Dit is waarom Lady Gaga nep okselhaar gebruikt

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Lady Gaga nep okselhaar gebruikt
Dit is waarom Lady Gaga nep okselhaar gebruikt
Anonim

Lady Gaga's snelle opkomst tot roem is zeker een verhaal dat de moeite waard is om te vertellen, maar het was niet alleen haar stem die de aandacht van mensen trok. Gaga, die in 2008 debuteerde met haar album "The Fame", stond sneller op de eerste plaats dan iemand had kunnen vermoeden. Hoewel haar zang altijd goed was, heeft Lady Gaga in de loop van haar carrière een aantal creatieve en artistieke kledingkeuzes verwerkt.

Ondanks dat fans er steeds meer aan gewend raken om Gaga te zien in een reeks pruiken, kostuums en rode loper looks, was één ding dat zowat ieders aandacht trok, toen de "Chromatica"-zanger koos voor wat turkoois okselhaar! De keuze was gedurfd, maar aangezien we het over Lady Gaga hebben, weet je dat er altijd een reden achter zit. Dat gezegd hebbende, dit is waarom Gaga besloot nep okselhaar te gebruiken!

Blauw haar, maakt niet uit

Lady Gaga staat erom bekend dat ze een deuntje of twee kan dragen, maar toen de artiest voor het eerst begon, waren haar kostuums het enige waar iedereen over kon praten. Of het nu de vleesjurk was, aankomen bij de Grammy's in een ei of hakken en haar zo groot als je je kunt voorstellen, Gaga heeft het allemaal gedaan. Hoewel ze zeker al haar modegebied heeft bedekt, is er één kostuumkeuze waarmee Gaga ging en die een paar mensen echt in de war bracht.

In 2011 voerde Lady Gaga haar hit "Hair" uit tijdens de MuchMusic Awards in Toronto, Canada. Fans waren meteen geobsedeerd door de "Born This Way"-turquoise pruik van zangers, maar op het tweede gezicht konden het publiek en de kijkers thuis Gaga's nepblauwe okselhaar zien dat bij elkaar paste. De zangeres droeg nep turquoise haar onder haar armen en op haar broek, maar dit was geen trend, het was een statement.

Hoewel Lady Gaga haar modekeuzes zeker heeft onderzocht voor een dramatisch effect, waren haar turquoise oksels helemaal expres. De zangeres ging door en koos voor okselhaar als onderdeel van een beweging die grenzen verlegt waardoor vrouwen volledig au naturel kunnen gaan als ze dat willen! Gaga is ook niet de enige die heeft deelgenomen aan de beweging. Voormalig Disney-ster en popzangeres Miley Cyrus is om dezelfde reden ook aan boord gekomen.

Miley is ook een belangrijke figuur geweest in de strijd tegen schoonheidsbeperkingen en normen die aan vrouwen worden opgelegd, met name in de entertainmentindustrie. Het publiek had veel vragen over de beweging, maar Lady Gaga noch Miley Cyrus geeft om wat iemand denkt! Als er één ding is dat sommige van onze favoriete popsterren blijven bewijzen, is dat er niet mee gespeeld mag worden, en terecht!

Aanbevolen: