We zijn deze acteurs helemaal vergeten, verschenen op wet & Order: SVU

Inhoudsopgave:

We zijn deze acteurs helemaal vergeten, verschenen op wet & Order: SVU
We zijn deze acteurs helemaal vergeten, verschenen op wet & Order: SVU
Anonim

Misdaaddrama's kunnen enkele van de krachtigste en meest impactvolle shows op het kleine scherm zijn, en als er een goed genoeg wordt gedaan, kan het een enorm succes worden dat tonnen fans trekt. Sommige van deze misdaadshows kunnen zelfs de geschiedenis ingaan als echte klassiekers, en ze helpen de lat hoger te leggen voor de shows die erna komen. In de loop van de tijd heeft Law & Order: SVU zichzelf gecementeerd als een geweldige show, met veel dingen die zelfs de grootste fans nog steeds niet weten.

De serie is al jaren bezig en sommige artiesten hebben naam gemaakt in de show. Christopher Meloni, bijvoorbeeld, heeft zojuist aangekondigd dat hij terugkomt. Er is ook een uitzonderlijk aantal beroemdheden geweest die rollen in de show hebben gekregen. Of het nu voor één aflevering is of voor meerdere, deze artiesten hebben allemaal hun stempel gedrukt op de serie.

Vandaag gaan we kijken naar enkele acteurs die mensen vergeten waren op Law & Order: SVU.

15 Brittany Snow speelde een bipolaire tiener in seizoen zeven

Bretagne Sneeuw SVU
Bretagne Sneeuw SVU

Brittany Snow staat misschien bekend om haar werk in de Pitch Perfect-franchise, maar fans met een arendsoog kennen haar misschien ook van haar tijd bij SVU. Ze was een bipolaire tiener in de serie en ze was er een korte tijd in seizoen zeven. Dit zou een solide optreden van Snow zijn.

14 Bradley Cooper was een skeevy advocaat in seizoen zes

Bradley-Cooper SVU
Bradley-Cooper SVU

Bradley Cooper is een van de beroemdste mensen in de entertainmentindustrie en hij heeft laten zien een fantastische artiest te zijn die zichzelf zelfs een Oscar-nominatie heeft opgeleverd. In seizoen zes werd Cooper in de schoot geworpen en speelde hij een advocaat die fans van de show haatten.

13 Amanda Seyfried zocht gerechtigheid in seizoen zes

Amanda Seyfried SVU
Amanda Seyfried SVU

Amanda Seyfried is een van de meest getalenteerde artiesten in de entertainmentindustrie. Ze kan het niet alleen vasthouden in een rol op het grote of kleine scherm, maar ze kan ook zingen en dansen. Seyfried's SVU-rol zorgde ervoor dat ze gerechtigheid zocht in het zesde seizoen van de show.

12 Milo Ventimiglia had een geheime relatie in seizoen vijf

Milo Ventimiglia SVU
Milo Ventimiglia SVU

Milo Ventimiglia is een fantastische artiest die het grootste deel van zijn succes op het kleine scherm heeft gevonden. Hoewel hij in solide films is verschenen, blijft zijn werk aan This Is Us en Gilmore Girls zijn beste. Op SVU was hij verwikkeld in een geheime relatie en in een hele wereld van problemen.

11 Brooke Shields probeerde haar hand bij ontvoering in seizoen negentien

Brooke Shields SVU
Brooke Shields SVU

Brooke Shields zit al jaren in het vak en is naar de top van de stapel gestegen als model en actrice. Ze bracht een behoorlijk deel van de tijd door in de show en veroorzaakte opschudding toen haar personage de zoon van Olivia Benson ontvoerde. Dit leverde uiteindelijk veel buzz op van kijkers.

10 Robin Williams speelde een activist in seizoen negen

Robin Williams SVU
Robin Williams SVU

Robin Williams stond misschien bekend om zijn komische genie, maar hij was ook een capabele acteur die het echt kon opwinden als de rol erom vroeg. Hij was een verre schreeuw van zijn grappige zelf op SVU, en de dramatische wending was er een die fans graag zagen.

9 Cynthia Nixon speelde een vals beschuldigde moeder in seizoen negen

Cynthia Nixon SVU
Cynthia Nixon SVU

Cynthia Nixon staat misschien bekend om haar tijd in de serie Sex and the City, maar ze had nog tal van andere indrukwekkende credits op haar naam staan. Tijdens haar periode bij SVU gaf ze een ongelooflijke prestatie in seizoen negen. Deze prestatie leverde haar een Primetime Emmy-overwinning op voor Outstanding Guest Actress in een dramaserie.

8 John Stamos was een manipulator in seizoen twaalf

John Stamos SVU
John Stamos SVU

John Stamos is iemand die er nooit om bekend stond dat hij gemene rollen op zich nam, maar zijn tijd bij SVU zag hem een nieuwe weg inslaan en daarbij indruk maken op mensen. Stamos was een meester-manipulator en een vader van velen in de show, maar het zou niet goed aflopen voor zijn karakter.

7 Jennifer Love Hewitt had hulp nodig van Olivia Benson in seizoen twaalf

Jeniffer houdt van Hewitt SVU
Jeniffer houdt van Hewitt SVU

Als iemand die jarenlang gedijt op het grote en kleine scherm, was Jennifer Love Hewitt de perfecte keuze voor iemand om in de show te verschijnen. Ze kreeg een rol in seizoen twaalf van de serie en speelde iemand die hulp en verandering nodig had.

6 Bob Saget speelde een geminachte minnaar in seizoen acht

Bob Saget SVU
Bob Saget SVU

Fans van televisie uit de jaren 90 zijn maar al te bekend met Bob Saget, aangezien hij de hoofdrol speelde in Full House en hostingtaken had bij AFV. Saget is sindsdien blijven landen, inclusief een stint op SVU. Het personage van Saget, Glenn, zat in het nauw en was een hoofdverdachte in een zaak.

5 Ty Burrell speelde een vastberaden advocaat in seizoen drie

Ty Burrell SVU
Ty Burrell SVU

Modern Family was de serie die Ty Burrell hielp een begrip te worden, en hij was in staat om een aantal geweldige dingen te doen in die sitcom. Burrell is daadwerkelijk verschenen op L aw & Order en op SVU en speelde in elke show verschillende personages. Zijn tijd op SVU was lang voordat hij Modern Family landde.

4 Hilary Duff was een nalatige moeder in seizoen tien

Hilary Duff SVU
Hilary Duff SVU

Hilary Duff is al op televisie sinds ze een kind was, en ze hield zich meer dan staande op SVU. Ze was een nalatige moeder die uiteindelijk werd veroordeeld voor een misdaad in de show. In plaats van de gevangenis kreeg het personage een taakstraf, hoewel sommige mensen vonden dat ze achter de tralies moest zitten.

3 Alec Baldwin was columnist van een krant in seizoen vijftien

Alec Baldwin SVU
Alec Baldwin SVU

Als iemand die een paar keer in de buurt is geweest, weet Alec Baldwin iets goeds als hij het ziet. Hij kreeg een rol op SVU en kon opvallen in de aflevering waarin hij verscheen. De rol stond in schril contrast met Baldwins opvattingen over de media.

2 Melissa Joan Hart speelde een beschuldigde leraar in seizoen negen

Melissa Joan Hart SVU
Melissa Joan Hart SVU

Melissa Joan Hart is al sinds de jaren 90 een vaste waarde op televisie, en hoewel ze meestal haar eigen serie verankert, heeft ze ook rollen in andere shows gekregen. Haar tijd op SVU was dramatisch, omdat haar personage werd beschuldigd van een ongepaste relatie met een student.

1 James Van Der Beek zat in een hoop problemen in seizoen dertien

James Van Der Beek SVU
James Van Der Beek SVU

James Van Der Beek heeft een leven lang op televisie doorgebracht en er was veel hype om hem heen op SVU. Hij speelde het personage Sean Albert in de show, en dit kwam een jaar na zijn tijd in de serie Law & Order: Criminal Intent.

Aanbevolen: