10 filmsterren die in tv-shows uit de jaren 90 verschenen voordat ze beroemd werden

Inhoudsopgave:

10 filmsterren die in tv-shows uit de jaren 90 verschenen voordat ze beroemd werden
10 filmsterren die in tv-shows uit de jaren 90 verschenen voordat ze beroemd werden
Anonim

De meest elitaire beroemdheden in Hollywood moeten ergens beginnen, toch? Voor velen van hen was dat "ergens" televisie. Een paar van je huidige favorieten probeerden lange tijd de top te bereiken, en veel van hen werden ontdekt in kleine rollen in de oude tv-shows uit de jaren 90. Deze shows waren destijds misschien erg populair (en laten we eerlijk zijn, nu ook), maar deze beroemdheden waren dat niet, wat betekent dat je hoogstwaarschijnlijk een van hun eerste geloofde rollen hebt gemist.

In dit artikel zullen we bekijken hoe 10 grote beroemdheden hun start hebben gemaakt. De meesten van hen kregen tijdens hun eerste optreden geen grote rollen, maar dat betekent niet dat ze niet gewaardeerd kunnen worden voor deze rollen! Zonder verder oponthoud, hier zijn 10 filmsterren die in shows uit de jaren 90 verschenen voordat ze beroemd werden.

10 Jessica Alba

Als je het juweeltje uit de jaren 90 bent vergeten, The Secret World Of Alex Mack (beschikbaar om te streamen op Amazon Prime), laat me je geheugen dan heel snel opfrissen. Leuk weetje: Jessica Alba maakte haar eerste tv-optreden als een van de originele personages. Ze speelde een personage genaamd Jessica (vrij gemakkelijk te onthouden, toch?), De vriendin van Scott Greene, die verliefd was op Alex, die de hele tijd snobistisch, respectloos en onaardig tegen Alex was. Ze is te zien in de pilot en twee andere afleveringen voordat ze verder gaat.

9 Leighton Meester

Het is nog steeds moeilijk om je Leighton Meester voor te stellen als iemand anders dan Blair Waldorf. Maar jaren voordat ze die rol op Gossip Girl vasthield, is Leighton te zien in een heel andere show: 7th Heaven (beschikbaar om te streamen op Hulu). Leighton speelde een tutor genaamd Kendall met gemene meidenvibes in de tweedelige finale van het achtste seizoen van de show.

8 Gabrielle Union

Gabrielle Union staat vooral bekend om haar onberispelijke uitvoeringen in enorme films zoals Bring It On en 10 Things I Hate About You. Maar daarvoor was ze een tijdje op 7th Heaven. Gabrielle speelde Mary's vriend Keesha Hamilton in seizoen één, en ze was in vijf afleveringen.

7 Ellen Pompeo

Voordat Ellen Pompeo bijna twintig jaar lang Dr. Meredith Gray speelde in Grey's Anatomy, begon ze met Friends (beschikbaar om te streamen op HBO Max). Ross en Chandler vochten om haar personage Missy in slechts één aflevering van de populaire sitcom.

6 Milo Ventimiglia

Dit is misschien wel het vreemdste wat je vandaag leest. Voordat hij de rol van Gilmore Girls op zich nam die hem tot een bekende hartenbreker maakte, speelde Milo Ventimiglia een uiterst kleine rol in The Fresh Prince Of Bel-Air (beschikbaar om te streamen op HBO Max). Hij speelde een feestgast en had een paar kleine regels.

5 Linda Cardellini

Voordat ze speelde in Freaks And Geeks, Bloodline en Dead To Me, is Linda Cardellini te zien op tv in een aflevering van 3rd Rock From The Sun (beschikbaar om te streamen op Amazon Prime) als Lorna. Ze staat ook bekend als Velma in de live-action Scooby-Doo-films en Laura Barton in de Avengers-films.

4 Mila Kunis

Mila Kunis is nog maar een beroemdheid die een van hun eerste belangrijke acteerrollen had op 7th Heaven. Twee afleveringen lang speelde ze Ashley, het opstandige meisje dat op de een of andere manier bevriend raakte met Lucy en een groot drama in de familie begon. Je kunt Mila ook vinden in Baywatch, een andere succesvolle show uit de jaren 90. Ze is te zien in twee afzonderlijke afleveringen die twee afzonderlijke personages spelen. Eerst was ze een jonge studente die Annie heette, en een jaar later speelde ze Bonnie, een meisje dat verdwaalde tijdens het wandelen.

3 Ashley Tisdale

Voordat hij een Disney-ster werd die bekend stond om het spelen van Sharpay in de High School Musical-films, maakte Ashley Tisdale als jonge actrice de ronde in talloze sitcoms uit de jaren 90. In de show Smart Guy (beschikbaar om te streamen op Disney+), speelde ze T. J.'s tegenstander van de spelshow.

2 Craig Robinson

Let niet op de grote The Office-vibes die dit nu afgeeft. Voordat Craig Robinson verscheen op de werkplekkomedie/sitcom The Office, was hij te zien in een aflevering van Friends. Hij speelde een uiterst kleine rol als winkelbediende die met Phoebe praatte tijdens het laatste seizoen van de show. Dus eigenlijk kunnen we Craig Robinson bedanken voor het geven van ons, Princess Consuela Banana Hammock.

1 Joseph Gordon-Levitt

Een van de grootste filmsterren van dit moment, Joseph Gordon-Levitt groeide op op televisie en werd gezien als Tommy Solomon in 3rd Rock From The Sun. Maar daarvoor speelde hij voor een korte periode de vriend van DJ George op Roseanne (beschikbaar om te streamen op Amazon Prime).

We zijn er zeker van dat je sommige van de eerste geloofde rollen van deze filmsterren helemaal niet hebt opgemerkt (zoals Milo Ventimiglia in Fresh Prince Of Bel-Air, wie had dat gedacht?) ze vroeger, maar dat betekent niet dat je dat nu niet kunt! (bedankt streamingdiensten).

Aanbevolen: