MCU: deze twee helden verschenen bijna in 'The Avengers

Inhoudsopgave:

MCU: deze twee helden verschenen bijna in 'The Avengers
MCU: deze twee helden verschenen bijna in 'The Avengers
Anonim

Als het gaat om het maken van superheldenfilms, zijn Marvel en DC de twee grootste jongens in de buurt. Elke studio heeft een aantal grote stappen kunnen maken in de filmindustrie, maar zoals we door de jaren heen zijn gaan zien, bevindt de MCU zich gewoon op een ander niveau wat betreft consistentie. Het lijkt erop dat de MCU in staat is om op consistente basis de juiste zet te doen, maar er zijn in het verleden enkele twijfelachtige bewegingen geweest, waaronder het weglaten van bepaalde personages uit films.

Directeur Joss Whedon was de man die de Avengers voor het eerst op het grote scherm samenbracht, en als hij het naar zijn zin had gehad, zou het er heel anders hebben uitgezien. In feite zijn er in het bijzonder twee helden die hij had overwogen om in de team-upfilm op te nemen, maar uiteindelijk sloeg hij een andere richting in.

Dus, welke helden kwamen in aanmerking voor The Avengers? Laten we erin duiken en het volledige verhaal bekijken!

Ant-Man en de wesp waren in overweging

Mierenman en wesp
Mierenman en wesp

Toen Joss Whedon de Avengers voor de allereerste keer assembleerde, overwogen Ant-Man en de Wasp allebei om deel uit te maken van het team, maar de zaken zouden een beetje anders gaan voor Whedon.

Wat de betrokkenheid van Ant-Man bij de film betreft, zou Whedon een interessante kijk hebben en opmerken dat de dingen totaal buiten zijn controle waren.

In een interview zou hij zeggen: "Maar het feit was dat Edgar hem eerst had en op grond van wat Edgar aan het doen was, was er geen manier voor mij om hem hierin te gebruiken."

Wat de Wasp betreft, waren er enige zorgen dat Scarlett Johansson niet in de eerste Avengers-film zou kunnen verschijnen, wat betekent dat de studio op zoek was naar een andere vrouwelijke held om haar plaats in te nemen in de film. Dit leidde ertoe dat Joss Whedon een script schreef waarin de Wasp daadwerkelijk een personage in de film was.

Whedon zou openhartig zijn over het originele script en zei: "Er was een moment waarop we dachten dat we Scarlett [Johansson] niet zouden hebben, en dus schreef ik een enorme stapel pagina's met in de hoofdrol The Wasp. Dat was niet handig.”

Het is best gaaf om te zien dat deze twee helden veel eerder in de franchise hadden kunnen verschijnen, en de redenen waarom ze zijn weggelaten zijn net zo interessant.

Waarom het niet gebeurde

Mierenman en wesp
Mierenman en wesp

Hoewel Joss Whedon degene was die het script voor The Avengers schreef, had hij niet helemaal de controle over de personages die hij in de kaskraker wilde opnemen.

Toen hij sprak over het weglaten van Ant-Man van deelname aan de Avengers-line-up, zou Joss Whedon de wereld laten weten dat de fans nogal luidruchtig waren over hun ongenoegen.

In het bovengenoemde interview zei hij: "Van alle hitte die ik ooit heb gehad, was het niet hebben van Hank Pym een van de grotere dingen."

Er leek iets meer controle te zijn over het opnemen van de Wasp in The Avengers, maar uiteindelijk lukte dit ook niet

Whedon zou uitweiden over wat er werkelijk achter de schermen gebeurde en zei: "Er was een zeer Wasp-y-concept dat ik schreef - maar het was veel te Wasp-y. Omdat ik dacht: 'Ze is schattig! Ik ga haar gewoon schrijven!'"

Zoals we in de loop der jaren zijn gaan zien, werken dingen meestal zoals ze zouden moeten werken voor de MCU, en uiteindelijk zouden Ant-Man en de Wasp de kans krijgen om op het grote scherm te verschijnen in de meerdere foto's samen

Ze hebben hun eigen films gekregen

Mierenman en wesp
Mierenman en wesp

In 2015 kregen fans van Ant-Man eindelijk de kans om hem te zien schitteren op het grote scherm, toen hij zijn eigen film in de MCU plaatste.

Hoewel Ant-Man een personage is dat lang niet zo populair is als Captain America of Iron Man, was de film zelf toch in staat om een aardig bedrag te genereren aan de kassa, wat echt een verrassing moet zijn geweest voor iedereen betrokken bij de foto.

Vanwege het succes van de film en het uiteindelijke belang van het kwantumrijk, werd er uiteindelijk een vervolg gemaakt, dat ook lof kreeg van fans en een aardig stuk wisselgeld aan de kassa. Wat echt cool was om te zien aan Ant-Man and the Wasp, was dat het de eerste keer in de geschiedenis van MCU was dat een vrouwelijke held haar naam in de titel van een film kreeg.

Ant-Man en de Wasp zijn in opkomst wat betreft hun populariteit bij Marvel-fans, en het is echt gaaf om te zien wat de franchise heeft kunnen doen met personages die vroeger niet zo populair waren.

Natuurlijk zouden de dingen heel anders zijn geweest als ze waren opgenomen in The Avengers, maar het is geweldig om te zien dat ze naam hebben gemaakt en tegelijkertijd een enorm stuk hebben opgezet van wat er zou komen in de film Avengers: Eindspel.

Aanbevolen: