Deze Hollywood-beroemdheden verschenen op shows voor woningrenovatie

Inhoudsopgave:

Deze Hollywood-beroemdheden verschenen op shows voor woningrenovatie
Deze Hollywood-beroemdheden verschenen op shows voor woningrenovatie
Anonim

De meeste beroemdheden kunnen hun huizen laten renoveren wanneer ze maar willen, of ze kunnen zelfs heel snel en zonder complicaties een ander, beter huis krijgen. Het is duidelijk dat de meeste mensen die mogelijkheid niet hebben. Maar sommigen van hen hebben een bijzondere luxe: beroemde vrienden.

Shows zoals de Celebrity IOU van Property Brothers en Secret Celebrity Renovation stellen publieke figuren in staat om hun waardering te tonen aan de mensen van wie ze houden door hen een huisrenovatie te schenken om hun leven gemakkelijker te maken, of zelfs gewoon om hen hun liefde te tonen. Hier zijn enkele van de beroemdheden die deel hebben uitgemaakt van dat soort shows.

7 Wayne Brady

Wayne Brady's verschijning op de CBS-huisrenovatieshow, Secret Celebrity Renovation, bracht fans over de hele wereld in vervoering. In deze show sluiten beroemdheden zich aan bij gastheer Nischelle Turner en geven ze een van de goede vrienden of familieleden van de beroemdheid een huisrenovatie als blijk van hun waardering. Wayne Brady koos zijn tante Lilly. Voor Nischelle was Wayne's episode een zeer emotionele episode, en ze was blij dat hij er was.

"Volledige openheid, Wayne is buiten dit mijn goede vriend", legde ze uit. "We zijn al heel lang goede vrienden. Ik beschouw zijn familie als mijn familie. Toen we deze serie aan het maken waren, belde ik hem en zei: 'Wayne, ik wil dat je deel uitmaakt van deze serie', omdat Ik ken ook zijn achtergrondverhaal. Ik weet dat het gevuld is met veel liefde."

6 Brad Pitt

Deelname aan een show van twee mannen die zelf als beroemdheden kunnen worden beschouwd, verscheen Brad Pitt in een aflevering van de speciale Celebrity IOU van de Property Brothers. Met de hulp van Drew en Jonathan Scott kon Brad Pitt een goede vriend van hem een geweldig cadeau geven.

De gelukkige vriend was Jean Black, een visagist die met veel belangrijke beroemdheden heeft gewerkt, waaronder Brad, en hun professionele relatie ontwikkelde zich tot een vriendschap. Brad wilde iets speciaals voor haar doen en accepteerde het aanbod van de Property Brothers om haar huis in Los Angeles te renoveren. Het was een heel speciale aflevering.

5 Chris Paul

Een andere beroemdheid die deelnam aan de Secret Celebrity Renovation-show was de NBA-ster, Chris Paul. Vorig jaar besloot hij dat hij zijn grootouders een verrassing wilde geven om zijn waardering en dankbaarheid te tonen voor al hun liefde en de nooit aflatende steun die ze hem hebben gegeven, gedurende zijn hele carrière en zijn leven in het algemeen. Hij ging terug naar North Carolina, waar zijn grootouders het grootste deel van hun leven hadden gewoond, en gaf hun huis een make-over die de essentie van hun huis behield en tegelijkertijd het comfort en de technologie verbeterde. Chris Paul vertelde ook over alles wat zijn grootouders hem hadden geleerd en hoe ze hem hebben gemaakt tot de man die hij nu is.

4 Viola Davis

In haar aflevering van Celebrity IOU van Property Brothers besloot Viola Davis haar beste vriendin een huisrenovatie cadeau te doen. De actrice ontmoette haar vriendin Michelle O'Neill voor het eerst op The Juilliard School in New York City. Ze werden toen kamergenoten, en hoewel hun carrière hen in verschillende richtingen bracht, bleven ze heel dichtbij en hielpen ze elkaar door moeilijke tijden in hun leven.

Viola definieerde Michelle als een gever en verklaarde: "Ik begrijp de gevers in de wereld - echt waar. Maar af en toe denk ik dat de gever uitgeput en uitgeput kan raken en moet onthoud dat ze ook een geschenk zijn voor mensen. Dus deze renovatie van haar huis is mijn geschenk aan haar."

3 Lauren Alaina

Toen het haar beurt was om in Secret Celebrity Renovation te verschijnen, besloot Lauren Alaina een mentor van haar te belonen voor al haar harde werk en begeleiding. Lauren is nu een beroemde zangeres, en ze werd bekend als een Amerikaanse idool runner-up, maar haar mentor, Susan Bradley, komt niet uit de muziek. Ze was haar cheerleadercoach.

"Ik heb niet geaarzeld om Susan Bradley te kiezen," antwoordde ze op de vraag wiens huis ze zou renoveren. "Ze heeft zo'n impact op mijn leven gehad. Om enig licht te kunnen werpen op hoe ik ben geworden wie ik ben, en om iemand te laten zien die daar zoveel invloed op had, is gewoon een geweldig idee. De show heeft zoveel hart, en ik denk dat de wereld nu een hart nodig heeft. We hebben licht nodig in deze wereld, en deze show is niets anders dan licht."

2 Melissa McCarthy

Melissa McCarthy had ook de kans om iets terug te doen voor de mensen die ze als haar helden beschouwt op de Celebrity IOU-special. Ze koos Jim en Connie, een getrouwd stel gepensioneerde politieagenten en haar oom en tante. Melissa zei dat ze hen niet alleen wilde terugbetalen voor hun onvoorwaardelijke liefde en steun, maar ook voor hun dienst aan de gemeenschap, en ze kreeg de kans om dat te doen door hun huis te renoveren.

"De kans krijgen om dit te doen voor mijn tante Connie en oom Jim is zo geweldig. Ze zijn twee van de aardigste mensen en ze stellen zichzelf niet op de eerste plaats, "legde ze uit. De meest vrijgevige mensen verwaarlozen vaak hun eigen behoeften, maar Melissa wilde dat verhelpen, en ze deed dat in een zeer emotionele aflevering van de toon.

1 Rebel Wilson

Rebel Wilson koos haar toen onlangs getrouwde beste vriend als ontvanger van de gratis huisrenovatie. Nicole is een kapper die, samen met haar man, het grootste deel van hun spaargeld aan een huis had uitgegeven toen ze in het huwelijksbootje stapten, en hoewel het huis erg mooi was, hadden ze geen geld meer om wat onderdelen te repareren die gerepareerd moesten worden. Rebel Wilson besloot tussenbeide te komen en het paar een cadeau te geven wat ze een 'buitenoase' noemde. Ze had hun hele achtertuin gerenoveerd en klaar voor het nieuwe leven van het gelukkige paar.

Aanbevolen: