Fans denken dat dit gemakkelijk de slechtste 'survivor'-speler in de geschiedenis van de show is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit gemakkelijk de slechtste 'survivor'-speler in de geschiedenis van de show is
Fans denken dat dit gemakkelijk de slechtste 'survivor'-speler in de geschiedenis van de show is
Anonim

Voor het grootste deel van de geschiedenis van Survivor wilden fans dat de show een groep voormalige winnaars samenbracht om te strijden om de hoofdprijs. Lange tijd leek dat echter een onmogelijkheid, omdat zoveel voormalige Survivor-winnaars op andere manieren succes hebben geboekt. Gelukkig schokte de show fans door fans te geven wat ze wilden met het 40e seizoen, Winners at War. Als gevolg daarvan en het feit dat de show een pauze nam na het filmen van Winners at War vanwege de COVID-19-pandemie, zien veel fans het 40e seizoen als het einde van een hoofdstuk.

Nu Survivor een soort wedergeboorte heeft ondergaan met het begin van het 41e seizoen, is het de perfecte tijd om terug te kijken op de geschiedenis van de show. Het is niet verwonderlijk dat wanneer de meeste Survivor-fans herinneringen ophalen, ze zich concentreren op de beste spelers van de serie. Het is echter even fascinerend om na te denken over de slechtste spelers in de meer dan twintigjarige geschiedenis van de shows. Gelukkig hebben sommige Survivor-fans gedebatteerd over de armste spelers van de show en er lijkt een consensus te bestaan over welke concurrent de slechtste van de slechtste is.

Andere kanshebbers

Op de r/survivor-subreddit zijn er verschillende discussies geweest waarin fans debatteerden over wie de slechtste speler aller tijden van Survivor is. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat elk onderwerp waarover op internet kan worden gedebatteerd, mensen met totaal verschillende meningen naar voren zal brengen. Daarom zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er verschillende Survivor-concurrenten zijn geweest die worden beschouwd als in de running voor de slechtste speler aller tijden kroon.

Als je bedenkt hoe het haar beide seizoenen verging, is het verbazingwekkend dat Francesca Hogi niet door meer mensen als de slechtste Survivor-speler aller tijden wordt beschouwd. Francesca werd tenslotte als eerste weggestemd tijdens haar eerste seizoen na een zeer gedenkwaardig argument met Phillip Sheppard. Gelukkig voor haar was het zo duidelijk dat Francesca een zeer intelligent persoon is die een heel slechte pauze kreeg, zodat ze mocht terugkeren voor nog een seizoen samen met haar voormalige vijand Phillip. Verbazingwekkend genoeg viel Francesca Phillip een tweede keer aan en werd ze opnieuw als eerste weggestemd. Aangezien zij de enige overlevende is die twee keer als eerste is weggestemd, is dat een goede reden om Francesca de slechtste speler ooit te noemen. Het is echter nog steeds heel goed mogelijk dat Francesca veel beter zou hebben gepresteerd als Phillip niet beide seizoenen op het strand was geweest.

Natuurlijk zijn er tal van andere slechtste Survivor-spelers aller tijden, waaronder Colton Cumbie die schijnbaar twee keer stopte, hoewel hij zijn eerste exit de schuld gaf van ziekte. J'Tia Taylor is ook in de race voor het saboteren van het voedsel van haar stam in woede, en torpedeert daarom elke kans om op lange termijn in het spel te blijven. Andere lowlight-spelers van Survivor-strategie zijn onder meer B. B. Anderson, Drew Christy, Garrett Adelstein, Jacob Derwin en Zane Knight.

De slechtste speler van allemaal

Volgens IMDb-gebruikers is Survivor: Nicaragua een van de slechtste seizoenen in de geschiedenis van de show. Alsof dat nog niet erg genoeg was, wordt de winnaar van het seizoen, Jud "Fabio" Birza, vaak beschouwd als de slechtste in de geschiedenis van de serie. Immers, ook al lijkt hij een heel aardige vent, zijn greep op de strategie van de show lijkt op zijn zachtst gezegd zwak te zijn. Alsof dat nog niet erg genoeg was, beschouwen veel kijkers iemand uit hetzelfde seizoen, NaOnka Mixon, als de meest woede-opwekkende speler aller tijden. Met dat alles in gedachten, is het verre van verrassend dat de eerste schoen van het seizoen vaak de slechtste Survivor-speler in de geschiedenis wordt genoemd.

Vanaf het moment dat Wendy Jo DeSmidt-Kohlhoff op het scherm verscheen, kostte het kijkers geen tijd om te beseffen dat ze een personage is. Uiteraard extreem spraakzaam, zegt Wendy Jo snel dat haar man heeft voorspeld dat zij de eerste persoon zal zijn die wordt weggestemd als ze zichzelf niet kan beheersen. Om die reden doet Wendy Jo DeSmidt-Kohlhoff haar best om onder de radar te vliegen, wat duidelijk is voor kijkers die haar enthousiaste biechtstoelen zien. In een verbazingwekkende wending van de gebeurtenissen, werken Wendy Jo's pogingen om ingetogen te lijken al snel averechts omdat haar stamgenoten haar als zwak beschouwen. Als gevolg hiervan is het een groot probleem voor Wendy Jo als ze naar de eerste stamraad gaat.

Bewust dat ze op het hakblok staat, kiest Wendy Jo ervoor om haar eerdere strategie om te keren door haar ware persoonlijkheid los te laten terwijl ze haar eigen lof zingt in een poging haar stamgenoten ervan te weerhouden haar weg te stemmen. Helaas werkt dit ook op de een of andere manier averechts als Wendy Jo's gepassioneerde verdediging van zichzelf een aantal van haar stamgenoten de verkeerde kant op wrijft en ze haar als irritant bestempelen voor de camera. Uiteindelijk stemmen Wendy Jo's stamgenoten unaniem om haar uit het spel te verwijderen.

In alle eerlijkheid tegenover Wendy Jo DeSmidt-Kohlhoff, moet worden opgemerkt dat ze een heel aardig persoon lijkt en het is altijd mogelijk dat ze het in een ander seizoen beter zou hebben gedaan. Alles wat Wendy Jo op het eiland deed, leek echter averechts te werken, ze was de eerste die in haar seizoen werd weggestemd en niemand in haar stam was bereid haar in de buurt te houden. Om al deze redenen is het gemakkelijk in te zien waarom veel fans het erover eens zijn dat Wendy Jo de slechtste Survivor-speler ooit is. In feite heeft een YouTuber zelfs een video samengesteld waarin de ongelukkige aard van Wendy Jo's korte overlevingstermijn wordt beschreven.

Aanbevolen: