Adele heeft echt geleerd hoe te koken van deze legendarische chef-kok

Inhoudsopgave:

Adele heeft echt geleerd hoe te koken van deze legendarische chef-kok
Adele heeft echt geleerd hoe te koken van deze legendarische chef-kok
Anonim

Met een nieuw album in het verschiet, maakt Adele opnieuw furore over de hele wereld. De 'Hallo'-zangeres was het gesprek van 2020 op Twitter nadat ze haar aanzienlijke gewichtsverlies onthulde, waarbij ze een verslaving aan lichaamsbeweging aanhaalde als de belangrijkste factor achter haar nieuwe vorm. Sinds fans interesse hebben getoond in het eetplan van Adele, zijn er een paar interessante feiten over de zanger aan het licht gekomen. In een recente uitwisseling met de Britse Vogue onthulde de zangeres dat ze meestal haar eigen eten kookt en dat ze indirect leerde koken van een zeer beroemde chef-kok.

Het blijkt dat Adele net als wij is als het om koken gaat! De beste manier om te leren is door de creaties van tv-koks uit hun bestverkochte kookboeken te kopiëren. Blijf lezen om erachter te komen van welke legendarische chef-kok Adele heeft leren koken en of ze nog ruimte heeft voor fastfood in haar schema.

De beroemde chef-kok die Adele leerde koken met zijn kookboek

Adele onthulde aan de Britse Vogue dat ze op zichzelf begon te wonen toen ze 18 jaar oud was. Ze had de gewoonte om eten te bestellen, maar dat werd te duur, dus moest ze leren koken. En ze leerde het door het kookboek te lezen van een van de beroemdste Britse chef-koks: Jamie Oliver.

“"Het kostte gewoon te veel geld", zei Adele over haar afhaalma altijden (via Mashed). "Dus ik denk dat ik 30 Minute Meals heb gelezen van de goede oude Jamie Oliver. Zo heb ik de basis van koken geleerd."

Adele's kenmerkende gerechten

Sinds het lezen van Ma altijden van 30 Minuten en het toepassen van de technieken die in het boek worden beschreven, heeft Adele een lange weg afgelegd met haar kookkunsten! Ze vertelde de Britse Vogue dat ze meerdere gerechten aan haar repertoire heeft toegevoegd sinds ze indirect leerde koken van Jamie Oliver.

Ze zweert bij haar pittige pasta, die blijkbaar zelfs de goedkeuring heeft van de Italiaanse vrienden van de zangeres. Nog een van haar kenmerkende gerechten is een klassieke Britse vistaart.

Haar andere kookleraar

Adele heeft veel geleerd over koken van Jamie Oliver, maar ze zegt ook dat iemand anders haar vaardigheden in de keuken heeft doorgegeven: haar moeder.

Adele houdt vooral van de banoffee-taart van haar moeder. "Haar eten zag er nooit goed uit, maar het smaakte vroeger goed", vertelde Adele aan de Britse Vogue toen ze deelnam aan de 'Ultimate British Taste Test' van de publicatie, waarbij ze geblinddoekt 12 klassieke Britse gerechten proefde en probeerde ze te identificeren. En banoffee pie was een van de gerechten in de test!

Als ze niet kookt

Ze is ver verwijderd van de plek waar ze was toen ze 18 jaar oud was en Adele kan nu haar mannetje staan in de keuken. Maar ook al kan ze koken, soms kiest ze er toch voor om fastfood te bestellen of af te halen. Zijn favoriete eten - en het eten dat ze de laatste ma altijd van haar leven wil hebben - is McDonald's.

“Mijn ideale ma altijd, mijn ma altijd in de dodencel, mijn laatste ma altijd, zou een McChicken Nugget zijn met een Big Mac en dan friet”, vertelde ze aan de Britse Vogue. “Dat is mijn driegangen.” De zangeres onthulde ook dat ze nog steeds minstens één keer per week McDonald's krijgt.

Adele houdt ook van Nando's, een fastfoodketen die op de vlam gegrilde kip aanbiedt in de Peri Peri-stijl. Haar favoriete ma altijd bij het kippenhok zou een kwart kip zijn met wat koolsalade, wat rijst en wat friet. De zangeres onthulde ook dat ze medium Peri-hitte krijgt op haar kip en Peri-hagelslag op haar friet.

Haar standpunt over diëten

Adele is een fijnproever en heeft een zeer sterk standpunt over restrictieve diëten: ze doet het niet. Na haar gewichtsverlies in 2020 kreeg de zangeres veel aandacht van de media en geruchten dat ze een caloriearm ma altijdplan had gevolgd. Maar ze sloot die geruchten af en bevestigde dat ze haar gewicht niet verloor door een restrictief dieet te volgen.

“Ik heb geen dieet gevolgd”, zei ze (via Insider). “Geen intermitterend vasten. Niks. Als er iets is, eet ik meer dan vroeger omdat ik zo hard train.'

Haar relatie met oefening

Adele doet niet aan diëten, maar ze is een fan van lichaamsbeweging. Om in de beste vorm van haar leven te komen, verhoogt ze haar trainingssessies, onthult ze dat ze 's ochtends gewichten opheft, 's avonds cardio doet en dan een andere activiteit aan haar middag toevoegt, zoals wandelen of een bokssessie.

Ondanks het afvallen door te sporten, is Adele eerlijk over het feit dat deze manier van afvallen niet voor iedereen haalbaar is. “Ik was eigenlijk werkloos toen ik het deed. En ik doe het met trainers, "gaf ze toe. "Voor veel mensen is het niet te doen."

Aanbevolen: