Twitter blijft Madonna's dochter, Lourdes, pesten over haar okselhaar

Twitter blijft Madonna's dochter, Lourdes, pesten over haar okselhaar
Twitter blijft Madonna's dochter, Lourdes, pesten over haar okselhaar
Anonim

Madonna staat bekend als de "Queen of Pop", en nu probeert haar dochter, Lourdes Leon, ook naam te maken - maar ze vindt het moeilijk om dat te doen. De 24-jarige opende zich onlangs voor Vogue om geruchten te corrigeren dat haar moeder voor haar betaald heeft, maar Twitter-gebruikers pesten haar nog steeds - nu voor haar okselhaar bovenop al het andere.

Leon is de oudste van Madonna's zes kinderen, van wie ze er vier heeft geadopteerd. Madonna had haar met ex-vriend, Carlos Leon, die acteur en personal trainer is.

Ondanks het opgroeien met een beroemde en rijke moeder, wil Leon werken en naam maken. Ze is danseres en model, en verscheen in campagnes van Marc Jacobs en Stella McCartney. Onlangs sierde ze de cover van Vogue samen met Bella Hadid, Kaia Gerber en vijf andere jonge modellen.

Ze sprak ook met Vogue over hoe het echt is om de dochter van Madonna te zijn.

"Mensen denken dat ik deze talentloze rijke jongen ben die alles aan haar heeft gegeven, maar dat is niet zo." Volgens Vogue betaalde Leon ook haar eigen collegegeld.

Het interview en de krantenkoppen die kort daarna kwamen, hadden Twitter-gebruikers aan het praten, met veel pesterijen en spot met Leon:

Het was niet alleen haar talent en carrière die Twitter-gebruikers bespotten, maar ook haar okselhaar. Zestien weken geleden plaatste Madonna een foto op Instagram waarop Leons okselhaar zichtbaar was.

Het bericht trok om de verkeerde redenen de aandacht van gebruikers van sociale media. In plaats van zich te concentreren op de liefde tussen de moeder en dochter die werd getoond, besloten gebruikers van sociale media zich te concentreren op haar lichaam en persoonlijke verzorgingskeuzes.

Toen nieuwszenders Leon's laatste Vogue-interview promootten, kwam het onderwerp van haar okselhaar weer naar voren.

Leon is niet de eerste persoon in de publieke belangstelling die okselhaar draagt. Lady Gaga heeft de beroemde sport geverfd okselhaar als onderdeel van een beweging om vrouwen te normaliseren die zo natuurlijk gaan als ze willen als het om hun lichaam gaat.

En ondanks wat Twitter-gebruikers misschien over Leon denken, lijkt haar moeder haar terug te hebben. In een interview in 2019 met Vogue sprak Madonna lovend over haar oudste kind:

"Ik ben groen van jaloezie omdat ze ongelooflijk is in alles wat ze doet - ze is een ongelooflijke danseres, ze is een geweldige actrice, ze speelt prachtig piano, ze is veel beter dan ik op de talentafdeling."

Het lijkt alsof Leon echt haar eigen persoon is, en haar fans op sociale media blijven haar steunen.

Aanbevolen: