmarathon "31 Nights of Halloween". Kimberly J. Brown en Popsugar werkten samen met het netwerk om de verjaardag van de film te vieren en fans te laten weten dat Halloweentown inderdaad 22 werd.

Brown bleef online en tweette het evenement de hele tijd live, stopte om vragen van fans te beantwoorden en herinneringen op te halen met anderen die net zoveel van de film houden als zij.

Als je de film niet meer weet, of hem nog niet hebt gezien: het verhaal draait om een jong meisje genaamd Marnie Piper, die ontdekt dat ze een heks is. Ze komt er ook achter dat de magische stad van haar grootmoeder Aggie Cromwell (Debbie Reynolds) in de problemen zit, en ze moet haar helpen het te redden voordat het voor altijd verdwijnt - ook al wilde haar moeder nooit dat ze iets over magie wist.

Voor veel fans van de cultklassieker is dit de eerste herhaling die het Halloween-seizoen inluidt in al zijn zoete, trick-or-treating goedheid, en de festiviteiten van de feestdagen inluidt. Tweeëntwintig jaar betekent dat de meeste mensen die ervan genoten toen het werd uitgezonden nu in de dertig zijn en een van hun Halloween-favorieten met hun eigen kinderen gaan delen.

Degenen zonder menselijke kinderen kunnen ervoor kiezen om te kijken met wat voor soort vachtbaby's ze in plaats daarvan verzorgen…vooral als ze in het thema van Halloween zijn!

En natuurlijk kijken sommige mensen gewoon naar de klassieke film voor een ouderwetse dosis nostalgie uit de kindertijd.

Hoe mensen ook genieten, het is fijn dat Brown de tijd van haar leven heeft genomen om met hen te gaan zitten en te genieten. Een klein Twitter-kijkfeestje is altijd leuker als iemand die in de film heeft meegekeken, mee kan kijken en details kan geven achter de schermen.

Als je Halloweentown dit jaar weer wilt zien, of als je het deze keer hebt gemist, wordt het regelmatig uitgezonden in Freeform's 31 Nights of Halloween-line-up. Je kunt ook op elk moment op Disney+ kijken.

Aanbevolen: