We zijn helemaal vergeten dat deze acteurs op ER verschenen

Inhoudsopgave:

We zijn helemaal vergeten dat deze acteurs op ER verschenen
We zijn helemaal vergeten dat deze acteurs op ER verschenen
Anonim

Er is een goede reden dat medische drama's vandaag de dag een hit op televisie blijven. In feite kan niemand stoppen met praten over 'Grey's Anatomy' van Shonda Rhimes, samen met andere soortgelijke shows die je kunt bekijken als je van de serie houdt. Lang voordat deze nieuwere medische drama's uitkwamen, was er echter " ER " op NBC.

"ER " werd een van de meest Emmy-genomineerde shows aller tijden met 123 Emmy-knikken en 23 overwinningen. Het ontving ook 25 Golden Globe-nominaties en één overwinning. De belangrijkste sterren van de show waren George Clooney, Julianna Margulies, Noah Wyle, Eriq La Salle en Laura Innes. Afgezien hiervan verschenen er ook verschillende andere sterren in deze hitshow. Hoewel, je bent ze misschien al vergeten. Deze omvatten:

15 Zac Efron verscheen ooit als slachtoffer van een geweerschot

Lang voordat Efron speelde in Disney's "High School Musical", verscheen hij in het medische drama als een jonge jongen genaamd Bobby Neville. Hij arriveerde in het ziekenhuis en smeekte om hulp nadat hij een schotwond had opgelopen. Helaas waren de verwondingen van Bobby fataal. Sindsdien speelde Efron in verschillende films, zoals " Charlie St. Cloud " en " The Greatest Showman ".

14 Thandie Newton werd een liefdesbelang voor Dr. John Carter

Newton schitterde als Makemba 'Kem' Likasu, een aids-werker die Dr. Carter ontmoet tijdens zijn werk in een Congolese medische kliniek. In het begin hadden de twee ruzie over het gebrek aan middelen in de faciliteit. Uiteindelijk zouden de twee echter verliefd worden en uiteindelijk zwanger worden. Helaas sterft hun baby in de baarmoeder.

13 Eva Mendes portretteerde een bezorgde oppas

Voordat ze in talloze films speelde, maakte Mendes haar acteerdebuut als gastster op "ER."Tijdens een aflevering van seizoen vier getiteld "Exodus", speelde Mendes een babysitter genaamd Donna die een klein meisje naar het ziekenhuis brengt voor een controle. Dit was ook de aflevering waarin gevaarlijke stoffen de ER werden binnengebracht en deze moesten worden geëvacueerd.

12 William H. Macy had een terugkerende rol als arts

In het 'ER'-universum speelde Macy de rol van Dr. David Morgenstern, hoofd chirurgie en spoedeisende geneeskunde van County General. Helaas zou een chirurgische fout leiden tot zijn schorsing van de post. Macy en zijn personage waren van 1994 tot 1998 in de show te zien. Hij keerde ook terug voor één aflevering in 2009.

11 Josh Radnor verscheen als een jonge man die behandeling nodig had voor een allergie

Voordat Radnor een hoofdrol kreeg in de tv-serie 'How I Met Your Mother', maakte hij een gaststint op 'ER' als Keith. In de aflevering leed Keith aan een allergische reactie op penicilline. Sindsdien trad Radnor ook kort op in andere tv-shows, waaronder 'Six Feet Under', 'Miss Match' en 'Judging Amy'.”

10 Lucy Liu speelde de moeder van een jonge jongen met aids

Op "ER" speelde Liu de rol van een moeder genaamd Mei-Sun Leow wiens zoon aan aids lijdt. Liu zou haar rol nog twee keer herhalen na haar eerste optreden. Sindsdien speelde de actrice ook in de tv-series " Ally McBeal ", " Cashmere Mafia ", "Dirty Sexy Money", en natuurlijk " Elementary ".

9 Chris Pine verscheen in de show als een dronken tiener

Natuurlijk herkennen we Pine nu allemaal als de man die speelde in de nieuwere 'Star Trek'-films, evenals in 'Wonder Woman'. Maar voordat hij beroemd werd, had Pine een ondergeschikte rol in "ER" als Levine, een dronken man die op de eerste hulp belandt. We hadden hem graag als iemand anders terug zien komen.

8 Ewan McGregor speelde de hoofdrol als een schutter die het personage van Julianna Margulies gijzelt

In de aflevering 'The Long Way Around' wordt een geschorste Carol Hathaway betrapt op een overval in een buurtwinkel. Zo ontmoet ze het personage van McGregor, Duncan. Tijdens een bezoek uit Schotland besluiten Duncan en zijn vriend een plaatselijke winkel op de hoek te overvallen. Hun plan mislukt echter wanneer ze de winkeleigenaar neerschieten en ook de vriend van Duncan wordt neergeschoten.

7 Gabrielle Union portretteerde een jonge tiener die haar auto crasht

Tijdens een aflevering getiteld 'Family Matters' verscheen Union als Tamara Davis, een middelbare scholiere die met haar auto tegen een telefoonpaal rijdt. Interessant genoeg speelde Union datzelfde jaar ook de hoofdrol in haar eigen medische drama. Het heette "City of Angels" en ze speelde Dr. Courtney Ellis.

6 Jessica Chastain speelde een vrouw die voor haar vader zorgde

Volgens een rapport van Independent had Chastain de aandacht getrokken van "ER"-producer John Wells tijdens een Juilliard-showcase. Dit leidde tot een eenjarige holdingovereenkomst en uiteindelijk tot een kleine rol in het medische drama als Dahlia Taslitz in 2004. Sindsdien heeft Chastain twee Oscar-nominaties gekregen voor haar werk in "The Help" en "Zero Dark Thirty".

5 Drukke Philipps trad in het kort toe tot de medische staf van County General

In de show nam Phillips de rol van Dr. Hope Bobeck op zich. Ze zou haar rol opnieuw spelen voor 14 afleveringen van 2006 tot 2007. Het personage van Philipps had een romantische relatie met Dr. Archie Morris. Op een gegeven moment brachten de twee zelfs enige tijd samen door in een bruidssuite.

4 Shiri Appleby speelde zowel een patiënt als een medische stagiaire tijdens de run van de show

Tijdens een gesprek met Elle zei Appleby: Ik zat in de pilot van ER, ik speelde een 15-jarig zwanger meisje dat ze behandelden. En in het laatste seizoen waren ze aan het casten voor stagiaires.” Ze voegde eraan toe: “Het was geweldig. Het was alsof ik op de graduate school voor televisie zat. Ik heb geleerd dat je zo televisie maakt op het hoogste niveau.”

3 Christina Hendricks speelde de rol van Abby's buurman, Joyce

In de show werd Joyce misbruikt door haar man, Brian. En op een gegeven moment neemt Abby de beslissing om haar te beschermen. Helaas leidt dit tot een gewelddadige woordenwisseling waarbij Brian Abby slaat, waardoor ze een blauw oog krijgt. Als Luka van de situatie verneemt, spoort ze Brian op en gaat fysiek met hem om.

2 Adam Scott speelde een patiënt die werd aangereden door een auto

Van het optreden vertelde Scott aan TVLine: Het was het eerste seizoen van ER, dus het was behoorlijk groot. Iedereen ontdekte het en George Clooney stond op de cover van TV Guide als deze nieuwe ster. Ik zat buiten te wachten om te werken en hij speelde basketbal met een stel kerels.”

1 Alexis Bledel speelde een medische stagiaire tijdens de laatste aflevering van de show

In de aflevering speelde Bledel een jonge medische stagiaire genaamd Julia Wise, die op dat moment haar eerste dag in County General beleefde. Helaas verliest ze een patiënt en de behandelend arts Simon Brenner probeert haar te troosten. Tijdens interviews beschrijft Bledel haar ervaring met het medische drama als zowel 'geweldig' als 'emotioneel'.

Aanbevolen: