Fans denken dat dit Jerry Seinfelds slechtste moment op Seinfeld was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit Jerry Seinfelds slechtste moment op Seinfeld was
Fans denken dat dit Jerry Seinfelds slechtste moment op Seinfeld was
Anonim

Als je een fan bent van geweldige tv-programma's, heb je waarschijnlijk de tijd genomen om Seinfeld een keer of twee te kijken. Het wordt tenslotte door velen beschouwd als de beste sitcom die ooit is uitgezonden, wat veel lof is. Dingen waren niet altijd gemakkelijk tijdens het filmen, en sommige afleveringen brachten de show in heet water, maar ondanks dat ze alleen werkrelaties hebben, was de cast van de show samen briljant.

Hoewel mensen dol zijn op het personage van de show, kunnen ze allemaal erkennen dat de personages echt vreselijke momenten hebben gehad. Dit omvat de hoofdrol van de show, en een fan benadrukte een bijzonder vreselijk moment van hem dat mensen nog steeds hun hoofd niet kunnen wikkelen.

Laten we eens kijken welk Jerry-moment het ergste van allemaal is!

'Seinfeld' is een klassieker

In de jaren tachtig maakte Seinfeld zijn officiële debuut op tv. De show over niets was zeker niet meteen een succes, maar NBC bleef erbij en toen het eenmaal zijn groove had gevonden, veranderde Seinfeld in een krachtpatser die sommigen beschouwen als het beste tv-programma aller tijden.

Gecreëerd door Larry David en Jerry Seinfeld, had de show in een ander tijdperk heel goed kunnen floppen. Timing is alles in entertainment, en gelukkig had NBC gelijk om de show wat ruimte te geven voor ontwikkeling.

Gedurende 9 seizoenen en 180 afleveringen was Seinfeld een dominante kracht die maar weinigen konden evenaren. Het had iconische afleveringen, hilarische citaten en een aantal momenten waar mensen nog steeds over praten. Ondanks dat ze al 22 jaar niet meer in de ether zijn, stemmen mensen nog steeds af en kijken ze regelmatig naar deze show, iets waar maar weinig anderen aanspraak op kunnen maken.

De personages in de show waren echt wat het opviel. Elke aflevering ging over alledaagse, dagelijkse dingen, maar de personages die zich er een weg doorheen banen, is wat mensen uiteindelijk boeide en ervoor zorgden dat ze terug bleven komen voor meer. Houd van ze of haat ze, deze personages hebben de show gemaakt tot wat het was.

Hoe goed de personages in de show ook waren, ze hadden nog steeds hun fouten, waardoor ze allemaal een aantal echt vreselijke momenten beleefden.

De personages hadden hun slechte momenten

Mensen hebben geklonken over de personages en hun slechtste momenten in de show, en het is interessant om over deze momenten te lezen zonder de context van de show of een lachtrack om dingen mogelijk op te fleuren.

Bij het voorschotelen op Elaine sloeg één persoon twee vliegen in één klap.

"Elaine heeft een hond gekidnapt en achtergelaten in het midden van nergens. Dat was erger dan alles wat ze bij Peterman deed. Ook de soep-nazi's-business vernietigen", schreven ze.

Een andere gebruiker plukte een solide moment om het slechtste van George te laten zien.

"George duwt kinderen en oude dames uit de weg en slaat de deur achter zich dicht in The Fire."

Discussies als deze zijn eindeloos, vooral voor een show als Seinfeld, waar de personages soms notoir verschrikkelijk waren.

Natuurlijk heeft dit onderwerp zijn lelijke kop opgestoken bij Jerry, die meer dan zijn deel van de slechte momenten had.

Jerry's slechtste moment

Dus, wat is het ergste dat Jerry deed tijdens de show? Nou, als je een fan moet geloven, dan is het een berucht moment met een verboden stuk cake.

"Seizoen 2, aflevering 9, "The Deal". Jerry Seinfeld steelt de cake van Elaine's kamergenoot uit de koelkast. Hij vraagt Elaine of het van haar is, ze zegt dat het van haar kamergenoot is. Dit wetende, neemt hij een een enkele hap, zet hem dan neer en gaat naar huis. Ik weet dat Jerry niet altijd de aardigste is, maar dit zijn de acties van een gek ", schreef de Reddit-gebruiker.

We moeten de eer geven waar het moet, want dit is een uitstekende keuze voor zijn slechtste moment. Het is iets waar een verstandig persoon niet van zou dromen, en toch ging hij door en deed het.

Blijkbaar was die gebruiker niet de enige persoon die dacht dat dit een verschrikkelijk moment van hem was.

"We hebben deze aflevering een uur geleden letterlijk bekeken en hadden een discussie over wat een klootzak het was. Waarom alleen een hapje eten? Waarom op het aanrecht laten staan? Het was allemaal belachelijk", beaamt een andere gebruiker.

In diezelfde thread deelden andere mensen enkele van zijn meest beruchte momenten.

"Een bommelding naar het Yankee-stadion bellen", schreef iemand.

Dit was ook een uitstekende keuze. Het is allemaal fictief, maar het was toch een moment dat fans thuis volledig verbijsterd achterliet.

Jerry had echt vreselijke momenten, maar deze spant duidelijk de kroon, om zo te zeggen.

Aanbevolen: