De levensles die Harry Styles heeft geleerd van Shania Twain

Inhoudsopgave:

De levensles die Harry Styles heeft geleerd van Shania Twain
De levensles die Harry Styles heeft geleerd van Shania Twain
Anonim

Tegen de tijd dat Harry Styles in 2010 beroemd werd, als jongste lid van de Britse boyband One Direction, was Shania Twain al een gecertificeerde superster. Shania, een legende van countrymuziek, kreeg internationale erkenning met haar album Come on Over uit 1997 toen Harry nog een peuter was. Maar het was slechts een kwestie van tijd voordat hun paden elkaar zouden kruisen.

Tijdens Harry's iconische Coachella-optreden in 2022, waarvoor hij naar verluidt minstens een paar miljoen dollar verdiende, nam hij Shania mee op het podium als verrassingsgast, en het paar voerde samen een selectie van hits uit, inclusief mens! Ik voel me als een vrouw! en jij bent nog steeds degene.

Op het podium betuigden beide zangers hun liefde en bewondering voor elkaar, waarbij Harry Shania bedankte voor de beste jeugdherinneringen. Op een bepaald moment tijdens het optreden vertelde Harry het publiek dat hij twee waardevolle lessen van Shania had geleerd.

Hoe Shania Twain de carrière van Harry Style inspireerde

De eerste en misschien wel meest levensveranderende les die Shania Harry leerde, was zingen: "Ik moet je vertellen in de auto, met mijn moeder als kind, deze dame leerde me zingen," hij vertelde zijn schreeuwende fans.

Voordat hij Shania op het podium uitnodigde om hem in zijn Coachella-set te vergezellen, had Harry tegenover de pers openhartig gezegd dat hij een grote fan van Shania Twain was, dus haar muziek liet zeker een blijvende indruk op hem achter.

Nadat Harry eerder in zijn carrière had gezegd dat Shania Twain zijn idool was en zijn uiterlijk en geluid inspireerde, wisten fans dat het slechts een kwestie van tijd was voordat we een samenwerking van deze twee konden verwachten.

Hij tweette voor het eerst over haar in 2013, toen hij het hoogtepunt van zijn One Direction-roem naderde. "Shania Twain is zo goed", vertelde hij zijn volgers.

De levensles die Shania Harry leerde

Fans in het Coachella-publiek waren verheugd te horen dat Harry als kind nog een waardevolle les van Shania had geleerd, een les die zijn kijk op het leven vanaf dat moment zou veranderen.

Nadat hij de menigte had verteld dat Shania hem indirect leerde zingen, voegde hij eraan toe: "Ze heeft me ook geleerd dat mannen afval zijn."

Shania en de menigte reageerden met brullend gelach en gejuich voordat Harry verder ging praten over wat Shania voor hem betekende toen hij opgroeide.

Hij onthulde dat hij haar "voor altijd dankbaar" was voor de positieve herinneringen die ze hem als kind gaf en dat de kans om het podium met haar te delen in Coachella "heel speciaal" voor hem was.

Hoe Shania Twain over Harry Styles denkt

Hoewel Harry Styles duidelijk een aanbiddende fan is van Shania Twain, lijkt het alsof het gevoel wederzijds is. Tijdens de Coachella-set maakte Shania van de gelegenheid gebruik om ook over Harry te gutsen.

“Ik realiseerde me dat toen ik dit nummer aan het schrijven was, je nog maar een kind was. Je was nog maar een klein kind. Dus het is een beetje een droom en heel onwerkelijk om hier nu te zitten en dit lied met jou te zingen, zei ze (via Marie Claire).

Ze onthulde ook dat ze "starstruck" was door Harry, en later ging ze naar sociale media om zijn lof verder te zingen. "Ik bedoel kom op … HARRY STYLES," tweette ze later, samen met een reeks vuur-emoji's.

Het optreden van Coachella was niet de eerste keer dat Shania in het openbaar sprak over haar bewondering voor Harry Styles. In een interview met Cosmopolitan in 2020 haalde Shania herinneringen op aan de ontmoeting met de voormalige One Directioner backstage bij een van zijn shows, nadat hij haar zoon You're Still the One had gespeeld (wat toevallig zijn favoriet aller tijden is).

“Hij is er gewoon zo vocaal over geweest,” vertelde ze. “Hij speelt het nummer ook live, en het is echt prachtig. Ik ontmoette hem backstage bij een van zijn concerten en hij deed mijn nummer in de show, dus het was echt gaaf.”

In het boek Anthems We Love: 29 Iconic Artists On The Songs That Shaped Our Lives van journalist Steve B altin, dat in oktober 2022 zal verschijnen, sprak Shania verder over haar liefde voor Harry.

"Ik hou heel veel van hem", geeft de kunstenaar toe in het boek.

Er zijn zoveel jonge mensen van zijn leeftijd en zelfs jonger dat ik denk dat ze het, toen ze volwassen werden, begonnen te uiten. En pas toen begon ik te beseffen dat er, zelfs in mijn show, op bepaalde dagen van de week zoveel studenten zouden zijn. En ik zou denken: 'Waar komen ze vandaan? Ik ben al zo lang niet meer op tour geweest. Al zo lang geen nieuwe muziek.'”

Shania onthulde toen dat ze zich realiseerde dat haar jongvolwassen fans nu de kinderen waren die eind jaren negentig en begin jaren 2000 in de rij stonden voor haar shows, net zoals Harry dat had kunnen doen.

Aanbevolen: