Fans denken dat dit Monica's slechtste moment op vrienden was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit Monica's slechtste moment op vrienden was
Fans denken dat dit Monica's slechtste moment op vrienden was
Anonim

Er zijn maar weinig shows in de tv-geschiedenis die zo groot waren als Friends tijdens zijn topjaren op het kleine scherm. Achter de schermen ging het niet altijd even soepel en sommige gasten waren moeilijk om mee om te gaan, maar de show luisterde elke week naar het publiek en kon jarenlang zijn plaats aan de top behouden.

De show had geweldige personages en ze hebben allemaal een geweldige bijdrage geleverd aan de erfenis van de show. Voor het grootste deel waren het goede mensen, maar ze hadden allemaal een donkere kant die zo nu en dan naar voren kwam.

Monica Geller was misschien soms aardig, maar fans hebben haar slechtste moment vastgesteld. We hebben alle details hieronder!

'Friends' is een iconische show

Van september 1994 tot mei 2004 was Friends een juggernaut op NBC die zijn plaats in de geschiedenis bevestigde als een van de beste en meest geliefde sitcoms van zijn tijd. Natuurlijk waren er nog tal van andere geweldige dingen om naar te kijken in de jaren '90, maar miljoenen fans konden gewoon geen genoeg krijgen van die zes vrienden die in New York wonen.

De cast had een hoop jong talent, en een decennium lang konden fans ze iconische personages zien spelen die allemaal opgroeiden en zich op verschillende paden in het leven waagden. De show had zeker zijn over-the-top momenten, maar het was op zoveel niveaus herkenbaar, wat echt heeft bijgedragen aan het succes van al die jaren geleden.

Dankzij het schrijven van de show voelden de personages echt aan, en het optreden van de cast in elke aflevering hielp de zaken naar een ander niveau te tillen. Deze combinatie houdt mensen verslaafd na hun eerste horloge.

Hoewel de personages de show hebben gemaakt dankzij zoveel geweldige momenten, is de waarheid dat ze allemaal meer dan een paar keer wat lelijkheid vertoonden.

Monica was niet de enige met vergeetbare momenten

Goed geschreven karakters zijn niet altijd goed en ook niet altijd slecht. Er moet daar een zekere tweedeling zijn, en gelukkig hadden de hoofdpersonages van Friends allemaal een paar slechte momenten om het goede in evenwicht te brengen.

Joey is bijvoorbeeld een personage dat universeel geliefd is, en hoewel hij normaal goed is, had hij een moment dat opv alt als legitiem slecht.

"Joey laat een gehandicapte vrouw achter in de wildernis nadat ze haar houten been heeft verbrand", zei een fan op Reddit.

Lijkt een beetje uit karakter, maar de slechte momenten maken ook deel uit van wie hij is.

Chandler is een ander personage waar mensen van houden, maar ondanks al zijn goede eigenschappen toonde hij wat wreedheid in de show.

"Ik weet niet zeker of dit het ergste is dat ooit door een van hen is gedaan, maar een moment dat in me opkomt, is wanneer Chandler genoeg heeft van het sporten met Monica en haar zo depressief maakt dat ze alle energie kwijt is en een dutje. Het is een ongewoon wreed moment van hem en eerlijk gezegd een vrij donkere scène, " benadrukte een andere fan.

Het onderwerp van de personages en hun slechtste momenten was gericht op elk lid van de kerngroep, en als het op Monica aankomt, is er één duivels moment dat op de slechtst mogelijke manier opv alt.

Monica's slechtste moment was tijdens de adoptie

Dus, wat is het ergste dat Monica Geller deed toen ze op Friends zat? Hoewel er een aantal geweldige keuzes waren door fans, is er een bepaald moment dat voor velen lijkt op te vallen.

"Mm, ja, ik probeerde Erica's baby (baby's!) te adopteren door te liegen over wie ze is… Ik sympathiseerde met Monica, maar het was nog steeds erg egoïstisch en eerlijk gezegd was ik bij Erica toen ze haar riep ze vertellen de waarheid. Ik ben blij dat Chandler Monica wat verstand heeft kunnen aanpraten, en dan krijgen we een van de beste Chandler-scènes, imho ", schreef een Reddit-gebruiker.

Dit is zo'n geweldige keuze, en veel mensen zijn het erover eens dat dit het ergste is dat Monica in de show heeft gedaan.

Hoe berucht dit moment ook is, het is niet het enige dat meerdere keren opdook tijdens deze discussie.

"Phoebe en Mike's repetitiediner en bruiloft - ze was verschrikkelijk", schreef iemand anders.

Nogmaals, dit is een geweldige keuze, want iedereen die naar die afleveringen keek, had onmogelijk de manier kunnen vinden waarop Monica zich gedroeg. Elk personage heeft zijn slechte momenten, maar de repetitie en bruiloft van Phoebe en Mike was een ander niveau van slecht.

Monica Geller heeft zoveel geweldige momenten en sympathieke eigenschappen, maar wat ze deed toen ze Erica's baby's probeerde te adopteren, was gewoon verschrikkelijk. Het laat alleen maar zien dat zelfs personages waar we van houden een aantal ernstige gebreken hebben.

Aanbevolen: