Twitter wil dat Madonna's dochter Lourdes zich scheert nadat ze okselhaar heeft laten zien op het Met Gala

Twitter wil dat Madonna's dochter Lourdes zich scheert nadat ze okselhaar heeft laten zien op het Met Gala
Twitter wil dat Madonna's dochter Lourdes zich scheert nadat ze okselhaar heeft laten zien op het Met Gala
Anonim

Madonna's dochter Lourdes Leon wordt vanmorgen aangevallen door Twitter-trollen nadat foto's van het Met Gala van gisteravond lieten zien wat sommige critici online hebben besloten dat het een beetje te onsmakelijk is.

Het 24-jarige model en dochter van de best betaalde artiest in de muziek zag er opvallend uit in een Moschino-jurk van Jeremy Scott, een sprankelende tweedelige combinatie van fuschia-bh en rok.

Maar het was wat de bikini-stijl h altertop van de outfit onthulde dat mensen van streek maakte. Leon poseerde op de rode loper tijdens haar eerste Met Gala-evenement, stak haar tong uit en hief haar armen hoog boven haar hoofd, en liet trots haar okselhaar zien.

Naar verwachting waren de online trollen er snel bij om te klagen. "Wanhopig op zoek naar aandacht", schreef een commentator, verwijzend naar de klassieke film van haar moeder uit 1985 met dezelfde naam.

"Okselhaar is een dealbreaker, sorry dat het vies is", voegde een ander eraan toe. En de reacties bleven komen.

"Tijdens het Met Gala pronkte Madonna's dochter, Lourdes, trots met haar ruime okselhaar. Hoe dik? Ze zag eruit alsof ze twee Kardashian-zussen in hoofdlokken had", viel een Twitter-pestkop aan.

"Op het Met Gala pronkte Madonna's dochter, Lourdes, trots met haar ruime, weerbarstige okselhaar. 'Wauw, dat is echt sexy', zei geen mens, " beweerde iemand anders.

En een trol was zeker niet geïnspireerd door Leons ontslag van het scheermes. "Aan alle vrouwen die mijn wederzijdse zijn, scheer je verdomde oksels," twitterden ze, "het is vies om daar haar te laten groeien."

En een criticus is zelfs bang dat ze deze "trend" vaker zullen moeten zien als ze naar rode loperfoto's kijken. "Dus ik denk dat dit okselhaar-ding nu een ding zal zijn?" Zij schreven."Er is maar één zogenaamde beroemdheid nodig om de beweging te starten."

Dit is niet de eerste keer dat de Vogue-covergirl haar lichaamshaar laat zien. In 2017 ontketende ze een internetdebat over het scheren van de oksels nadat paparazzi foto's had gemaakt van de toen 20-jarige die op vakantie in Miami pronkte met okselhaar. Ze verscheen vaak met dezelfde look op haar Instagram en voor fotoshoots, waaronder een Marc Jacobs-campagne in februari 2021.

Wat betreft haar moeder, die zelf geen onbekende is in controverse, steunt Madonna haar dochter, die gedurende tientallen jaren in de schijnwerpers met dezelfde blik op en neer zwaaide.

“Ik zag hoe populaire meisjes zich moesten gedragen om de jongens te krijgen. Ik wist dat ik daar niet in kon passen. Dus besloot ik het tegenovergestelde te doen. Ik weigerde make-up te dragen, een kapsel te hebben", vertelde Madonna in 2011 aan Harper's Bazaar. "Ik weigerde me te scheren. Ik had harige oksels.”

Aanbevolen: